Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 11

Ramy77 spune:
Buna fetele,
Raportam si noi o noapte mai linistita,se pare ca a functionat Infacolul...a dormit printesa mea linistita, de-abia s-a trezit pt tzitzi
Vis-a-vis de BCG...Brianei nu i s-a facut in spital, deja era retras cand am nascut eu, de acolo mi s-a spus ca i se va administra de catre medicul de familie, care a zis ca asta va fi probabil prin aprilie, ca atunci se pare ca il vor primi. Acum ramane de vazut daca va fi chiar asa sau nu. Am inteles ca se poate administra pana la 10 luni. Eu ma gandesc ca daca nu se rezolva sa-l luam de afara de undeva.Sa vedem
Vad ca maine se anunta ploaie de iepurasi,MIRUNA,GREENFROG,LORIANGI scot si eu cateva motate pt voi, nasteri usoare si bebei sanatosi va doresc, peste cateva ore va fi marea intalnire...curaj!!
IOANA, tare-mi pare rau ca acum treci prin asa ceva, nu era de lipsa. Eu zic la fel cu fetele, concentreza-te pe venirea bebe-ului acum, asta e cel mai important, sa fie el sanatos si cine stie, poate cand il va vedea si il va tine in brate isi va schimba sotul tau atitudinea!S-au mai vazut cazuri. Poate e doar un moment de criza si va trece.mare sa iti mai insenizezi ziua si un buchet de
OANA, refacere rapida, mult laptic si mai asteptam pozici de bebe Eric!
GABY, si eu am verificat ce mai ramane dupa ce suge Brianasi mare lucru n-a ramas, ma tot intreb si eu daca mananca destul ca-mi adoarme cu tzitzi ingura la un moment dat si indiferent ce-i fac nu se mai trezeste sau daca se trezeste nu mai ia sanul nicicum...Dar ma gandesc ca atata timp cat creste in greutate destul de constant ii ajunge si papica.
Cred ca suntem un pic obsedate de cat mananca prichindelele noastre
Ma bucur ca MIHAELA si OANKA sunt mai bine, sa mai stea bebeii in burtica!
Va , pe mai tarziu, ma duc sa gatesc ceva, o zi buna tuturor
Aaaa, am mai adaugat si noi poze.
Poze Briana.

freedelia spune:
Ioana -- imi pare tare rau, sa stii ca unii barbati, mai ales cand nu e primul copil, nu prea relationeaza cu bebele din burtica pana nu se naste. Nici Coleman nu a fost prea impresionat la sarcina asta si cum el se streseaza si financiar mereu cand asteptam un bebe, a zis de mai multe ori cand ma plangeam cat de greu imi e ca trebuia sa ma gandesc inainte sa raman insarcinata. Stiu ca la voi problema e mai adanca de atat, dar nimic nu e iremediabil, comunicarea este cheia...
In timp ce va scriu, imi fac pedicura -- ce placut e... am terminat cu epilatul, a fost crunt, dar a fost foarte buna si rapida fata, asa ca nu a durat mult tortura... acum chiar sunt gata pt bebe... de cand tot zic, daca el nu vrea...
Va pup! 38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 6 zile maxim!!!
POZE

Rebiana27 spune:
Am trimis mesaj catre Andira si Irinabobe. Sper ca-s bine!
Mami de Luca again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!

greenfrog spune:
eu m-am apucat sa mai citesc din cartile de educatie prenatala, sa vedem maine ce imi mai amintesc.
Petru Gabriel
AMR ore
pana maine la 8:00

Rebiana27 spune:
Cristina am trimis PM.
Ramy dulce e Briana! Si ce-o mai dezmiarda tati!
Mami de Luca again ~

dayanara spune:
wow a nascut irina?¿!!!
bravo irina! bine ai venit pe lume bebe rares! sa fii mancacios si fericit si mamica sa se refaca rapid
ramy e o dulce briana!
roxana 34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Rebiana27 spune:
Asa cum am presimtit A NASCUT IRINABOBE
A nascut duminica, de urgenta. I s-au rupt membranele. Bebe Rares a avut 2400 g si 48 de centimetri. Momentan se afla la incubator, la oxigen si pare ok. Sa speram ca se intorc curand acasa, cu vesti minunate!
Asadar, iata al 8-lea iepuras!! Felicitari Irina!! Bun venit pe lume Rares!! Refacere grabnica mamicii fericite si sanatate amandurora!
Mami de Luca again ~

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara wow a nascut irina?¿!!! |
I-am trimis mesaj si ei si Andirei... deocamdata doar ea a raspuns si, asa cum presimtisem a nascut! Doamne ajuta sa fie amandoi ok si sa se intoarca curand acasa.
Astept vesti de la Andira!
Mami de Luca