Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 12

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog a nascut Irina? ![]() ![]() AMR ore pana maine la 8:00 |
DA!

Era demult consemnata la odihna din cauza colului scurt si moale. Amandoua ne rugam sa ajungem la 34 de saptamani.. amandoua am depasit target-ul!
Mami de Luca

I can't fake with dignity so i'll not try!!

ioanaa28 spune:
BRAVO IRINA !! BUN VENIR BB RARES !!!]
CE SURPRIZE !!
SA TE REFACI REPEDE MAMI, CA DE PRICHINDEL NU NE INDOIM CA VA FI BINE , ZDRAVENEL IN CURAND !! ASTEPTAM VESTI !!
Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

GabyHila spune:
Irina sa iti traiasca micul RARES! Sa te bucuri de el, sa fii sanatoasa si tu si el, sa ai laptic in titici si refacere rapida!
Greenfrog, loriangi si Oanka: nasteri usoare dragelor! Va tin pumniii!!!
O sa vedeti ce bine e dupa!
Ramy am oftat toata cand am vazut pozele cu Briana! Deci speechless bestiala cu freza aia si tat`su care se uita la ea ca la soare! E o poza in care mana lui Zoli e mai mare ca fetita
Fetele eu si ieri si azi am iesit cu caruciorul! Si asa de bine a fostttt....
Iau caruciorul si ma duc acasa! va mai scriu de acolo...
Gaby

nibi_niki spune:
FELICITARI IRINA,BUN VENIT PE LUME BEBE RARES.36+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

andira spune:
Dragelor, va multumesc mult pentru ca v-ati gandit la mine!
Rebiana - multumesc pt mesaj, esti o scumpa, ca de obicei
Scuze, n-am mai citit din urma, in ultimele zile n-am mai intrat pt ca in weekend am avut copilele, iar ieri am incercat sa-mi revin. Nu prea mai pot sa stau pe scaun, doar lungita e ok, cand stau mai mult de 10 min in fund o simt pe Alex in chiloti, vorba Dianei.
Parca am si ceva contractii dureroase, de cateva ori pe zi, asa ca ma simt nitel cu musca pe caciula.
Ar fi trebuit sa ma duc saptamana asta la dr, dar... nu sunt epilata (am si eu or problema existentiala). N-am mai fost din sapt 28, sper sa nu sara in sus. Incerc sa ajung vineri.
Ma uit ce frumos e afara si e frustrarea cat carul pe mine . Sotul nu ma lasa sa ies, imi zice ca-s mai berbec ca fii-mea, si ca sa mai am rabdare macar o saptamana...
Din ce-am citit eu pe sarite, vroiam sa va spun:
Dayanara - ma bucur tare ca sunteti tot in varianta ou Kinder, si sper sa mai stati asa macar inca 2 sapt
Am citit ca Mihaela e in spital cu contractii, sper sa fie si la ea totul ok si sa mai reziste putin.
Oana, Irinabobe - felicitari pentru pitici, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Ioana - imi pare tare rau de problemele cu sotul... sincer, nici nu stiu ce sa-ti spun, decat ca sper sa se rezolve totul cat mai bine pentru voi. Poate e doar o perioada, poate intr-adevar e o criza, mai mica sau mai mare... voi stiti cel mai bine, dar eu sper sa se finalizeze cat mai bine pt tine si pt copii
Jasmine, Castelana, Delia, Rebiana, Babyangel, Gaby si scuze, nu mai retin, va multumesc frumos!
33+

ioanaa28 spune:
Cristina sunt si eu curioasa ce date de nastere vor alege bebei nostrii nr.2 ?!?
Ramy sa pap urechiuse cu cercelusi
dulce mica...
freedelia tu mai reusesti sa-ti faci pedichiura?? ei, vezi ca esti supla??
fetelor, am facut niste poze cu burtica. Nu de alta, da la graba care e pe aici, mi-era teama ca nu mai apuc sunt la semnatura..bebe in burtica...mai degraba burtoi
Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Rebiana27 spune:
Andira ma bucur ca esti bine! De-acum daca lipsim vreuna intram la banuieli!
Sper sa ajungi la dr ca sa vezi in ce stare e colul! Ma rog pt tine s-o mai ti pe Alex la caldurica macar pana la 35-36 de saptamani!
Mami de Luca again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!

child spune:
Fetelor, maine ma internez, se pare ca bebe stagneaza, nu vrea sa mai ia in greutate, intram pe perfuzii.
Daca totul merge bine, marea intalnire va fi saptamana viitoare, sau poate chiar mai tarziu. Daca pana joi nu raspunde la perfuzii, joi sau vineri intru in operatie.
Nu mai am putere sa scriu, dar o sa ma gandesc la voi.
Va anunt daca se intampla ceva.
Va pup 38+

cristina30 spune:
Bravo Irina, bine ai venit bebe Rares
Multumesc Babyangel si Rebiana pentru parole.
Cristina 36+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

nibi_niki spune:
IOANA,am vazut pozele cu burtica...ce mare e!Dar tu nu te-ai ingrasat deloc37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/