BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ANALESYA, stai linistita. si eu am uitat de primele chestii de la ana, dar mi-au mai zis in maternitate din nou de cateva;
1. kk mai tare e cel ce tranzitzie, de la meconiu la kk normal. pe la 10 zile, 2 sapt se transforma treptat in ce stii tu, kk cu granule"
2. unele buricele mai supureaza, e ok si asta, se continua toaleta locala. la noi: alcool medicinal sters acolo, apoi pudra de baneocin, sa fie uscat bine

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am pus poze noi cu printesa la semnatura ...ptr cine vrea sa ne admire

eu fug la nani

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

o printesa frumoasa! sa va traiasca!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

neatza, asadar

BLUE RAIN, cum faci ceaiul de marar? ce gust are? io am mancat semintzele asa, pe post de mirodenii,cu branza, friptura, etc

CARMITA, IOANA FOTA, REBIANA, LOREX (mai e cineva? ). nu scapati de motzate, oriunde ne-am afla. marcam trecerea pe 28, ca asa zice calendarul, dar ...tot noi suntem, nu?

MARIUCASARA, io vroiam idei de cadou pt nasi. daca e dublu evenim. la voi, trebuie ceva mai...consistent, banuiesc. dar daca e sora, nu poti intreba direct ce vor/sa mergeti impreuna sa luati? scule de bucatarie?set pt picnic?GPS PT masina? sa-mi zici si mie ce luati, pliz
HAI, PRINTESA DE CARMITA!!MAMI VREA SA TE TINA IN BRATE!

apropos de diferenta colici/alte alea... noi am avut ieri dupa amiaza un episod adevarat: plans, marait, chiar si cu sanul in gura. m-a "destabilizat" putin, ca la noi tzitzi era..."ultima reduta" cand nik altceva nu mergea, deci m-a lasat fara solutie. a fost asa cam de cand am iesit afara, pe la 2. am mers 5' in carucior, apoi urlat. am terminat 1 tura cu ema in brate si impingand carucioru' gol. da' nu m-am lasat; am venit acasa, am luat marsupiul si am mai facut 3 ture, am intins si rufele pe terasa amandoua. a fost ok, dar m-am cam resimtit la spate... DECENUELA, tu cat timp il plimbi in marsupiu pe luca? nu te doare spatele?
apoi, de pe la 3.30 am papat iar, ca ne-am trezit cand am intrat in casa. a motzait la san 1 ora si ceva si dupa.... concert pana la 7 la baitza.
partea buna e ca dupa baie nu s-a mai rastit la tzitzi si a avut o noapte...ff buna:nani 4 ore, papa 1 ora, nani 2 ore, papa 30', nani 2 ore
cred ca tre' sa o alaptez si pe ana, ca sa doarma asa ca ema, macar. azi-noapte s-a trezit "doar " de 3 ori. mie mila de ea ce obosita e la jumatea zilei si frica sa nu se imbolnaveaca

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

i-am pus lu' ema (stiu ca tre sa zic Emei, da' nu-mi vine bine; profa denaturata, deh) un playlist de pe youtube "relax your baby". mi se pare ca merge, acu' doarme langa tzitzi si laptele curge shiroaie pe fatza, ca a tras de 3 ori din ea si ...nani.
uitati-l www.youtube.com/watch?v=sML60YBpF-I&feature=PlayList&p=DAB70AB212AFB318&index=1&playnext=2&playnext_from=PL" target="_blank">aici

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna fetele

S-a nascut si bb Matei la 18.02.2010 a avut 3550 g si 52 cm.
Nasterea a fost naturala si a durat o ora jumate.
Suntem acasa si totu' e ok.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

BUNA!vreau sa va anunt ca a nascut nicol_f,ieri,la ora 20 20.a nascut natural,fara epidurala si are un baietel frumusel de 3150kg si 52 cm,apgar 9.
va doresc in continuare nasteri usoare si bebici sanatosi!

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

felicitari nicol!

bine ai venit pe lume,bb!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata...reiau ca am pierdut un mesaj...a fost o fluctuatie de curent

ioana,rebiana,haircut,danasor,cris.dogarel,mamidepuiuti ... va multumesc ptr aprecieri

lucia la mai multe lunite wow!!! prima petrecere...super poze

larisel
imi pare rau ca a plecat mama ta...sper sa te descurci cu pufuletele

cris.dogarel ... da Mario este intradevar fericit ... se pare ca cei mai maricei au probleme ... cum e la noi cu baiatul cel mare ... hm

FELICITARI MRALU!!! BUN VENIT BB!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

va invit la un castron cu cereale

la noi vine preotul cu botezul...da' nu stiu cu care botez ... ca atunci de Boboteaza a fost

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mralu

Buna fetele

S-a nascut si bb Matei la 18.02.2010 a avut 3550 g si 52 cm.
Nasterea a fost naturala si a durat o ora jumate.
Suntem acasa si totu' e ok.
Va pup

Felicitari!!!!Scurta nastere, bravo!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Multumesc, Larisel si CrisD de raspunsuri cu iritatia. Am luat ieri apa termala si Dermocare, i-am dat aseara si dimineata si fata pare un pic mai bine, nu mai e asa rosie

Larisel, multa bafta cu printesele...

Lucia, un scump bebele tau sa creasca mare si sanatosMaia e nascuta pe 29 ian, cand sa/i sarbatoresc o luna???pe 28 sau pe 1 martie???

Cris D, acum papam pe muzica de la tine multumim asta dupa ce am curatat ochii si nasul, chestie care ne enerveaza la culme si se lasa cu urlete crunte...acum s-a linistit...o fi de la muzica????de la titi???

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput