Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
annya74 spune:
Draga Kitty e bine ca ai pastrat bebelusul, asa a vrut Dumnezeu!
Eu cu primul baietel am ramas insarcinata chiar in noaptea nuntii, si credeam ca daca o sa mai vreau un bebe, muncim doar putin si gata. Insa la bebe 2 nu a mai fost asa facil.
Acuma am realizat cat de norocosi am fost.
Nimic nu e intamplator.
Pup , sanatate, si noroc!
Nerantula spune:
Ariciu, imi cer scuze, am inteles altceva din prima ta postare in legatura cu mama, ca e in aceeasi galeata cu soacra. Imi pare rau ca e bolnava
Cat despre controversa cu patrunjelul, nu e cazul sa retragi subiectul, cauza reala a disputei a fost in alta parte, nu ai tu de asumat nimic. Discutii contradictorii vor mai fi, cu siguranta, pe teme de sarcina/copii, asta nu inseamna ca nu vom mai discuta on-topic, nu?
E greu intr-o comunitate mare, virtuala, cand mijloacele de comunicare sunt alterate, de fete si femei peste care au dat navala hormonii, sa fie consens pe linie. De fapt, in nici un fel de comunitate nu ar fi de dorit un consens plat, din discutii se naste progresul, rezulta acumulari, teme de cercetare. Pana la urma, fiecare trebuie sa-si asume responsabilitatea actiunilor sale, iar in ce priveste acele actiuni care implica situatii medicale, intotdeauna trebuie actionat dupa sfatul medicului (un medic bun, as adauga, verificat cumva, ca sunt multi
) sau dupa o opinie avizata.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
7+
annya74 spune:
Kity, iti pun o intrebare mai discreta.
Cu cat o platesti pe bona si cat sta cu copilasul tau?
Al meu baietel vrea mai mereu in brate si nu stiu cat o sa-l mai pot ridica.
Sunt singura acasa de la ora 10 la 20
Mai vine o tanti de 2 ori pe saptamana sa ma ajute la un calcat, o mancare etc, dar cu baietelul tot eu stau.
kiti2205 spune:
Eh, m-ati linistit ca nu sunt singura care dardaie prin colturi ![]()
Cred ca la vara, pe 45de grade o sa duc dorul unui frison amarat.
Off...incerc sa fiu cat mai calma si cat mai relaxata si cat mai pozitiva, dar ma ia cateodata asa o stare...nici nu stiu cum sa ii zic - de as fugi acum la eco, sa fiu sigura ca este bine afinuta (asa am citit, ca la 7 sapt e cat o afina mai grasuna). I-am sugerat sotului sa ne cumparam ecograf acasa, dar nu vrea...
Vreau sa treaca o data astea 12-14 saptamani, sa dorm si eu mai relaxata, sa nu ma stresez la fiecare crampa sau durere in zona abdominala sau sa mor de frica cand pune sonda pe burta mea. Sa mor de frica pentru ca daca nu se mai aude nimic eu nu stiu cum mai suport o data.
Nu am vrut sa fiu asa neagra, ca sa zic delicat, dar acum sunt super optimista, acum ma inec in fantana cu melancolie 
Numar zilele pana pe 2 martie.
Astept cu vesti bune toate burticile care se duc azi la eco.
Pup
Kiti,
7+ si mami de
Vlad
Klarisse spune:
Fetelor o intrebare: cum contracarati gustul metalic din gura? Ma chinuie de vreo saptamana ..imi vine sa ma conectez la o punga de bomboane si asa sa raman
..
Klarisse 8+
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya74 Kity, iti pun o intrebare mai discreta. Cu cat o platesti pe bona si cat sta cu copilasul tau? Al meu baietel vrea mai mereu in brate si nu stiu cat o sa-l mai pot ridica. Sunt singura acasa de la ora 10 la 20 Mai vine o tanti de 2 ori pe saptamana sa ma ajute la un calcat, o mancare etc, dar cu baietelul tot eu stau. |
O intrebi pe Kity sau pe mine?
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Klarisse spune:
Kitty mult curaj si optimism si cate un drum la biserica, multa dragoste de la cei din jur si ai sa vezi cum totul capata alta culoare. Acusica trecem de 'hopul' primului trimestru si tot asa spre marea intalnire cu
. 

Klarisse
8+
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ariciu, imi cer scuze, am inteles altceva din prima ta postare in legatura cu mama, ca e in aceeasi galeata cu soacra. Imi pare rau ca e bolnava E greu intr-o comunitate mare, virtuala, cand mijloacele de comunicare sunt alterate, de fete si femei peste care au dat navala hormonii, sa fie consens pe linie. De fapt, in nici un fel de comunitate nu ar fi de dorit un consens plat, din discutii se naste progresul, rezulta acumulari, teme de cercetare. Pana la urma, fiecare trebuie sa-si asume responsabilitatea actiunilor sale, iar in ce priveste acele actiuni care implica situatii medicale, intotdeauna trebuie actionat dupa sfatul medicului (un medic bun, as adauga, verificat cumva, ca sunt multi ) sau dupa o opinie avizata.Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+ |
Asa-i, dar... nu mi-a placut ce-a iesit, cum cred ca de altfel n-a fost pe placul nimanui.
In ceea ce o priveste pe mama, nu-ti face probleme, nu aveai de unde sa stii si nici eu nu am fost prea clara in exprimare.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
kiti2205 spune:
Klarisse
. Mi-am mai varsat oful, m-am mai calmat... rezistam eroic
. Abia astept sa mai tin un pui mic in brate. Ma uitam aseara la niste poze de cand avea Boo un anisor si era imbracat intr-un costumas in dungi, ca un bondarel
.
Oricum, nu stau prea bine cu moralul si pt ca piticul mi-a fost diagnosticat cu bronsita asmatiforma
. Avem o caruta de hapuri de luat, aerosoli de facut, dar trecem si peste asta.
Noi sa fim sanatosi!
De gust metalic - la mine au functionat (dar doar vreo doua zile, pana nu le-am mai suportat) curmalele. Acum le urasc. Am trecut pe gulie. Imi tai una in bucatele, pun un strop de sare (ca nu pot fara
) si le crantan mai toata ziua. Asta pana mi s-o acri si de asta...
Kiti,
7+ si mami de
Vlad
Klarisse spune:
Kitty eu am o punga de bomboane in geanta insa nu as vrea sa abuzez de dulciuri ca mi-e frica de kg multe
..am sa incerc gutuile ca imi plac tare..poate poate scap..
si multa sanatate la piticutz..tre sa fii puternica pentru el..
Klarisse 8+