Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Vladi, sunt de acord cu tine, suntem mamici in primul rand si pe asta incerc sa ma concentrez si eu...DAR..noi avem abia patru ani de casnicie si a fost tare muuuuuuuuuulta iubire la inceput, unde naiba s-a dus??? Si ce e acum doare...tare...

Azi noapte nu am reusit se dorm. abia spre dimineata si m-am trezit acum. Asta pt ca am avut o discutie ieri...relativ calma, si mi-a spus ceva ce m-a lasat fara replica si nici acum nu reusesc sa "diger". Anume ca el nu prea isi dorea copilul asta, ca simtea ca relatia noastra nu prea merge, DAR stia ca eu mi-l doresc foarte mult de aceea nici nu mi-a spus ca el ar fi vrut sa renunt la sarcina ?!?!?! Oare ce femeie asteptand sa nasca ar vrea sa auda asa ceva???? Cum poate sa spuna asa ceva??? Si zau cand am conceput copilul nu l-am violat. Am discutat vreo sase luni pe tema asta, pana a fost de acord sa renuntam la a ne proteja, si dupa nici trei luni...aveam bebe. E drept el a devenit mai rece, distant necomunicateiv, dar am avut si perioade bune. Eu credeam ca e doar teama pe care o simt unii barbati in fata unei noi responsabilitati...si ca va trece. dar s-a accentuat si iata-ne aici.

Marea problema care ma doare e faptul ca da, pot trai fara barbati, DAR nu vreau ca puii mei sa traiasca fara tata. Alex cel putin il adora !! Stiu ca e o dilema veche de cand lumea si multe femei au trecut prin asta, dar nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie !!!! Ce naiba doar nu sunt adunata de pe drumuri !!!
Pe tine te admir enorm pentru cariera, sincer sper ca nu peste ff mult timp sa reusesc si eu sa fac asta, dar acum copii si "familia" sunt pe primul plan. (am pus ghilimele fiindca incepe sa devina doar un concept)
Si nu vreau sa ma laud dar iconografia si restaurarea nu sunt pt mine doar niste pasiuni, sunt ceea ce vreau sa fac, profesia pe care mi-o doream de la gradinita si pt care m-am pregatit atatia ani. Nu sa ma laud dar am avut, printre altele, o bursa de 6 luni in Florenta, la cel mai important centru de restaurare din Europa, unde lucreaza efectiv foarte putine persoane, si unde sunt in restaurare marile opere de arta ale lumii, incluzand capodoperele Renasterii italiene, pe cre le stie oricine. Si am avut ocazia sa fiu atat de aptoape de ele, sa particip la anumite operatiuni...in fine... Am renuntat si la un master In Italia, si la restaurarea unei mari catedrale...pt.???? iubit si "familie" !!

na...m-ai facut sa scriu un cearsaf...off topic...da m-am descarcat..

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Imi pare rau ca treci prin asta...e ultimul lucru care trebuia sa te preocupe acum. Dar din pacate nu traim intr-o lume perfecta si nici nu ne putem pregati dinainte pentru astfel de momente.
Ma gandesc oare daca sotul tau nu e stresat din alte motive altele decat cele de nasterea lui bebe2 si adunate sa il determine sa se comporte asa... oricum nu ar scuza cu nimic ceea ce ti-a zis, dar poate unii oameni reactioneaza atat de ciudat incat te lasa fara cuvinte. Alexutu e un copil minunat, iti vine sa-l mananci nu alta, si la fel va/vor fi si urmatorul/ii vostru/i bebel/i, e imposibil sa nu te indragostesti iremediabil de ei...
Lasati timpul sa treaca, concentreaza-te asupra venirii micii minuni si lasa aceste probleme pentru mai tarziu. Eu sunt convinsa ca le veti rezolva impreuna pe toate, trebuie doar sa fiti sinceri si sa discutati tot ce aveti pe suflet unul cu celalalt...
Eu iti doresc multa putere si intelepciune si rabdare, barbatii-s egoisti, din cand in cand e bine sa le mai dai o lectie ca sa-i aduci cu picioarele pe pamant si sa-si dea seama ce au langa ei.
Hai capul sus! Te pup cu drag si sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

jasmine si eu am intrebat de andira. sper sa fie totul bine, sa fie doar ocupate fetele. la noi in odisee sunt bebelusi suprinzatori, unii se grabesc iar altii vad ca trebuie un pic convinsi, cum e cazul nostru. maine e 24 februarie, e Dragobetele, sper sa nasc tot pe 24. am auzit ca la nastere indusa travaliul dureaza mai putin, oare asa o fi?

Petru Gabriel

AMR ore
pana maine la 8:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ioana - ai facut bine sa ne spui ce ai pe suflet si eu ma bucur ca ai simtit ca iti poti deschide sufletul in fata noastra in marea majoritate practic niste necunoscute. iti multumesc ptr creditul acordat!

Mi-as dori atat de mult sa detin solutia rezolvarii situatiei in care te afli! mai ales in aceste momente delicate si speciale cand ar trebui sa fim inconjurate de dragoste si de sentimentul de siguranta pe care numai o familie , un sot iubitor le poate oferi!

E dureros sa ajungi la concluzia ca ai facut sacrificii ptr vise ce-ti sunt spulberate...sau pe cale sa fie...

Eu sper din tot sufletul sa fie doar o criza trecatoare. nici nu vreau sa-mi inchipui contrariul!

Si eu am facut in viata alegeri riscante si compromisuri. cu un an in urma mi-am abandonat cariera ptr care am muncit din greu, cu pasiune si cu satisfactii pe masura...Dar a venit un moment in care am decis sa las totul, cariera, prieteni, familie, tara...si sa plec doar cu 2 bagaje dupa cel ce acum imi este sot si tata al copilului pe care il astept. am ales sa fac asta ptr ca am simtit ca am ajuns intr-un punct in care a avea o familie era mult mai important decat a avea o cariera. Nu a fost usor, dar din fericire sotul meu are meritul ca in fiecare zi imi dovedeste ca am facut alegerea corecta!

Imi inchipui cat de groaznic ar fi fost sa ma fi inselat in alegera facuta!

Partea buna este ca, oricand exista un plan B , ca aceste minuni pe care le aducem pe lume sunt sursa tariei noastre si ne ajuta sa trecem peste momentele dificile cu o determinare si putere pe care numai o femeie si mai ales o mama o poate avea!

Mult curaj si rabdare iti doresc draga Ioana!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce ma bucur ca oana e bine , si ca in curand va fi cu eric la piept!
kitzy multumim de vesti

ioana intr.adevar foarte urat ce ti se intampla si tocmai acum...ma intreb cateodata ce e in mintea barbatilor si degeaba ca citesc cate un asa si mi se face rau, oricum parerea mea ca nu e deloc umilitor daca tu vrei ceva sa lupti in continuare , poate e doar o criza care va trece, cel mai bine deocamdata sa vezi doar de copil si bebe si lasa.l sa faca ce vrea, incearca sa nu te afecteze - chiar daca e greu
nu stiu, dar in general cam toti barbatii regreta ce.au facut sau zis cand isi dau seama cu adevarat ce inseamna familia , doar ca unii isi dau mai tarziu si in timpul asta fac sa sufere persoanele dragi

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Sa revin la iepurasii nostrii...(sa nu zic oile noastre)
Mihaela, tinem pumnii sa se opreasca contractiile si sa mai stati acasaica ..cat mai aproape de termen
Rebiana, multu de lamuriri
Ella draga mea, tu esti nascuta sub o stea norocoasa. uneori te invidiez pt firea si caracterul tau, zau !! Ca sa nu mai zic pt sot Sa va tine DD asa o mie de ani, cu BB Geo cu tot, si inca vreo cativa..
Castelana
Anca va pup nasucurile voastre de dragi ce-mi sunteti !!!si pt sfaturile voastre bune !!! sincer sunteti extraordinare, nici nu ne cunoastem dar reusiti sa faceti atata bine. Aici ar trebui sa mai nomonalizez fete care mi-au raspuns dar considerati va rog ca va pup si multumesc la toate toate !!!
freedelia, cu tot plansul tu de fapt rezisti eroic !!! hai ca nu mai e mult !!!
Gaby, ce-mi place sa citesc despre voi...ce fete faine sunteti cu mici problemute inerente dar imi place cum le abordezi sa cresteti mari si sanatoase!!
andeeasmar, probleme pot aparea oriunde, tu pastreaza-ti incredereasi optimismul, va fi totul bine
Loriangi, Greenfrog, Miruna, va tinem pumnii dragelor !!! mama, ce de iepurasi!! sa vina sanatosi, iar mamicile sa se recupereze repejor !!
ami, kitzy, greenfrog desi nu cred in minuni, si eu mai sper ca exista sanse..
Bumbita, ai dreptate, mai sunt si alte probleme...s-au acumulat mai multe...vom vedea, mi-as dori sa le dam de capat. Dar parca totusi e prea mult egoism...
nafi ma bucur sa aud povesti de iubire frumoase ca si a voastra Mi-am dat seama si pana acum din ceea ce scriai ca sunteti un cuplu tare frumos si indragostit. Sa ramaneti asa o mie de ani !!! imi dati si mie sperante
Roxana, tu stii de mai multa vreme care e situatia ca mai discutasem pe aici. Si stii ca incerc sa fac lucrurile sa mearga s sper inca sa nu fie prea tarziu. dar cum spuneai, intre timp se sufera si sentimente se erodeaza...trist.
special pt tine, de mult ere programat

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

hello fetelor burticoase si proaspete mamici !

Am reusit intr-un final sa-mi activez mesajele private, va rog un PM cu userul comun ca sa pot sa-mi notez cateva numere de telefon. Am intrat in saptamana 38, si tare am o presimtire ca maine-poimaine fuga la maternitate la o nastere fulger

Nu de alta, dar vreau si eu agitatele pentru micutul FELIX !

---------------------------------------------
vine al doilea 38+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oanka suntem cu gandul si rugaciunile spre tine si spre Mariuca ta! Doamne ajuta sa nasti cu bine si sa fie bebitza sanatoasa!
Bianka eu ma simt mai bine cand fac miscare.. chiar daca mi se intareste burtica.. daca stau (intinsa) ma dor toate si nu-mi gasesc o pozitie buna pt odihna. Sper sa mai astepte minunea ta, Eric, inca o saptamana, daca asa iti doresti!
Alice mai e putin si facem galerie si pentru Felix. Iti trimit PM cu parola pt Gmail si acolo gasesti, in Docs, nr de telefon ale noastre.

Imediat le trec pe Miruna si Loriangi pt maine, la programari si pe Andreeasmar pt 2 martie... daca mai e vreo fata programata pt ceza si nu e trecuta pe prima pagina sa scrie si notam!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Ioana,

imi pare rau ca treci prin asemenea situatii.... din experienta mea de 13 ani de casatorie.. fara prea mult preambul inainte (sotul meu e neamt asa ca atunci in 97 a trebuit sa ma decid destul de repede...) pot sa-ti spun ca barbatii sunt cateodata tare ciudati; de ce, nu stiu, asta e. Noi de exemplu ne-am lasat mult timp cu copii ca sotul meu tot zicea ca nu e pregatit si acuma parca ni se pare ca suntem prea batrani, daca ar fi fost dupa mine... am fi avut copii mari acuma. Ma simt apropiata de tine ca avem baietii cei mari nascuti in aceeasi zi. Iti doresc multa putere si poate si putina indiferenta, cu toate ca stiu ca e tare greu. Ce e la noi mai greu e sa petrecem timp impreuna numai eu cu sotul, de cand il avem pe Magnus ca nu avem cu cine sa-l lasam, familia sotului nu ai pe cine si nu prea ii intereseaza mult, aici zic eu ca noi gresim. Dar cele mai bune discutii la care se pot rezolva multe probleme nespuse functioneaza la noi cand reusim sa stam de vorba intr-un loc neutru, nu acasa, poate intr-un restaurant, seara la cina. Cred ca viata de familie e una cu suisuri si coborasuri, important ca ambii soti sa vrea sa se "lupte" pentru familie.
Toate cele bune Ioana iti doresc.

Cristina 36+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

vreau si eu parola de pe gmail sau de unde mai trebuie ca sa pot sa va trimit informatii de ceva. Multumesc frumos.

Cristina 36+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bianka acum am vazut ca ai programata ceza pe 3 martie.. asadar e musai sa astepte bebe pana atunci!
Miruna era deja trecuta la programari; am adaugat pe Loriangi si pe Andreeasmar.
Cristina trimit imediat PM. Alice am trimis deja PM!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput