BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Despre predarea stafetei, eu m-am oferit voluntar sa fac o fotografie-colaj cu toti pufuletii daca mamele lor pun(trimit) una reprezentativa, ca sa contribui si eu cu ceva, daca la exprimare sunt ca si cainele din banc. Cris.mario a fost de acord, daca sunt si celelalte fete ma apuc. Mi-a fost cam sa zic tot eu ca si data trecuta tot eu am facut convocarile dar pare-mi-se ca tot pe matale pica magareata si de data asta. Cu ajutorul Plateei, evident si chiar as indrazni si la Cris.mario (m-a impresionat modul in care era scrisa povestea nasterii).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Unde trebuie sa trimitem poze?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Voi de cate ori scimbati pampers-ul dati cu unguent?chiar daca nu e iritatie? de care unguent? Mie la iesirea din spital neonato mi-a dat o foita cu sfaturi si scrie la fundulet de intretinere sa dau cu unguent cu galbenele nemtesc Melkfett.Eu ca asta imi dadeam pe burtica in timpul sarcinii, a mai dat cineva pe bebe? Pana acum i-am dat cu Bepanthen de fiecare data, dar daca nu e iritata deloc, parca n-as mai da...sorry de asa multe intrebari...am lipsit mult si s-au adunat

de Maia Ilinca (29.01.10)

Eu dau la fiecare kk (dar acum inseamna cam 1 data/zi sau chiar la 2 zile si de aia mai dau si asha... doar cand vad ca se strang mai multi pipi). Eu folosesc bubchen si sunt multzumita, nu au apucat sa se irite deloc.

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

cris_d cat costa dermocare?dar apa termala(are vreo marca)?

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Dermocare 10 ron
Apa termala de la Avene 27 ron

Mergi la inceput

Am ajuns doar pe la pagina 10 dar ma retrag la somnic pt ca motzai deja ... NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Si taratele cum le prepar?Le fierb 10 min?ca la ceai?cred ca voi ati mai discutat asta, dar eu am lipsit

Am vazut pui superbi de Larisel si Nikolesa creasca mari si sanatoase

Cris mario, mie mi-a spus nasa ca i-a luat cercei, asa ca am anuntat pe toata lumea sa nu-i mai ia...Problema e ca nasii n-au ajuns inca sa o vada, asa ca fata mea sta cu ate in urechi de 3,5sapt...si nici nu stiu cand au de gand sa vina...macar la botez sa aiba si ea cercei

Voi de cate ori scimbati pampers-ul dati cu unguent?chiar daca nu e iritatie? de care unguent? Mie la iesirea din spital neonato mi-a dat o foita cu sfaturi si scrie la fundulet de intretinere sa dau cu unguent cu galbenele nemtesc Melkfett.Eu ca asta imi dadeam pe burtica in timpul sarcinii, a mai dat cineva pe bebe? Pana acum i-am dat cu Bepanthen de fiecare data, dar daca nu e iritata deloc, parca n-as mai da...sorry de asa multe intrebari...am lipsit mult si s-au adunat

de Maia Ilinca (29.01.10)

si eu o dau de fiecare data cu Bepanthen,preventiv, iar cand e iritata la fundulet cu sudocream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Larisel imi pare rau ca a plecat mama ta, stiu ce inseamna ajutorul mamei; eu am sechestrat-o bine, ai doua fetite superbe

Lucia la multe lunitze pentru Teo, foarte frumoase poze!

Am vazut bebei frumosi de Cris.Mario, Beatrice, Blue_rain, Onitza, DandanaG, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o intrebare ca voi deja aveti experienta.Eu la dr care merg ma duc la cabinetu particular si la fiecare consultatie normal ca platesc si cand am putut i-am mai dus si cate o atentie inclusiv cand am fost internata.Daca la nastere sunt doar cu moasa si ea nu vine ca nu se paote sau mai stiu eu ce motiv si vine apoi sa ma vada treb sa-i mai dau ceva?Sau dau doar la moasa si cine o mai fi pe langa mine atunci?Eu as vrea sa raman la ea pt ca am fost multumita.

35+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

pai chiar daca nu e ea tot va fi un medic cu care vei naste si-i dai lui...si eu cred ca tot el va veni sa te vada..sa-ti scoata firele etc. n-ai decat sa o pastrezi pe ea ca si ginecolog pt viitor.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi..

cafelutza e gata...eu am si baut-o...

va doresc o zi...super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am pus poze noi cu printesa la semnatura ...ptr cine vrea sa ne admire

eu fug la nani

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

ce-mi place aia cu mario. ce fericit arata.sa-ti traiasca minunile

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele
Noi in week-end am fost tare ocupati.
Bebelusul a fost infundat in nas si din acest motiv a fost foarte agitat.
Intre timp ne-a mai trecut.
Astazi am facut o luna. Am mers la pediatru sa ne cantareasca si de la 2.860 kg cate aveam la nastere acum avem 3.940.
Pe seara am avut si prima petrecere din viata noatra de bebelus.
Am pus poze aici.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

e un scump bb teodor! sa va traiasca!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput