Locul fetelor Nou-Venite (71)- FELICITARI PIANNA!
Raspunsuri - Pagina 5
cora79 spune:
Camcris,multumesc

Trutzi,tratament nu face si sotul tau? Candida asta pacatoasa se ia la contact de la unul la altul
Mvb,eu te astept cu martisorul![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
I-am dat si lui Diflucan cand am luat si eu. Dar eu ma chinui de la sfarsitul anului trecut
. Ulterior nu i-am mai dat cand am auzit ca face atat de rau la ficat
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Camcris,multumesc ![]() ![]() ![]() Trutzi,tratament nu face si sotul tau? Candida asta pacatoasa se ia la contact de la unul la altul ![]() Mvb,eu te astept cu martisorul "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi I-am dat si lui Diflucan cand am luat si eu. Dar eu ma chinui de la sfarsitul anului trecut . Ulterior nu i-am mai dat cand am auzit ca face atat de rau la ficat
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
cora79 spune:
Hai ca trebuie sa dispara pacatoasa,si o sa apara bebe
Lia73 spune:
PUPICEI MULTI LA FETEEEEEEE

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
cora DOAMNE AJUTA ptr sora ta, sa stea lin in pat acum 

pozulici
paunita
cora79 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 cora DOAMNE AJUTA ptr sora ta, sa stea lin in pat acum ![]() ![]() ![]() +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |

cora79 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 PUPICEI MULTI LA FETEEEEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |

Lia73 spune:
cora acum cik e si mai nasol
nu tre sa se duca decat la baie si cam atat
are cine s-o ajute??
pozulici
paunita
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 PUPICEI MULTI LA FETEEEEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/