Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eh, Crina, cu soacrele sunt subiecte grele, cred ca sunt si topicuri dedicate pe DC pentru ele Noi nici nu i-am spus soacrei mele de noua burtica, pentru ca in vara, cand am pierdut cealalta sarcina, s-a bucurat, ca cica ne ajunge un copil, pe vremurile astea! Altele nu mai zic. Bine ca e suficient de departe.
Kitty07, bine ai venit si sarcina usoara pana la termen! Cum se impaca HPV-ul cu sarcina? Cat despre mancat, nu-ti face probleme, multe gravidute patesc asa in primul trimestru, unele slabesc mult (asa imi doream si eu la prima sarcina!), insa bebe creste frumos pentru ca organismul stie sa ii procure cele necesare din rezervele mamei. Eu acum ma fortez sa ma alimentez cat de cat ca sa nu fiu nevoita sa intarc primul copil, as suferi mult daca s-ar intampla asta, asa ca dau in sila inainte, cat pot.
Ariciu, ce sa zic, super-bona! Despre mama/soacra ... imi pare rau, se pare ca sunt si din soiul asta Ti-a trecut raceala?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Bine ai venit Kitty07! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare. Felicitari pt burtica si mai ales ca, fiind sarcina neprogramata, ai luat decizia inteleapta de a o pastra. La cate cazur de femei inconstiente am auzit, e atat de bine sa vad ca exista si oameni cu capul pe umeri.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kitty felicitari si bine ai venit printre noi:) Sa ai o sarcina usoara, fara probleme. Aici sigur ai sa gasesti suport si raspunsuri la toate intrebarile tale:)

Klarisse
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Bine v-am gasit! Semnez si eu condica de prezenta pe ziua de azi.

Tare faza cu mame-soacre. Sa va spun cum e la mine? Si mama si soacra sunt acasa, iar eu duc copilul la bona... Deci, se poate si asa. Probabil ca bona ma va ajuta si cand o sa nasc in toamna (Doamne ajuta!) si probabil ca tot ea ma va ajuta si cu gradinita Adei din septembrie.

da super tare.....sa-ti traiasca bona

8+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

NERANTULA mama mea ar venii si ea zilnic, insa inca are serviciu. Acum si-a luat concediu de odihna ca sa ma ajute cand am nevoie. E o dulceata..........pe cand soacra-mea e pensionara si degeaba. Sta la ea acasa toata ziua si isi aranjeaza toate obiectele la linie ca e obsedata de ordine. Pe mine nici nu ma intreaba ce fac. Si cica ma iubeste....asa spune la lume

scuze de deviere
te pup
8+

crina

Crina, te inteleg perfect in ceea ce spui...asa sunt unele soacre si a mea este o "draguta" nu mai poate dupa mine..Cand i-am spus ca asteptam un copil...PRIMUL EI NEPOT/NEPOATA a zis "FELICITARI !" (tras de par) dupa care a schimbat subiectul, iar mama si tata erau in avand in vedere ca mai au un nepotel de la sora mea mai mica, iar mama este asistent maternal si are un baiat de 10 luni pe care il creste, deci bebicul meu este al treilea copil in casa, dar erau enorm de fericiti, si pentru asta ii iubesc foarte mult, pe soacra mea NU pentru ca este o pers. FALSA ! Asa ca te inteleg !

Te

Ioana, 10+

Mergi la inceput

Nerantula, sunt bine, sarumana. Mi-a trecut raceala, ma simt super ok. N-am vrut insa sa mai aduc vb de raceala pt ca din cauza racelii mele s-a nascut discutia cu patrunjelul.

In ceea ce priveste bona... mama e bolnava, nu ma mai poate ajuta, soacra-mea ne-a zis clar "mi se rupe sufletul de voi, dar este exclus", asa ca am dat anunt pe net ca angajam bona. Si am gasit. Recunosc insa ca am avut noroc cu carul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Asa sunt marea majoritate a mamelor de baieti, adica soacrelor.
Au impresia ca le-am furat odorul si ca nu le mai acorda atentie. Au trecut pe planul 2 si e dureros. Asa ca, ce-si spun ele, lasa daca a vrut sa se-nsoare, sa se descurce singuri.
La mine nu a venit nici macar de ziua baietelului meu care a implinit 2 anisori..., asa ca, cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty07 spune:

Nerantula,
medicul mi-a spus ca sarcina nu va fi afectata de HPV (eu nu am tipul de HPV care dezvolta condiloame, ci imi provoaca rani pe col. Numai ca din cauza sarcinii sistemul meu imunitar va "cadea" un pic, si atunci rana risca sa evolueze mai repede decat in mod normal. Insa voi face Papanicolau din 3 in trei luni pe tot parcursul sarcinii, ca sa ma asigur ca totul e ok. Eu fac anul asta 30 de ani si sunt proaspat casatorita (6 luni), insa nu vroiam un bebe acum pt ca tatal meu e grav bolnav si mi-era frica ca daca se intampla ceva cu el cat timp sunt gravida o sa intru in depresie si asta o sa imi afecteze sarcina. Dar acum, daca Dumnezeu a vrut, inseamna ca stie el mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty07 spune:

Pentru toate fetele: multumesc pentru primirea calduroasa. Sper sa petrecem clipe minunate impreuna pe acest forum!

Voi la ce spitale nasteti? Eu merg pt monitorizare la dr Rotaru Ramona, la o clinica privata care e chiar langa biroul meu, iar ea e la spitalul Pantelimon, asa ca o sa nasc acolo. Nu stiu cum e, decat din ce am citit pe net, am inteles ca e ok. Ma mai batea gandul sa merg si la maternitatea CFR2, am inteles ca si acolo ar fi destul de bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya74

Asa sunt marea majoritate a mamelor de baieti, adica soacrelor.
Au impresia ca le-am furat odorul si ca nu le mai acorda atentie. Au trecut pe planul 2 si e dureros. Asa ca, ce-si spun ele, lasa daca a vrut sa se-nsoare, sa se descurce singuri.
La mine nu a venit nici macar de ziua baietelului meu care a implinit 2 anisori..., asa ca, cunoastem.

Cunoastem, cunoastem... "Baiatu' lu' mama. A venit aia si mi l-a luat!" Daca mai e si unicul copil... S-a terminat tot.

Mergi la inceput