Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 2
greenfrog spune:
in plus vad ca au dat poftele peste mine, visez la salamul dayanarei si la niste rulada diplomat.
39+ Petru Gabriel
Dianami spune:
Seara buna! Oare in capitolul acesta va aparea vreun iepuras? Maine naste cineva? Vad ca Miruna e trecuta pe 24.
Eu sunt cam obosita, am fost azi in Carrefour, ultima oara am fost in august anul trecut , de atunci n-am mai iesit...
Jasmine, injectiile de maturare se fac daca exista riscul sa nasti inainte de 34 de saptamani incheiate (fac o paranteza aici, ca am citit la Roxana, parca: 33 s si 4 zile nu inseamna 34 s, ci 33 si 4 zile . Nu se rotunjeste pt. ca este vorba de maturizarea bebelui).
De regula se fac 2 injectii la 12 ore distanta. Daca riscul de nastere e f mare, se fac 4 doze la 6 ore (mie asa mi-au facut cand am avut hemoragie la 32 sapt).
Se fac in spital, in fund, nu dor mai mult decat o injectie obisnuita.
Ca substante, se injecteaza dexametazona (pt. plamani) si fitomenadiona (pt. hemoragii, mai ales intracraniene), ambele in aceleasi doze.
Ma bucur de vestile bune de la Oana.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
happyjoy spune:
Felicitari Oana! Refacere cat mai rapida, mult laptic si alaptare cat mai usoara!!! Bebe Eric bine ai venit!!! Sa fi sanatos si baftos, sa-ti iubesti parintii si sa-i faci mandri
33+
miruna79 spune:
Intru n graba s-o felicit pe Oana
Oana refacere usoara si laptic din belsug, bebe Eric bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata.
Noi avem emotiiiiiiii cat cuprinde abia astept ziua de miercuri.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna 39+ Daniel
AMR 2 zile
BEBE
dayanara spune:
denisa am de spalat vreo 8 geamuri intr.un dormitor, si poate alea de pe balcon care.s vreo 4 duble mari si 2 mici
silvia ti.am facut pofta cu salamul :))
eu azi imi prajesc slanina, nu mai pot de pofta si nu stiu daca e fiarta , e data cu boia pe deasupra, ca sa fiu sigura o prajesc!
oh ella, chiar ma gandeam la tine cand a intrebat rebiana de andira si irina, ma gandeam ca poate ne faci o surpriza
diana da ai dreptate cu zilele, eu imi scriu la semnatura ce.o fi doar sa treaca mai repede, ma ajuta psihic :) dar ei se iau dupa tot istoricul din computer nu ma intreaba pe mine cate saptamani am, sau te intreaba dar confrunta cu ce scrie acolo
miruna abia astept sa scot majoretele , si sa va vedem sanatosi dupa nastere pe tine si pe daniel
roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog am vazut ca la farmacii au spray cu lidocaina, stiti ceva o fi bun pentru durerea de la epiziotomie? http://www.pcfarm.ro/pro spect.php?id=1677 39+ Petru Gabriel |
Eu mi-am luat ... vorba Denisei, fac colectie de analgezice. Daca nu ma insel Dianami l-a recomandat.
Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!
stefimic spune:
gata fetelor a venit de la dr si am vesti calde.
bebelina mea va veni pe lume joi, 25 februarie, e dr de garda si dimineata ma va interna si apoi i-mi voi cunoaste printesa.
cica ar fi si ceva modificari la nivelul colului si daca este ceva sa o sun.
acuma vom vedea ce se va intampla.
am vorbit cu ea despre vaccinul BCG, care se face in primele 4 zile in maternitate, si cica nu mai este in spitale, ca nu se mai fabrica, voi ce stiti despre, mamicile care ati nascut acum au facut piticii vostri vaccinul?
bebelina mea cica are 3500gr.
ceva vesti proaspete de la OANA aveti?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
Jasmine spune:
stefi - am vazut ceva la TV zilele astea,ziceau ca momentan nu se mai face acest vaccin la nou-nascuti,se asteapta nu stiu ce stoc
gaby - ce m-a apucat?pai m-a apucat frica!stiu ca riscul de nastere prematura e foarte mare la mine si m-am gandit la injectiile alea pt plamani,as sta mai linistita daca as sti ca am apucat sa le fac
pe net n-am gasit mare lucru pe tema asta
dianami - saru'mana pt raspuns,deci daca implinesc 34 de saptamani nu mai e nevoie de injectii cu dexametazona????sunt deja maturizati plamanii bebeului?
poimaine am 34 de saptamani
33+
stefimic spune:
am vorbit un pic acum cu OANA si era mai bine, reusise sa se ridice din pat, era un pic ametita, dar fericita.
pe bebe ERIC nu l-a vazut azi dar a spus taticul lui ca e mai frumos decat ieri.
abia astept sa-i vad acasa impreuna toti trei.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
briza_marii spune:
Ca tot vorbiti voi de lidocaina...ma gandesc cu singurul neuron care mai traieste, nu as putea oare sa cumpar sprayul si sa ma dau inghinal inainte de epilat?? Vreau ceara, tare greu imi e cu lama lu peste, dar din pacate nu mai suport sa ma fac inghinal ca ma doare rau si mi se intareste rau burta. Asa daca iau sprayul cu mine, ma dau repede cand ajung la cosmetica...Ca dc voi ziceti ca il luati pt epiziotomie, clar am voie sa ma dau si eu la "dansa", nu? Sau nu se poate utiliza acum, ci doar dupa nastere???
Jeny scuze! Nu am mai apucat sa te sun iar in weekend. Am fost tare prinsa si mi-am adus aminte seara tarziu. Revin zilele astea cu un tel
32+ Eric Mihai