Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetelor, eu mai am o nelamurire si aseara eram prea euforica sa reactionez: oare de la ce a aparut hematomul ala? e posibil sa mai creasca? ca e deja mai mare decat saculetul. Iar utogestanul mi l-a dat pentru hematom sau pentru bebe, sau ambele?

Viss, suntem in aceeasi oala, tie ce ti-a zis dr de hematom?

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Va pup! Ma duc la club sa iau micul dejun (cu aspiratorul, mopul cuplat cu galetusa),sa cant la pian (adica sa spal rufe). Mama ce rasfat pe capul meu...

maya, pofta buna (sau spor la treaba)..cum vrei tu

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

E asa frumos afara... pana si soarele se bucura de vestea bune pe care ne/ai dat/o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

buna burtici!

m-am bucurat sa citesc pe aici vestile bune! era si timpul! si sper ca de acum inainte tot asa vesti sa aduceti!

Loredana noi am emigrat in USA cand aveam 7 luni.. parca la 29s am zburat, nu mai retin exact.. dar cu 2 zile inainte am mers si cu trenul si cu masina si deja aveam picioarele umflate.. ei bine dupa 20 ore de zbor cu tot cu schimbat avioane, aveam niste butuci de n-am vazut in viata mea, si desi aveam adidasi descheiati ma strangeau de numa.. asta ca sa nu mai spun ca in aeroportul din NY, sotul facea ture la baie sa ude prosopul sa il pun pe picioare..
oricum fiecare companie are regulile ei de zbor.. majoritatea te lasa sa zbori pana la 32s fara alte adeverinte medicale.. daca depasesti 32s iti cer, dar sa nu ai mai mult de 34 parca..
de soare stiam si eu ca nu e bine..

in rest azi sunt mai bine sufleteste vorbind.. si parca o iubesc pe Andra din ce in ce mai mult, desi nu credeam ca e posibil mai mult decat o iubeam deja..

ps. sa nu mai puneti niciun nume acolo la prietene dragi dupa mine, da? sa fiti cuminti si voi si bebicii sa stea acolo frumos la dospit!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata burtici

Daca aveti chef de un laptic cald, un ceiut sau chiar o cafeluta eu va invit:

Asa ciuda mi-e ca nu am mai reusit sa intru ieri aici, am avut probleme cu netul si nicicum nu am mai reusit
Madutza ma bucur tare mult pentru tine, am citit acum din urma si Doamne ajuta ca e totul bine!!! Ai grija de tine si de bb!
AncaMicaela, bafta azi la eco, sa te intorci cu vesti bune! Totul va fi bine, ai sa vezi!

Felicitari si celorlalte burtici si bun venit burticilor noi!

Si eu am fost ieri la eco si totul este in regula. Am vazut din nou inimioara palpaind . Am mai si crescut si dr zice ca e totul in regula. Nu am facut insa nici un fel de masuratori?
Acum sunt din nou programata peste 2 saptamani, mi se pare asa de mult pana atunci...

Am o pofta de gogosi de cateva zileee...cred ca azi, daca nu imi va fi rau, o sa ma pun sa fac

Va pupacesc fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Andreea, mi-ai amintit de mine in prima luna - cred ca vreo doua saptamani am facut aproape zilnic gogosi. Din alea bestiale, cu iaurt. Yamiiiiii!!!

Fetelor, eu am probleme cu o sinuzita...a revenit taman acum dupa 2 ani de pauza. De vreo luna o tot duc asa, medicul de familie si cel ginecolog la care merg au zis sa iau musai ampicilina, ca nu e bine sa stau asa, cu infectia, dar eu am tot amanat, am zis sa trec intai de primul trimestru. Azi am inceput sa iau, insa, pentru ca de 3 zile am niste dureri ingrozitoare...de cap, de nas, de urechi...mi-e cam teama, insa am citit si pe net ca ampicilina ar fi un antibiotic sigur in per. sarcinii...sper sa fie ok. Voi ce ziceti?

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Arianna, vad ca esti din Piatra Neamt. Chiar ma gandeam ca sunt singura din Piatra prin zona! O sarcina usoara iti doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Da Lora si eu sunt din Piatra,numai ca lucrez in Italia unde o sa si nasc ,sunt din Precista,tu?

Neata la toate fetele burtoase,va urez un super weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Arianna, vad ca esti din Piatra Neamt. Chiar ma gandeam ca sunt singura din Piatra prin zona! O sarcina usoara iti doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Da Lora si eu sunt din Piatra,numai ca lucrez in Italia unde o sa si nasc ,sunt din Precista,tu?

Arianna, eu stau la 1 Mai, dar lucrez in Precista. Avem un subiect al fetelor din Piatra Neamt, poate treci pe la noi, e la Prieteni dintotdeauna: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148491

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Arianna, eu stau la 1 Mai, dar lucrez in Precista. Avem un subiect al fetelor din Piatra Neamt, poate treci pe la noi, e la Prieteni dintotdeauna: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148491

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Da ,cum sa nu trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

a zis cineva gogosi... innebunesc, de cateva zile ma uit prin tote vitrinele patiseriilor. le simt mirosul peste tot, sunt ca in desene animate... adulmec, ma uit, ca un somnambul sunt sa o sun pe mama, saraca... se 'executa' un minutul 2 dar are altele pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, madutza din noupai treaba cu hematomul sta cam asa.dr. nu a fost nici foarte incantat, nici foarte disperat de aparitia hematomului.mai mult de faptul ca eu as putea sa nu-l ascult si sa nu stau la pat.
de ce apar?din cauza implantarii mai deficitare,implantarea oricum implica modificarea structurii vasculare in zona respectiva(de acolo se va forma placenta care va aduce oxigenul si hrana ptr bebic).efortul de ex. poate mari riscul de aparitie al hematomului(eu de ex. am facut drumuri prin zapada-10 minute pe jos pana la metrou au fost suficienti ), este acelasi lucru ca si cum te presezi pe mana mai mult timp-se inroseste,dc te lovesti din greseala-faci vanataie=echimoza in termeni medicali, iar hematomul pe mana este acea vanataie care este mai in profunzime,vase sanguine sparte..sarcina induce multe modificari in corpul nostru printre care si aceasta sensibilitate sanguina,se pot produce tromboze=cheaguri=avort sau opusul hematom=sangerare, si speram nu=avort.ideea e ca trebuie repaus la pat ca sa se poate reface, miscarea, efortul, induce mutarea axului de greutate spre zona aceea,si presupun ca tesutul lezat s-ar reface mai greu.da, exista si posibilitatea sa creasca,normal ca asta ar insemna sa se apropie mai mult de sarcina,si vascularizatia placentei va fi afectata=deficitara , bebe va fi afectat si se opreste in evolutie..asta e varianta proasta. sa speram ca dc noi stam cuminti, se va vedea la eco, eu una merg acum marti, la o spatamana, sa vadem ca a inceput sa se micsoreze..sa dea inapoi, ca apoi sa se resoarba, asa cum o vanataie trece prin mai multe stadii= culori pana la disparitie..
progesteronul ni l-a dat sa sustina sarcina.in ciuda hematomului din jur ea se afla in pericol cum iti ziceam, asa ca sa o ajutam si mai mult sa treaca prin aceasta perioadaeu mai fac nospa si scobutil ingectabil i.m. ca mucoasa uterului sa fie cat mai relaxezata si astfel hematomul sa se poata retrage in linistemama lui de hematomconcluzia- eu te sfatuiesc sa stai cat mai mult la pat, in fotoliu, la canapea,macar pana mergi iar la eco, ti-l masoara si vezi ca incepe sa se micsoreze in dimensiuni,bine?

Mergi la inceput