Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Briza- sunt si salone care folosesc lidocaina pe post de analgezic la epilat si mai ales la inghinal. Eu totusi incerc dupa ce nasc pt ca nu stiu in ce masura ajunge in sange si trece prin placenta.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Castelana, multumesc mult pt mesaj!

Oanka, zina buna, multumesc de scrisorica! Ai un PM scurt deocamdata :))

Ioanaa28, imi pare tare rau ca ai probleme cu sotul ! Putem sa ne luam de-o mina :)) Eu zic sa scrii ce ai pe suflet, fetele astae de aici sint tare bune la suflet... eu mi-am mai varsat naduful pe aici si ele m-au ajutat... Deci sa-i drumul, ca vad ca s-au antrenat cu mine saracele :))
Uite ce e: si eu ma supar si ma enervez, mi se pare ca s-a sfirsit lumea, etc, etc, dar mai am o lampa de veghe in cap, aprinsa, care zice sa stau cuminte, sa nu iau decizii acum ca mntea mea nu-i limpede de la hormonii de sarcina si de la stress, si ca sigur multe din lucruri o sa le vad altfel dupa ce imi vin mintile inapoi in casa. Asadar, am un singur sfat pt mine si pt tine: sa nu luam decizii acum, sa mergem pe burta mai degaba si sa dezamorsam temporar conflictele, sa nastem copii sanatosi, sa ii hranim cu laptic de mama si, cind mai prind mititeii de ei puteri, sa ne punem la o discutie cu sotul si sa vedem ce avem de facut.
Eu una am zis ca gata, las de la mine, tac si gura, fac ce pot, sa ma gindesc la nascut de acum, ca asta e prioritatea acum. Iar dupa aia... mai vad eu, la urma urmelor pot trai si far abarbat daca e.

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Mesaj de la Mihaela : sunt la spital cu contractii. Mi-au facut dexa si antispasmatice. Sper sa cedeze si sa mai stea bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Doamne ajuta sa mai stea bebelina Mihaelei la caldurica!
Stiu ca spunea ca are contractii dar nu ma asteptam sa nu cedeze defel!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Doamne -Ajuta sa fie bine Mihaela si bb.
Sper sa ii poate oprii doctorii contractiile si sa mai stea bebe un pic.

Mergi la inceput

Mihaelagrosan, de ea e vorba? Saracuta, sa-i tinem pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela cate saptamani are?¿
saraca! sper sa stea bebe cat trebuie, oricum ca si la prima sarcina sunt sigura ca e pe maini bune

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

vladi - da de Mihaela Grosan e vb.
Roxana - tot 34+ trebuie sa aiba. Are DPN cu o zi inaintea mea.

Mergi la inceput

Freedelia, mi se pare f tare ca exact tu tocmai din China poti sa-mi recomanzi pe cineva pt menaj! Saru'mina in avans pt nr tel!!! Nu vreau sa fie stilata :)) dar as vrea sa nu strice electrocasnicele si sa fie genul mut, sa nu simta nevoia de conversatie :)) Acum, nimeni nu-i perfect ...
Cit despre faptul ca nu vreau sa nasc repede: am si eu disconfort de sarcina, abia ma misc, gafai, ma doare spatele si tot bazinul, burta beton un sfert din timp, bb cind de intoarce simt va-mi striveste organele interne, stau 3-4 ore treaza noaptea si nu pot dormi... dar mi se pare suportabil. Pur si simplu incerc sa cistig timp ca sa termin cu casa si treburile de birou, cu angajarile si cu toate cite le am de facut... Vreau dupa ce nasc sa nu ma preocupe nimc altceva decit copilul si refacerea mea rapida ca sa pot alapta... C'est tout ! (plus ce zice si Oanka: [imi place pur si simplu sa simt copilul in mine, sa fie numai al meu! e ceva mult mai intim si plenar pt mine decit in al tine in brate - mai ales ca eu, ca sa fiu f sincera, urasc sa alaptez, ca ma doare si ma isterizeaza orice atingere pe mameloane :))) flo]

Lara, a meritat sa te stirnesc sa iesi din birlog :-)) Uite cu cite informatii misto ai venit! Multumim!

Stefanna, rarut-rarut pe la noi... Ma bucur sa stiu ca esti bine! si sint sigura ca o sa gasesti formula potrivita prin care, dupa ce nasti, o sa o faci pe printesa sa se simta iubita si inca si mai importanta pt voi !

Azi mi-a revenit vocea. Ragusita, dar macar pot vorbi. Tot azi am avut 5 oameni in casa: electricianul a schimbat niste aplice, un om a spalat covoare, instalatorul a verificat niste conducte, unul a luat masuri pt inchiderea terasei cu termopane glisante, iar pe altul l-am urcat pe casa ca s-a desprins jgheabul... In plus, menajera ma intreba ce mincare sa faca, bona intreba cu ce sa-l imbrace pe Vladimir, iar asistenta ma suna din 5 in 5 minute ca-i dadusem o lista de cumparaturi cam complicat ce-i drept si avea nevoie de lamuriri draga de ea... pe scurt, desi n-am facut nimic cu mina mea, sint varza de oboseala ca am fost atenta la toata lumea sa faca ce trebuie, si abia seara mi-am permis sa intru un pic pe forum sa recuperez... Si iata ca nici azi n-am facut bagajul de spital, uf!!!

35+ cu Tudor Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi, one man show esti tu acolo.E normal sa ai ajutoare.Cat despre bagaj ....las' ca-l faci cand incep contractiile.Cat despre barbat,din cand in cand fa ceva "intamplator" ca sa vada ce comoara are in casa.Ma gandesc eu si iti dau o idee.
Ina eu nu am inteles bine.Tu nasti la clinica particulara si te duci cu un bagaj asa de maaare?Scuza-ma dar care e diferenta intre privat si stat acolo in Belgia sau mai exact...care e diferenta dintre sist romanesc de sanatate si cel de acolo.Aceeasi intrebare si pt fetele din Grecia sau alte tari.La clinica la care merg eu e la fel cum povesteste Dayanara despre sist de stat din Spania.Acu' sincer sa dau si banetul si sa vin si cu 2 gentoaie dupa mine....Ntz ntz ntz!
Dayanara am net pe telefon si anunt daca e ceva.Vin miercuri cu noutati (sper ) ca joi pleaca dr si sper sa ma lase cu colul inchis si taricel.

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 13 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput