Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Nerantula, da-mi voie sa-ti spun ca m-am uitat peste pozele voastre si sunteti niste frumosi!

7+ si mamica de Bianca

multumim frumos!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am schimbat si noi semnatura. Avem 7 saptamani si o zi.
Sper din tot sufletul sa fie totul bine, la toate burticile si sa ajungem sa semnam cu 40+.
Urmatoarea eco este pe 2 martie la noi. Abia astept sa ma duc, sa vad ca este totul bine.

pupam si sanatate

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am si eu o intrebare - am frisoane de cand am descoperit ca sunt insarcinata. Pur si simplu, ma iau asa brusc, apoi ma lasa. Ati patit vreodata asa ceva? Bineinteles ca imi pusesem pe lista, sa intreb la dr, dar m-am trezit cand eram la metrou, ca aveam lista in mana, dar nici nu ma uitasem pe ea .

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Am schimbat si noi semnatura. Avem 7 saptamani si o zi.
Sper din tot sufletul sa fie totul bine, la toate burticile si sa ajungem sa semnam cu 40+.
Urmatoarea eco este pe 2 martie la noi. Abia astept sa ma duc, sa vad ca este totul bine.

pupam si sanatate

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Buna fete..si noi am intrat in 12+ si maine mergem la eco..sa ne tineti pumni sa fie totul bine..va pupam

Claudia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

kitti- in sfarsit apare cineva cu frisoane. mie, inainte de testul pozitiv, a inceput sa mi se faca frig, am mai pus o patura peste plapuma, sosete in picioare,si am avut si o noapte cu frisoane, in ciuda celor descrise mai sus.cica dc ramai insarcinata iti creste temperatura bazala, na, la mine a scazut mi-am pus si sosetele pa calorifer ca apoi sa le incalt,dc ma crezi..sunt sloi picioarele mele..habar n-am de ce
,+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, am o lene, de me doare.

V-am citit rand cu rand, da de scris tot nu am apucat.

Azi am scos branula puiului, e mai bine, continuam cu antibiotic per oral, Doamne ajuta sa se termine odata.

Eu sunt in primul meu concediu medical de cand m-am angajat, si mai am pana miercuri, mai bine la servici decat acasa bolnaviori.

Mai revin

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

URAAAAAAAAAA !!! VINE PRIMAVARA!!!
Vai de cand mi-am dorit sa iasa soarele si pe la noi ca ma saturasem de atata zapada si ploaie.
Salutare tuturor ! Am citit din urma doar fugitiv dar recuperez.
Lyvy...iupiiiii... ma bucur ca sunteti mai bine.Insanatosire grabnica
.
Kitti, Viss ...ma alatur clubului vostru...la fel sunt si eu :sloi de gheata la picioare si nu numai.Sotul cand ma vede asa infofolita ma intreaba ca am bilet pt Antartica?
Alina ai grija de tine! Plimba-te din cand in cand si mai intinde-ti picioarele pe ceva daca poti (eu ma si descaltam ca nu mai suportam pantofii cu toc). Daca ai putea sa te intinzi pt 5 minute ar fi si mai bine dar nu cred ca e posibil fiind la munca .
Neratula vad ca avem copilasi de varste apropiate! Sa va traiasca! Eric al meu e la fel...ma "calareste"toata ziua . Norocul lui ca ma simt mai bine...am din nou energie si chef de joaca.

9 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Livi,ma bucur ca sunteti mai bine!Sanatate lui Iris,tie si bebicului Tare nasol e sa fii racit in sarcinaEu am tras-o de 3X la sarcina trecuta si stiu ca nu-i dragut!

Madutza,distractie placuta,pe-afara!

eveline!

Nerantula e mortal barbate-tu Fetita sa fie,atunci!
La mine greata a aparut cum am facut ochi,nici nu m-am dat jos din pat..Plus ca,la gustare am ales un mar,caruia nu i-a placut in burta meaNu credeam ca voi vomita vreodata,in sarcinaUrasc sa vomit!
L-am vazut si eu pe Gruia cel cu ochi albastri!

Crina esti bine?!

kiti,tremur ca un kk la colt de gardAm tremurat Vineri seara,pana m-au luat durerile de burta,am extremitatile reci,tot timpul,tare nasol..

Uite ca nu suntem singure in clubul dardaitoarelor!!

Bafta la eco,clary!

Daaa,Loredana,si la mine vine primavara! Abia astept sa scapam de boldoashe,sa trecem la hainutele subtirelele!!Pupici!

Aoleu,apropo de haine-trebuie sa-mi adaptez hainele pt.lucru,cu burtaCum naiba fac asta?! Parca mai era cineva cu uniforma,inafara de Livi,care nu-i obligata sa-si inchida halatul sau sa poarte musai,pantaloni albi/verzi?!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna burtici,

O saptamana minunata va doresc la toate.

Bine ati venit BURTICILE JUNIOARE multa sanatate si sarcini cat mai usoare si la termen.

Bafta multa celor care se duc la echo sa-si vada "Inimioarele".

Madutza, ma bucur enorm pentru tine si bebicul tau, sa va dea DD multa sanatate.

Anca, imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos acum, dar iti doresc mult curaj si multa putere.

In rest noi suntem bine, crestem si asteptam urmatoarea echo din 9 Martie, parca nu mai trece timpul, nu mai am rabdare

Va -icesc pe toate

Ioana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor sunt in culmea fericirii. Vineri am fost la eco si l-am vazut, are 9 mm si i-am auzit inimioara..a fost cel mai emotionant moment din viata mea..este de nedescris in cuvinte. Mi s-au mai spulberat din temeri, urmatoarea eco peste 2 saptamani..

Va pup si sarcina usoara!

Mergi la inceput