BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 21
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mralu Buna fetele S-a nascut si bb Matei la 18.02.2010 a avut 3550 g si 52 cm. Nasterea a fost naturala si a durat o ora jumate. Suntem acasa si totu' e ok. Va pup |
felicitari mralu!

bine ai venit,matei!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
lorex spune:
Neatza fetele!
Sunt chioara de somn...nu prea am putut dormi, am avut cosmaruri!
Xela, am vazut si eu filmul cu meryl streep si mi-a placut!
The proposal ai vazut? cu sandra bulock? si ala e de belea!
Rebiana, merci 
Blue rain, ce tare faza cu vergeturile nesimtite care au tupeul sa-ti faca cu mana!
las ca le vii tu de hac! 
Am admirat pozicile cu BB, mi-a placut mult aia cu alinierea sarmalutzelor la stanga, am ras!
Sa va traiasca minunea!
Carmita, joi???? waw, nastere usoara!!!
LA noi in zona nu se face cadou nasilor la botez!
Eu am botezat de doua ori si nu am primit nimic.
Prima oara am primit un buchet de flori dar a doua oara nici macar atat si marturisesc ca as fi apreciat daca primeam macar o floricica, dar banuiesc ca pur si simplu au omis din cauza agitatiei..
In schimb, se spune ca BB e al nashilor pana in momentul in care primesti colacii.E o expresie, adica parintii copilului trebuie sa "rascumpere" copilul si vin cu un colac mare, un prosop, sare, greu sau orez...traditii si ceva cadou simbolic.
Acuma nu zic, e frumos gestul sa faci un cadou...dar cum spunea cineva aici, botezul e considerat ca pomana ce ti-o fac nashii, si la pomana nu se face cadou...dar na, fiecare cum simte!
Insa parerea mea e ca trebuie sa fie simbolic! Ca o icoana de ex! Ca tot vorbeati despre asta!
Lucia, f tare petrecerea!
La Multi Ani!
CrisM, ce-a mai crescut printzesa ta!
si bineinteles ca nu au trecut neobservati celebrii cercei ![]()
Sa fie ea sanatoasa!
Azi am implinit 39 de saptamani
si am avut dimineata cea mai dureroasa contractie de pana acum.Ca sa marcam momentul!
M-a durut dar ma si bucuram, de-ar fi sa fie azi!!!! E dr mea de garda azi...hai Bobi, hai la mama!!! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea cris.d...predarea... habar n-am! nu ma pot gandi ca ma ia o jaleeeeee... plus ca... normal si evident ca nu plecam nicaieri fara lorax... ce, am innebunit??? cum sa lasam fata in urma... we stick together. suntem muschetari, what my chickens??? lorex... ![]() ![]() pt graviduta mea preferata!Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
m-ai facut sa plang, multumesc ca sunteti muschetarii mei!! 
Bine,...apoi am inceput sa rad cand am vazut "ce puii mei" in engleza!
Tare

"Ras cu plans, balega de manz"! asa-mi spunea bunicu' cand eram mica..
_
Bobitza
lorex spune:

FELICITARI NIKOL_F!!!
FELICITARI MRALU!!!

BRAVOOOOOOOOOOOOO!!!!

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Am si eu o intrebare ca voi deja aveti experienta.Eu la dr care merg ma duc la cabinetu particular si la fiecare consultatie normal ca platesc si cand am putut i-am mai dus si cate o atentie inclusiv cand am fost internata.Daca la nastere sunt doar cu moasa si ea nu vine ca nu se paote sau mai stiu eu ce motiv si vine apoi sa ma vada treb sa-i mai dau ceva?Sau dau doar la moasa si cine o mai fi pe langa mine atunci?Eu as vrea sa raman la ea pt ca am fost multumita. ![]() 35+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() |
Pai de ce sa-i dai daca nu vine la nastere???
Eu zic ca nu tre sa-i mai dai nimic! Cine te ajuta sa nasti primeste rasplata!(Nu vrei sa-ti explic cum sa-ti ascunzi linkurile pt poze ca sa nu mai apara asa?)
_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea pai, clar facem galerie la scutece, cum sa nu? auzi treaba! ce, acolo nu avem in dotare majorete? ![]() ![]() ![]() ![]() HAI PRIMAVARA, HAI! ![]() ![]() ![]() ![]() Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
TARE ASTA! MA BAG SI EU!!

HAI PRIMAVARA! COME, COME ,COME!!!

Editez ca scrisesem "Go, go, go" in loc de "Come, come, come" si nu vreau s-o fugaresc!
_
Bobitza
decenuela spune:
cris.d....io il plimb vreo ora juma...eu greutatea o simt in picioare,,coapse...dar e inca ok. daca obo mai stau intr-un leagan...pe o banca
nasol cu ema...hai cu rabdacolul...inca putin1-2 luni

cand eram gravi..ma trezeam pe la 1 si adormeam pe la 4...si-mi zicem...daca acu il trerzesc pe jiji..ia sa vezi razbunare...si? cand se trez jiji?...la 1...cat mananca si se screme? pana la 4...cu ce se calmeaza mami? cu RABDACOL...

eu am primit un carucior quinny...tractor frate...l-am montat si fac probe cu el in casa...aoleu nu-i prea place...ce ma fac? IN MARSUPIU n-o sa-l pot cara pana la insuratoare..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
mada23 spune:
Azi la ora 12 (ora Germaniei) 13 ora noastra, bb David de mami Lalitica2000 intra in operatie, va rog sa spuneti o mica rugaciune sa treaca cu bine peste "a doua nastere".Are nevoie de noi

Multumesc 

Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea pe unde umbla oare restul fetelor? mi-e dor de ratusca_mica, si catalutza, si, si... loreeex... ce nume are bobita, pna la urma? Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |

Unknown yet! 

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui mada23 Azi la ora 12 (ora Germaniei) 13 ora noastra, bb David de mami Lalitica2000 intra in operatie, va rog sa spuneti o mica rugaciune sa treaca cu bine peste "a doua nastere".Are nevoie de noi ![]() ![]() ![]() Multumesc ![]() ![]() ![]() |
Promit sa ma rog pt ei la ora 13! Doamne-ajuta!!!!

_
Bobitza

35+