Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Noi azi mergem la control , nu mi am rabdare . Dar tre sa ma epilez si ma apuca groaza . Nu stiu daca o sa ma pot face cu aparatul , dar daca ma fac cu crema la dansa ? Ce ziceti?
Cand o sa am bani ma duc sa-mi fac epilare definitiva la dansa , ca m-am cam saturat

Sper sa vin cu vesti bune de la eco.Oare mai am col, m-a terorizat colul asta .

31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

te asteptam cu vesti bune!!!!!
Offf cred ca acum toate avem probleme cu epilatul. Eu tot am dat cu lama in ultima perioada si ma si irit...vai vai.
Parca as incerca si eu sa dau cu crema dar nush...s-o curata tot???

asteptam un 37+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ate, imi mpare rau ca te chinuie maseaua aia. Iti dai seama ca mie nu mi-a aparut nici una pana la varsta asta (aproape 31).
Mie imi treceau durerile de masele si de cap tanand comprese pe falca, cu alcool mentolat. Poti lua si paracetamol, ca poate trece avand in vedere ca de atatea luni organismul tau nu a cunoscut calmante sau medicamente.

Camilecu, eu zic sa te faci linistita cu crema epilatoate ca nu se intampla nika. Nici eu nu suport ceara sau aparatul insa ma fac cu lama 1 data pe saptamana.

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Babyangel, Rebiana, Greenfrog multumesc mult pentru incurajari! Nu sunt agitata mai deloc, ba chiar dimpotriva, insa cred eu ca sunt cam statica... Oricum poimaine pe 25 am programare si abia astept sa vad ce zice dr. meu.

30+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sper ca mihaela e ok si vine si ea acasa pt inca un pic de timp macar!

camilecu bafta la eco!

ate,asa am patit eu in aceeasi saptamana a sarcinii, cu ivan, mi s.a umflat in interior pe obraz, si mi.a dat antibiotic amoxicilina si spalaturi cu sare cu apa

si eu ma frec menta prin casa saptamana asta si de saptamana cealalta ma duc prin magazine , nu neaparat ca asa avea ceva de cumparat dar mi.e ca nasc la sf asteapta cu tratamentul pus de astia :))) oricum maine am eco sa mai aflu cate ceva

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, nu trebuia sa nasca Stefi azi??? Sau azi se ducea la doctor si maine naste??

Si Greenfrog parca maine si nu e pe prima pagina.

Sa nu uitam sa scoatem majorete pentru cineva, ca e pacat...

Andira -- UNDE ESTI???? Are cineva nr ei de telefon??? Io zic ca linistea asta nu-i a buna, parca vad ca naste...

Cami -- bafta si sa vii cu vesti bune.

Eu tocmai m-am epilat cu aparatul pe picioare, ca nu reuseam sa dau de cosmeticiana si imediat ce am temrinat am reusit sa o prind Sa vedeti ce exhibitinisme acolo, sa ajung pe spatele picioarelor, noroc ca in partea de sus e par putin. Inghinal in nici un caz nu m-as face cu aparatul ca mor de frica. Acum a zis ca vine, dar nu stiu daca am curaj sa o las sa ma faca total, cred ca doar un bikini si pe deasupra, pe unde e linia de la cezariana si restul las acolo, ca aici nu se cere epilat complet la nastere. Ma mai gandesc, poate prind curaj pana ajunge...

Rebiana -- eu sunt colerica dar sunt si sensibila in sensul ca nu sunt o persoana din aia pe care nu o afecteaza nimic. De fapt cred ca asta si inseamna coleric, ca nu te stapanseti si reactionezi la ce ti se intampla. Adica ma iau si la cearta dar si pun la suflet orice... Sigur o sa fie bine, acum ramane de vazut cat mai ai pana la nastere...

Anca -- ma mir ca tre sa iti aduci de acasa prosoape, pijamale. Ma mir si la Ina. Aici, in spitalele internationale sau la VIP, iti dau tot, prosoape, pijamale, sapunuri, sampoane, papuci, ba mi-au dat si calculator de vreo 2 ori, cand nu l-am adus pe al meu.

Voiam sa trag un pui de somn, dar m-am luat sa ma epilez si acum o astept pe cosmeticiana, asa ca nu am mai apucat. Imi pica ochii in gura de somn si la noi orele serii sunt intense, cu cina, baie si culcatul copiilor...

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 6 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

buna dimineata fetele,
ce putine am mai ramas nu?
eu am fost aseara la control si maine dimineata este programata taierea... si asa am o teama , nu cum v-a fi operatia in sine , numai sa fie bebe ok si eu sa ma refac repede fara probleme..azi noapte n-am dormit mai deloc, mise derula in fata ochilor prima nastere , ce am facut cum a fost,apoi parca nu aveam tot bagajul facut , plus ca mi se intarise rau burta si ma durea iar bebe era foarte agitat, abia pe la ora 1.30 am reusit sa atipesc putin ca la 3.00 eram in picioare si pana la 5.00 m-am zvarcolit ...sper sa fie totul bine..

ATE 09 am crezut ca ai si nascut am vazut ca nu ai mai intrat si n-am retinut nici cat de avansata este sarcina, ai grija cu maseaua sa nu fie vreo infectie, de obicei cand se umfla nu mai doare, mai bine mergi la dentist si vezi ce zice daca poate sa-ti dea ceva in perioada asta...
nu stiu daca voi reusi sa mai intru zilele astea...sa ne auzim cu bine..

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
38sapt,5zile+ victor-andrei+ Iarina-gabriela(17.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Freedelia, nu cobi de Andira ca nu poate sa nasca inca...nu are decat vreo 32 de saptamani. dar ea e ocupata cu nati si Irina, care sant convinsa ca ii solicita atentia la maxim

Ate, eu am folosit crema Veet si nu mi-a luat tot...Am urmat instructiunile, dar tot mi-au ramas multe fire..Si ma si enerveaza sa stau juma de ora dezbracata , ca la final sa nu fiu multumita
Asa ca bag lama, chiar daca ma irit si eu destul de tare cam la 3 zile dupa ce ma rad. Asta e! mai am un pic si revin la ceara. Momentan nu pot , pt nu am pozitie sa ma fac , iar eu la salon nu ma duc.

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loriangi

buna dimineata fetele,
ce putine am mai ramas nu?
eu am fost aseara la control si maine dimineata este programata taierea... si asa am o teama , nu cum v-a fi operatia in sine , numai sa fie bebe ok si eu sa ma refac repede fara probleme..azi noapte n-am dormit mai deloc, mise derula in fata ochilor prima nastere , ce am facut cum a fost,apoi parca nu aveam tot bagajul facut , plus ca mi se intarise rau burta si ma durea iar bebe era foarte agitat, abia pe la ora 1.30 am reusit sa atipesc putin ca la 3.00 eram in picioare si pana la 5.00 m-am zvarcolit ...sper sa fie totul bine..

ATE 09 am crezut ca ai si nascut am vazut ca nu ai mai intrat si n-am retinut nici cat de avansata este sarcina, ai grija cu maseaua sa nu fie vreo infectie, de obicei cand se umfla nu mai doare, mai bine mergi la dentist si vezi ce zice daca poate sa-ti dea ceva in perioada asta...
nu stiu daca voi reusi sa mai intru zilele astea...sa ne auzim cu bine..

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
38sapt,5zile+ victor-andrei+ Iarina-gabriela(17.08.2004)

Unde nasti in buzau?? La ce medic esti? Vineri merg si eu la control si atunci voi afla ziua pt operatie!! Iti tin pumnii!!

woooow!!!! Nastere usoara loriangi!!!!!!! Sa vina bebe sanatos si tie refacere rapida!!!!

asteptam un 37+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata si de la noi! Prima data m-am trezit la 7 si ma ustura gatul ingrozitor, acum mi-e mai bine ca am bagat ceaiuri la greu si homeogen
Ce de iepurasi saptamana asta M-au cuprins emotiile

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata burtici!

Mi-am baut si eu acum cu lapte si miere si am citit epejor ultimele postari.
Cred ca intr-adevar zilele astea vom fi foarte ocupate sa fluturam pampoane de majorete! sunt multi iepurasi pe drum , incredibil cat sunt de grabiti unii dintre ei!

Eu am adormit tarziu caci domnisorul avea programare la fitness si imi facea burta ca la desene animate! Dar cand s-a calmat m-a lasat sa dorm bine pana dimineata!

Referitor la uleiul de ricin,cu muulti ani in urma am citit cartea unui medic al carui nume l-am uitat...in care erau descrise toate modurile in care uleiul de ricin poate fi folosit. Ce am retinut din toata cartea si am aplicat a fost...ptr regenerarea genelor si sprancenelor...asa ca din cand in cand am facut o cura de cateva seri cand inainte de culcare aplicam (cu un betisor de urechi) ulei de ricin pe gene si sprancene. Pe urma , am mai citit ca ne ajuta sa scapam de unele alunite care apar mai ales dupa expunerea la soare. am incercat si asta si chiar m-a ajutat sa scap de unele alunite enervante. sper sa functioneze si pe alunitele care mi-au aparut acum in timpul sarcinii ptr ca multe sunt pe sanu si gat si chiar nu-mi plac!!

Despre scutecele refolosibile- am aflat ceva detalii chiar ieri la cursul ptr gravide si urmeaza ca la urmatoarea sedinta sa vina o proaspata mamica sa ne si arate cum se folosesc. sunt pe marimi si diverse culori fiind f placute si ca look. din cate am inteles sunt suficiente vreo 17-18 si aici te costa vreo 250 euro . suna prea frumos sa fie adevarat! cu 250 euro sa scapi de grija "pampers-silor" pana cand invata bebe sa faca la olita e super!Am auzit ca in Germania chiar sunt distribuiti gratuit dar asta ne pot confirma fetele care traiesc in Germania!Oricum e un subiect interesant si merita urmarit.

Parca mai erau niste subiecte pe care voiam sa le abordez...dar am uitat care!

Revin cand imi aduc aminte!
Pana atunci...pupicei tuturor si o zi fara dureri sau probleme!

33 + Riccardo

Mergi la inceput