Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!
sunt si eu pe aici dar in continuare imi este f rau,mi-e greata,si orice as manca imi provoaca greata si mai mare

si pe deasupra ma bag si in clubul friguroaselor,daca in sarcina cu david umblam in tricou in februarie acum sunt sloi de gheata

astept vremuri mai buneasa ca mai vb in trim II glumesc,sper sa nu ma tina pana atunci starea asta

de David si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Nushulica sa facem haz de necaz la mine e invers am niste calduri de imi vine sa umblu in tricou pe afara.. deh tare e ciudata sarcina, schimbarile hormonale..ma iau niste crize de nervi cateodata..saracul sotul meu a 'beneficiat' de cateva reprize.. dar noroc ca e intelegator..
Te sustin si hai curaj ca nu mai e mult

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Cand eram insarcinata cu Vlad, vomitam in medie de 2 ori pe zi. Rezultat - in saptamana 16 eram mai supla cu 5kg.
Acum, nu vomit. Dar mi-e greata. De aia de nu trece decat mancand ceva. Rezultat - saptamana 7+ si am pus deja aproape 1 kil pe mine.

Concluzii - as manca niste papanasi

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Fetele, intrebare: Daca eco de pliu nucal iese bine, mai este nevoie de DT sau TT? Mie mi s-a zis de la clinica unde sunt programata ca in mod sigur dl. dr. imi va spune sa-mi fac si DD in aceeasi zi in care fac si eco.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Ariciu din cate mi-a zis mie cu rezultatul de la pliul nucal si alte masuratori mergi sa faci DT. Daca rezultatul iese concludent la DT, adica risc minim de malformatii nu se mai face si TT.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Adica oricat de bine ar iesi eco, tot nu e sigur daca nu e sustinuta de DT...

Mergi la inceput

Cam asa ceva..
De fapt asa mi s-a spus mie ..

Mergi la inceput

Am inteles, Klarisse. O sa le fac pe toate. Macar daca nu ar fi asa scumpe... Mersic de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. semnez si eu condica pe ziua de azi.nu am vrut sa scriu nimic azi ptr ca deveam stresanta.la mine azi e ziua de dinainte de eco.asa ca,a trecut greu de tot.mi se pare ca sanii nu sunt sensibili,ca nu exiosta nimic sa-mi arate ca sunt insarcinata,ca dc maine ma duc la eco si nu vad inimioara, fac infarct am incercat sa dorm de 2 ori azi, sa treaca timpul ca sa nu ma tot gandesc. am si luat-o razna stand numai in casa. singura, ca sotul e la servici- normal.Doamne, e groaznica ziua dinainte de eco.imi vine si sa bocesc..bine ca in 30 min. vine sotul de la servici..
,+7

Mergi la inceput

VISS, stai calma. Stiu ca iti spun degeaba, dar macar pot incerca. Nu te stresa ca nu-ti faci decat rau. O sa vezi ca o sa fie bine. La ce ora ai programarea la eco?

Mergi la inceput