Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 4

vladimirescu spune:
Ellanik , m-am ris de m-am prapadit.... sa stii ca fac bagajul cind incep contractiile!!! esti tare !
By the way: bebeGeo mai scoate mina prin chiloti? :-)) Ca eu am ajuns de citeva ori pe zi ca bag eu mina intre picioare si tin strins de dinsa, si-l apas pe nazdravanul meu sa intre la loc, ca jur ca am senzatia ca iese, asa ma mai scormoneste jos de tot... Si saptamina asta amindoi doctorii mei sint plecati, deci n-am voie sa nasc!! 35+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Bumbitza spune:
Buna seara fete dragi! Am intrat si eu un pic, caci nu prea am mai avut vreme in ultima perioada si uite ca aflu numai vesti bune. Asa ca:
Oana felicitari pentru minunea Eric, am vazut pozele, este dragalas tare! Imi pare rau ca au fost probleme, sa va ajute D-zeu de acum incolo sa fiti bine, sanatosi si voinici!
Miruna, Stefimic, voi urmati Nasteri usoare va doresc si multa sanatate voua si micutilor vostri!
Marcy, n-a fost sa fie! Lasa ca mai sta bebe un pic la caldurice TInem pumnii ca nu mai e asa mult!
Sunt tare obosita, azi m-am trezit la 6jumate ca nu mai puteam de oase si am facut o gramada treaba...
Ma cam ustura si gatul, sper sa nu ma ia vreo raceala tocmai acum
Altfel, am avut si zile mai bune...
Ne ducem la somnic. Va pup pe toate34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

freedelia spune:
Neatza din nou!!! A mai trecut o zi...
Greenfrog -- wow, maine cel tarziu iti tii bebe in brate... curaj si sa fie totul bine!!!
Rebiana -- Jodie a avut cordonul de 2 ori in jurul gatului si in timpul travaliului, la monitorizare, au observat ca o afecta, ii scadea ritmul cardiac mult si erau doar contractiile de inceput, dilatatie numai 2-3, asa ca de aia a trebuit sa fac cezariana. In Romania nu se monitorizeaza copilul in timpul travaliului? In multe cazuri nu e nici o problema cu cordonul, dar in unele este...
Dayanara -- parca ai mai spalat geamurile de cateva ori pana acum?? Cat de des le speli??? Io nu prea stau cu ochii pe femeia mea ce face, dar as jura ca mai des de o data pe luna, poate chiar la 2 luni nu le spala...
Stefi -- deci gata, joi cel tarziu... incep cu adevarat sa curga iepurasii...
Vladi -- tipa asta nu prea e muta, adica daca esti in aceeasi camera cu ea se pune la povestit si mai baga si cate-o vulgaritate in povesti. Dar e priceputa, nu a stricat nimic si a facut curat/spalat vase, poate si rufe, nu mai tin minte si mi-a facut si niste ciorbe romanesti de am cazut pe spate (aveam pofte atunci, desi le vomitam imediat). Tu unde stai? Tipa asta sta pe la Pieptanari. Da, si mie mi se pare funy ca eu de aici iti recomand pe cineva in Romania...
Tre sa fug, mergem la BIble Study, am avut vacanta 2 saptamani si fii-mea s-a imbracat singura si ma asteapta la usa, desi abia in juma de ora tre sa plecam.
Va pup! 38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 7 zile maxim!!!
POZE

ANDREEASMAR spune:
Fetelor iata ce ne-a scris Asy tea:
"RUSINE MEDLIFE !!!
Spun rusine pt sunt foarte dezamagita de atitudinea lor. Asa cum am spus intr-un post mai vechi, fina mea urma sa nasca la Medlife cu un medic colaborator, toate bune si frumoase, i-au studiat dosarul, i-au mai facut niste analize si cu 2 zile inainte sa nasca (era programata la cezariana) au anuntat-o ca nu o mai primesc. Asa ceva e inadmisibil, nu poti sa bagi in stare de panica o femeie gravida in 38 sapt ca nu mai are unde sa nasca.Puteau macar sa anunte mai devreme. Ea are niste probleme cu inima, dar ei stiau asta de multa vreme, numai ca intre timp s-au gandit ca nu isi asuma nici o responsabilitate si ii depaseste problema. Cum e posibil ca intr-o clinica asa renumita sa nu ai nici medici capabili si nici o linie de monitorizare a tensiunii arteriale de care ea avea nevoie. Primesc doar cazurile usoare pt care cer sume uriase, nu asta e problema, fiecare dintre noi vrea ce e mai bun pt copilul lui, dar de fapt intr-o astfel de clinica poti avea altfel de surprize. Apropo ei nu primesc nici sarcini mai mici de 34 sapt, adica prematurii.
Fetelor aveti grija pt ca oricand cei de la Medlife va pot urca intr-o salvare si va paseaza la un spital de stat. Intre timp ne-am lamurit ca desi sistemul nostru sanitar e la pamant, nivelul de pregatire a medicilor dintr-un spital de stat e net superior celor din clinicilor private cu reclama pompoasa.
Nu vreau sa va sperii, doar sa va ganditi bine, pt ca am fost langa femeia asta, prietena si fina mea si am vazut socul, durerea si disperarea din sufletul ei. Multumim lui Dzeu ca inca exista medici deosebiti in spitalul Elias care fac fata acestor situatii.."
Sunt socata de ceea ce am citit si sincera sa fiu ma intreb daca nu cumva inainte de cezariana de pe 2 martie pe care o s-o am la ei nu ma trezesc ca imi spun la fel...chiar sa nu-si asume nici o responsabilitate??? Fetelor, am ramas fara cuvinte....37+ Albert Stefan
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

castelanaC spune:
GabyHila, merci de intrebare, sunt bine, e greu cand nu dorm... a doua zi sunt de pe alta planeta. In rest nu ma pot plange de prea multe, cu spatele sau dureri pe ici pe colo... incerc sa nu stau prea mult pe loc pentru ca am observat ca intepenesc si mai rau e. Asa ca aproape zilnic imi fac drum printr-un centru comercial sa "castig" 2-3 ore de mers cursiv, afara nu pot e fierbinte situatia.
Tine-ma la curent cu scutecele refolosibile, sunt tare interesata sa stii. Cumnata mea a inceput sa reduca folosinta scutecelor tip pampers si rezultat la 9 luni si jumatate fetita ei face cacutz la olitza, mi se mare o mare realizare.
Te pup si sa va traiasca JOY!!!!
Masy, imi vine sa rad... stiu ca nu e de ras, tu te duci la dr sa nasti si el te pune la pai daca aveti liber de ce nu? Scuze, rad si eu dar nu e rasul meu. dr stie mai bine ca noi , sa fie bebe bine si tu la fel!
dar sa stii ca eu tot iti tin pumnii!
Carmencita Kossir, eram sigura ca te descurci si te vei reface repede. Si Sofia ai sa vezi ce fetita cumintica va fi, sa-ti traiasca frumusetile de copii!
Rebiana, in fine esti aproape de finele calatoriei ce te-a cam extenuat, chiar daca tu sacara nu prea te-ai plans, esti eroina 100% Asa ca daca tot ai ajuns pana aici rabdare si asteptare usurica!
Ate, offff mama ei de masea de minte, acu' si-a gasit...o fi vreun semn cu mintea asta?, scuze imi permit sa glumesc dar sper sa-ti treaca repede!
danke, si eu am multe intrebari cu epidurala asta, o prietena care a facut s-a simtit rau dupa, i-a scazut tensiunea foarte rau si si-a revenit fff greu, asa cum zici, amorteala si stari de incontrol si dupa ce a trecut anestezia de mult... nu stiu ce sa zic si eu sau sa fac. Eu dupa saptamana 12 m-am vopsit (am mult par alb) m-am facut doar la salon cu vopsea fara amoniac, cica e safe... mi-a permis de fapt dr sa ma vopsesc atunci. te pup
ioanaa28, of ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva, nu stiu ce sa zic, numai emotiile astea lipseau acum, incearca sa te linistesti (stiu sunt vorbe) dar e pentru bebe mic.
Te pup si multa liniste si intelegere acasa!
greenfrog, uau te pregatesti care va sa zica, off, ai emotii? adica miercuri maine, nu?
Miruna si tu la fel tot pe 24 trebuie sa ai marea intalnire! Bravo, ai ajuns unde voiai!asteptare cat mai usoara si ai grija de tine!
uau stefumic, dupa miercuri intrii tu la rand joi e ziua voastra cea mare!!!!! asteptare usoara si linstita!
Vladimirescu, ei draga mami trebuie sa gasim asa cum ai zis un echilibru, o facem pentru noi, pentru micut si pentru cuplu.
M-am gandit la ce ziceai cu bonele, eu cred ca e bine sa o pastrezi pe cea care o ai pentru Floricica si pentru diversificarea programului la Vladimir sa ai o educatoare, nu cred ca el o va percepe ca o gelozie pentru ca i se acorda mai putina atentie. Ajunge ca i se explica tot cu lux de amanunte si sigur isi va iubi fratiorul. In pluc acum el are alt program si un pic de activitate desteapta va ajuta pe toti, el invata, tu stii ca e ocupat cu ceva constructiv. Si mai trebuie lasat sa se implice daca vrea in viata celui mic, sa aleaga el cate ceva ( de imbracat) jucarii, asta daca isi va exprima dorinta. Sunt sigura ca tot va fi bine la voi acasa. Oricum tu esti femeie matura si sigur stii ce sa faci!
Ella, si eu aici merg la o clinica privata. Teoretic dr mi-a zis sa nu pregatesc nimic, doar haine de bebe cand iesim din spital. Din ce am vb cu alte mamici gata nascute, ele au mai luat cate ceva sa aiba la spital (camasa de noapte ca este o mica mare problema de dimensiune, sa ma fi vazut pe mine ce mini am avut la colectare si la transfer... foarte sexoasa si ma cam jenez acum cu pici cat butucii) apoi daca vrei sa stea bebele lai lejer, altfel ei in leaga "rama" sau "sarma". eu cred ca iau cate ceva cu mine, dar mu milte mai ales ca la intoarcere ma gandesc ca iar trebuie sa dezinfectez tot, ca doar au stat lucrurile alea in spital si cum sunt nascuta de o mama paranoica...cum puteam sa fiu si eu?
oricum nu fac acum bagajul ca intru in panica, eu nici in vacanta nu fac decat in preziua plecarii, de obicei le puneam intr-o camera pe pa si apoi le asamblam inaintea plecarii, doamne vb de lucruri sfinte vacante, inainte plecam aproape lunar in cate un wk lung, cat imi e de dor, sa iasa bebe, il pun pe picioare sa sa vezi ce-l pun si pe al in rucksac, ca tot vb de bagaje...
Dayanara, merci suntem bine, acasa in Romania... ce sa zic... mama, multumesc de intrebare, e stationar, face masaj zilnic, vine cineva acasa, face exercitii, piciorul si-a revenit mai bine mana din pacate nu, a ajuns la stadiul ca poate apucadar nu sustine mult timp, paharul nu poate fi plin de ex. Ce sa-i facem mergem inainte cu incredere ca va fi mai bine. In rest toate bune, cat se poate adica... te pup si tare ma gandesc la salsicionul tau.
freedelia, hai ca mai putin, ce tonus ai si ce sprintena esti! sa nu te miri daca vine un bebe nr 3 super actv!!!!
Andira?
Miria? unde sunteti fetele?
acum am citit postul despre medlife, am mai auzit, din pacate sistemul privat din romania nu poate acoperi cazurile complicate si medicii sunt tot cei de la sta, ma refer la cei buni si cu meseria in mana cu doar cu carte-n cap.
va pup fetele si sa aveti AMR- usorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si va pup pe toate si scuze ca nu reusesc sa scriu la toata lumea!
castelana fericita 34+
castelana fericita 34+

dayanara spune:
freedelia am facut geamurile de pe balcon, alea de care zic eu...ehe ma chinui de luni de zile :)) faza e ca daca ploua imi strica cheful si opera, iar cum aici nu prea ploua , le fac de exemplu luna viitoare si 4 luni n.am treaba, de fapt cand ma apuca le fac si acum sunt cu sindromul cuibului foarte ridicat
ella aici se prefera inca sistemul de stat, asigurarea privata nu e scumpa , plus ca cine lucreaza sau majoritatea au asigurat de catre companie , asigurare privata, dar lumea tot la stat merge, la fel se intampla si cu gradinitele sau cresele sunt preferate cele de stat, una e sa greseasca statul sa fie dat in judecata alta e firma lui x-ulescu, eu de cate ori am mers la spital aici, am iesit rezolvata si cu zambetul pe buze, iar ivan avea un timp in care mintea ca.l doare , doar sa.l duc la urgenta unde avea parc de joaca si acolo ii trecea brusc...si exemple sunt o gramada, tratamentul meu de saptamana trecuta a costat 800 de euro , doar medicamentele in sine, si n.am platit nici un cent, fara asigurare fara nimic, pt ca eu nu muncesc deci nu platesc impozite sau altceva
castelana ma bucur ca mama e acasa, oricum merge spre bine si cand isi va vede nepotelul sa vezi recuperare
roxana 34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

babyangel spune:
Buna dimineata,
Fetele harnicute si matinale, ati baut cafeluta? Daca nu, atunci haideti la mine la o cafeluta "povestita"
Am citit de Mihaela si sper sa fie bine bebe Angela. Dar ea se plangea de contractii si acu cateva zile..Daca e de scos agitatele, asta e..sa fie ele sanatoase
Ioana 28 sa stii ca Vladi are dreptate: mai bine iti spui naduful aici si sigur vei gasi intelegere, ba mai mult, vei vedea ca mai suntem si noi cu certuri si problemute cu sotii.
Dar , nu e de luat decizii in aceasta perioada si nici 2-3 luni dupa nastere...Mai bine incearca sa ignori total orice problema , sau uite te mai descarci cu cine poti..dar concluzii si decizii, peste cateva luni, ok?
Anca
cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

camilecu spune:
Buna dimineata , pofta buna la cafeluta
Am vazut ca vb. de uleiul de ricin pentru par , eu am folosit amestecat cu diverse altele si mi-am stricat si mai rau parul , se ingrasa foarte repede acum, trebuie sa ma spal aproape in fiecare zi pe cap. Este tare neplacut sa ai parul gras... Asta este sfatul meu , faceti cum vreti.
Eu am adormit pe la 3 azi noapte , m-am svarcolit nonstop,off si m-am trezit la 6,30. Bineinteles ca nici nu mai pot adormi .
Pe la ora 8 aseara am mancat niste struguri sa fie oare din cauza asta ?31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

greenfrog spune:
Buna dimineata fetelor,
am baut si eu o cafea decofeinizata cu lapte si m-am luptat cu niste carcei asa pe ultima suta de metri. Maine e ziua cea mare ca se pare ca azi nu se grabeste bebe. 39+
Petru Gabriel

annya9 spune:
Buna dimi,
Eu sunt iarasi varza...aproape toata noaptea bebe a jucat fotbal cu organele mele... Nu stiu zau de unde atata energie... Sunt chioara de somn si speriata, ma gandeam la un moment dat chiar sa merg la spital. Am burta ca un pepene si cum ma intind in pat cum incepe dansul, si durerile, nu stiu cum sa mai stau...Incerc sa rezist pana poimaine cand am programare la dr.
30+
Radu Alexandru
poze