Locul fetelor Nou-Venite (71)- FELICITARI PIANNA!
Raspunsuri - Pagina 4
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb JoAnn si camcris sunteti pe listutza......daca imi dati si datele de nastere va trec si pe lista cu sarbatoriti MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Eram datoare cu un raspuns de cand sunt aspiranta la din ianuarie 2008 si acesta este situatia mea actuala si nu stiu ce sa fac.
Data nasterii 18 iulie 1980
Am facut la dr. Tutu laparoscopie la spitalul Elias in august2009 si rezultat: trompa pozitiva pe stanga, greu permeabila pe dreapta(nu este infundata posibil sarcina extrauterina).Am fost cu sotul la dr. Matei la recomandarea dr. Tutu pentru spermograma si spermocultura, acestea fiind Ok.
I-am explicat dr. matei ca incercam de 2 ani sa facem un bebe si nimic, dansa mi-a recomandat sa fac un test post coital.
Eu ma gandeam sa fac IA si sa sar peste acest test post coital(compatibilitate intre parteneri).
Dar ce sa fac mai intai, voi ce ziceti?
trutzi spune:
In primul rand am avut o secretie groasa si albicioasa. La vreo doua zile am simtit o usturime la "dansa" si mi-a aparut o iritatie (ma manca de muream). Acum nu mai am iritatia (m-am spalat cu bicarbonat) dar, nu de la bicarbonat mi-a trecut ca nu m-am mai spalat decat o scurta perioada. Dupa vreo doua saptamani nu am mai facut nimic, am vrut doar sa vad cum o sa mai avanseze ca nu mergea nici un tratament.
Am luat Diflucan doar o singura pastiluta.
Am vrut sa repet tratamentul ptr ca atunci cand m-am dus la doctor aveam secretia usor albicioasa (nimic grav dupa parerea mea, ceva ce aveam in mod normal)si acum ma trezisem cu asa tampenie
Am vorbit cu o doctorita (generalista) care mi-a zis ca o sa imi termin ficatul, ptr ca iau un tratament foarte dur ptr organism. Nu am mai luat Diflucan dar am inceput sa iau Cordyceps (este un fel de medicament din plante).
Candida nu mi-a trecut, ma doare burta, secretia e tot albicioasa.
Sper sa nu imi fi aparut vreun chist ptr ca simt o apasare in burta ca si cum as avea o greutate sau o infectie
Nu stiu ce sa fac Tu ai luat mai multe pastile de Diflucan?
Cand ai inceput injectiile, inainte sau dupa? Ce tratament ai luat?
Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb Draga Trutzi parca ai fi clona mea in ce sens a fost groaznic?....eu iau acu diflucan si imi cam da ameteli si vartej.....ma tin de pereti si imi vine sa dau la ratze
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
In ce consta testul post coital?
citat din mesajul lui camcris Eram datoare cu un raspuns de cand sunt aspiranta la din ianuarie 2008 si acesta este situatia mea actuala si nu stiu ce sa fac. Data nasterii 18 iulie 1980 Am facut la dr. Tutu laparoscopie la spitalul Elias in august2009 si rezultat: trompa pozitiva pe stanga, greu permeabila pe dreapta(nu este infundata posibil sarcina extrauterina).Am fost cu sotul la dr. Matei la recomandarea dr. Tutu pentru spermograma si spermocultura, acestea fiind Ok. I-am explicat dr. matei ca incercam de 2 ani sa facem un bebe si nimic, dansa mi-a recomandat sa fac un test post coital. Eu ma gandeam sa fac IA si sa sar peste acest test post coital(compatibilitate intre parteneri). Dar ce sa fac mai intai, voi ce ziceti? Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
trutzi spune:
Eu zic sa il faci. Acum depinde unde vrei sa il faci si cat costa.
Citeam ca unele fete nu au fost multumite de anumite Spitale
mvb spune:
Trutzi am avut un pic de treaba si nu am putut raspunde mai repede...sorry
La mine a fost asa.....am inceput cu flucovim 150, 2 pastile, una la 3 zile si 10 ovule de macmiror......nu mi-a trecut, motiv pt care am trecut la al doilea tratament
al II-lea tratament: norfloxacina 10 zile, nizoral 10 zile, medacter crema intravaginal si spalaturi intravaginale cu ceai de galbenele cu o lingura de bicarbonat de sodiu alimentar.....de la o spalaturi mi-am damblagit ovarele moment de la care am trecut la tratamentul nr 3
tratamentul nr 3: ampicilina si gentamicina 5 zile si nistatina 2 pilule la 8 ore
acum sunt la tratamentul 4:diflucan si lomexin ovule
prima pastila de diflucan am luat-o sambata, iar duminica dimineata m-am sculat cu o durere in partea dreapta pe la ficat....toata ziua de sambata si duminca era ca drogata, motiv pt care nu am mai luat diflucan.....
deci, ca altfel nu pot concluziona, vai de c..r si vai steau mea
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
citat din mesajul lui mvb deci, ca altfel nu pot concluziona, vai de c..r si vai steau mea |
offfffffffff mama ei de treaba
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
of, mai fetelor...
eu i-am dat de cap cu Gynozol 400 mg; a fost medicamentul de incheiere a tratamentului , pe vremea cand "luptam" s-o avem pe Miruna si de atunci n-am mai avut probleme asa mari. orice chestie apare, 5 zile ovule de Clotrimazol si unguent local si gata, scap.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
cora79 spune:
Buna fete dragi,pupicei pentru toate fetele noi si vechi in sistem,gravide sau nu
Sora mea e bine,si-a revenit din anestezie,i s-a facut cerclaj,o doare burta cam rau ,dara asta este,va supravietui ,or sa treaca,bebe e bine si eu sunt foarte fericita ca au trecut cu bine peste aceasta incercare
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Sper sa iti treaca cu tratamentul nr 4 Mie nu mi-a trecut. Mi-a zis doctorita ca e foarte puternic si ca e cel mai bun , pentru altii ca mie nu mi-a facut nimic
Pe mine ma mai omoara si anexita
Acum caut remedii naturiste (dureaza mai mult administrarea lor dar sper sa scap definitiv)
Tie ti-a zis ginecologul ca ar fi bine sa o tratezi si dupa sa va apucati de proiect?
Mie mi-a zis ca nu este nici un impediment referitor la candida. Anexita e problema mea cea mai mare acum
Cand m-am dus la farmacie si le-am zis ca vreau sa repet tratamentul cu Diflucan mi-au zis ca o sa imi termine ficatul (si am fost la mai multe farmacii, ca sunt Toma , nu am crezut-o pe prima)
citat din mesajul lui mvb Trutzi am avut un pic de treaba si nu am putut raspunde mai repede...sorry La mine a fost asa.....am inceput cu flucovim 150, 2 pastile, una la 3 zile si 10 ovule de macmiror......nu mi-a trecut, motiv pt care am trecut la al doilea tratament al II-lea tratament: norfloxacina 10 zile, nizoral 10 zile, medacter crema intravaginal si spalaturi intravaginale cu ceai de galbenele cu o lingura de bicarbonat de sodiu alimentar.....de la o spalaturi mi-am damblagit ovarele moment de la care am trecut la tratamentul nr 3 tratamentul nr 3: ampicilina si gentamicina 5 zile si nistatina 2 pilule la 8 ore acum sunt la tratamentul 4:diflucan si lomexin ovule prima pastila de diflucan am luat-o sambata, iar duminica dimineata m-am sculat cu o durere in partea dreapta pe la ficat....toata ziua de sambata si duminca era ca drogata, motiv pt care nu am mai luat diflucan..... deci, ca altfel nu pot concluziona, vai de c..r si vai steau mea MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |