Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
Ce frumos a fost afara. Cristi se joaca/interactioneaza/studiaza fiecar copilas pe care-l intalneste. La intoarcere el a dormit 2 ore iar eu mi-am luat utrogestanul si am dormit si eu 1 ora. Inca sunt putin ametita/somnoroasa de la el. As mai fi dormit dar m-a luat detul de greu somnul dupa ce m-am bagat in pat. Trebuie sa organizez programul sa ma apuce somnul in perioadele lui de somn
. Ma mai doare burta din cand in cand daca ma agit dar iau cuminte pastilutele si incerc sa ma odihnesc cat pot.
La urmatoarea eco voi merge pe 3 martie la dr meu, sa-i dau putin peste nas cu rezultatul de la ultima eco, sa vad ce zice.
Parca mai tb sa vina azi cineva cu rez de la eco...dar neuronu' gravid nu-si mai aduce aminte cine
. Io astept ..oricum .
V-am pupat 
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
crina-s spune:
ZOZELA merci de intrebae.
Sunt binisor.....ma doare burtica in continuare, imi face o doctora injectii cu nospa si stau in pat.
a venit mama pe la mine sa-mi faca curat,sa-mi gateasca.....

8+
crina 
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Am si eu o intrebare - am frisoane de cand am descoperit ca sunt insarcinata. Pur si simplu, ma iau asa brusc, apoi ma lasa. Ati patit vreodata asa ceva? Bineinteles ca imi pusesem pe lista, sa intreb la dr, dar m-am trezit cand eram la metrou, ca aveam lista in mana, dar nici nu ma uitasem pe ea .Kiti, 7+ si mami de Vlad |
ma bag si eu in clubul friguroaselor.....

8+
crina
annya74 spune:
Buna fetelor,
Astazi ma duc si eu la primul control.
Sper sa fie bine, pentru ca de o saptamana ma doare burta foarte rau si am avut si mici sangerari, in rest fara alte simptome, doar ca am inceput sa mananc mai multa ciocolata ca si la prima sarcina.
Va doresc o zi superba si numai bine!
Klarisse spune:
Va invidiez ca va puteti plimba prin soare...eu stau inchisa in birou..si am un chef de umblat prin parc sa imi umplu plamanii se soare si cred ca si botzului din burtica i-ar face bine..
Nerantula spune:
Credeam ca mi se pare mie ca imi e mai frig de cand sunt
, poate mai mult pe fondul starii de rau generale pe care o am, dar vad ca e deja un club, asa ca ma alatur 
Crina, ce bine ca exista mame!
Si a mea vine zilnic sa ma ajute, ieri mi-a gatit, azi cu Gruia afara, ca era pacat sa piarda vremea asta frumoasa, iar eu is sora cu canapeaua mai ceva ca o pisica. Multa sanatate!
Claudia, bafta maine la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Eu am urmaroarea eco tocmai pe 22 martie, la Iosup, moama cat am de asteptat! Merge cineva la Filipescu, la Elias? Eu am nascut prima oara la Elias, insa nu mi-a placut absolut deloc sectia de neonato de acolo, as vrea sa schimb spitalul, dar nu doctorul, iar de nascut la privat nu se pune problema ... uof, va trebui sa ma hotarasc la cineva de la Polizu, dar n-am deloc tragere de inima la schimbare ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
7+
Nerantula spune:
Annya74, multa bafta si tie, sa auzim de bine! 
Livi, ma bucur enorm ca e mai bine puiul, desi nu apucasem sa citesc ca e bolnavioara .. ce greu ti-o fi fost, nici nu vreau sa stiu!
Eu am scapat, slava Domnului, deocamdata de emotii cu Gruia, nu a avut decat o roseola anul trecut, in rest sanatos puiul mamii! E drept ca e si alaptat si asta il ajuta cred, plus ca l-am calit de mic, el rezista, de exemplu, la frig, muuult mai bine ca mine si nu vorbesc de ultimele cateva saptamani ..
Loredana, ce varsta are Eric? Sa va traiasca si voua si sa-si intampine frumos fratiorul sau surioara
Mi-ai dat sperante, sa stii, ca starea mea se poate imbunatati mai rapid decat pana in saptamana 14, asa cum am estimat, ca fac o depresie pana atunci. Oricum, un mare buchet de
pentru fetele care sunt si mai rau, adica intime cu toaleta, eu inca nu am ajuns acolo, dar tot nu am nici un chef de viata. Acum am mancat cu greu niste tocanita cu varza acra, la care nu am fost in stare sa pun mana pe paine ... mi-e sila de paine?? 
Zoze, spor la croitoreala
Greu de tine, va trebui sa tot ajustezi pana in octombrie, dar lasa, ca e de bine! 
Bells 
Klarisse, felicitari pentru inimioara si tineti-o tot asa cu vestile bune! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
7+
crina-s spune:
NERANTULA mama mea ar venii si ea zilnic, insa inca are serviciu. Acum si-a luat concediu de odihna ca sa ma ajute cand am nevoie. E o dulceata..........pe cand soacra-mea e pensionara si degeaba. Sta la ea acasa toata ziua si isi aranjeaza toate obiectele la linie ca e obsedata de ordine. Pe mine nici nu ma intreaba ce fac. Si cica ma iubeste....asa spune la lume
scuze de deviere
te pup

8+
crina 
Kitty07 spune:
Buna fetelor, hop si eu, noua pe aici. Am o burtica de 6 saptamani, prima sarcina, neprogramata, si de o saptamana de cand am aflat stau pe net ca nebuna. Ideea este ca au asteptam sa ma "tratez" de un HPV si cand colo nu mai pot ca sunt insarcinata, cu toate ca ne-am protejat. Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca la inceputul lui octombrie, daca totul va fi ok, voi fi mama cuiva.
Vineri i-am auzit si inimioara!
Mai rau e cu greturile, pe care le am de dimineata pana seara. Nu pot sa mamanc decat putin si mi-e frica sa nu dauneze chestia asta.
ariciu80 spune:
Bine v-am gasit!
Semnez si eu condica de prezenta pe ziua de azi.
Tare faza cu mame-soacre. Sa va spun cum e la mine? Si mama si soacra sunt acasa, iar eu duc copilul la bona...
Deci, se poate si asa. Probabil ca bona ma va ajuta si cand o sa nasc in toamna (Doamne ajuta!) si probabil ca tot ea ma va ajuta si cu gradinita Adei din septembrie.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani