Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria.diana spune:

Cred ca am uitat sa dau datele va rog sa ma actualizati si pe mine pe prima pagina

Data ultimei menstruatii 15.12.2009
Data probabila a nasterii 21.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici! :) Vroiam doar sa va urez o zi calda, linistita si cu mult soare dupa agitatia de ieri... :)
Capul sus fetelor care inca au emotii cu ecografia. Va fi bine intr-un final!

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Madutza felicitari pentru vestile bune.

Ancamicaela - ai incredere! Si daca nu mai poti astepta incearca si la Hipocrat - astazi cred ca este pana la ora 13 dr. Parpalici care e super. Ma rog pentru tine sa fie totul bine! (off-topic - cred ca ne cunoastem, am fost colege de clasa in generala )

Eu ma simt mai bine astazi (ceea ce nu ma prea incanta), dar toata saptamana am avut niste greturi rele si ameteli, de somnolenta nu mai vorbesc dar asta mi se trage de la tratamentul cu progesteron. Acum am si eu o intrebare cam stupida: trebuie sa ma duc sa fac analiza de secretie+cultura col. Sa renunt la Arefam intravaginal si sa il iau pe cale orala cu cateva zile inainte? Sa nu radeti!

O zi buna, fara greturi pentru toate burticile!

Sunt in zona, cu treburi casnice.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
madutza, ma bucur extraordinar de mult.ai vazut.bine ca au sarit fetele pe tine.
si felicitari celor care au fost la eco.
noi am venit pana la mama si asa bine e.imi face toate poftele si culmea la ea aseara am scapat de "vizita"la wc.imi prieste pe aici.bine, greata a fost dar nu am dat afara.
fetelor fara greturi, nu intrati in panica.e normal.bucurati-va ca nu aveti greata si tot tacamul.si eu la prima zburdam asa ca nu e regula.sarcinile difera.
si eu pe 1 martie am programare si nu mai am rabdare.ieri am facut 13 s si mi-as dori la 14 s si 3 z cat o sa am pe 1 martie sa-mi zica ce e.sper sa se vada.
ma duc sa lenevesc.mai intru cand pot.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Aniast, am reusit sa gasesc azi loc la 12 la Sanador. Ar trebui sa fie ok si astia, nu? Pastrez varianta Euroclinic ca back-up
Donna, m-ai facut curioasa rau! Nu am unde sa te vad in poze :( Ti-am vazut numele... daca esti cine cred, inseamna ca am fost colege si in liceu, chiar daca in clase paralele... Corect?

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Am uitat sa va zic... m-am uitat aseara in archiva de la burtici de martie-aprilie 2005 si mi-am vazut postarea de dupa echo (doamne, ce fraiera eram ) - activitatea cardiaca si embrionul OK au fost la 8-9 saptamani de la UM... imi aminteam eu bine! Asa ca poate asta mi-e modelul, sa ovulez tarziu ca sa ma "bucur" de adrenalina si senzatii tari.

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 8+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Anca ai PM.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetelor,
Parca viata e mai roz de aseara si sper sa ramana asa pana la sf - adik sa fie fetita . Afara sunt vre-o 8 grade , iti vine cheful de viata si de plimbare fata de ce a fost pana acum.

Anca, stiu f bine ce simti dar tb sa crezi ca totul bine si ca bebe sta ascuns. Mai insista la clinici, eu ieri am cautat doar in sect 3, langa mine. Mai poti suna la Madicover, Medlife, Medsana.
Bafta multa la Sanador. Astept cu nerabdate rezultatul!

Ehee fetelor, o parte din noi au trecut de stresul cu inimioara dar o sa ne apuce stresul cu vazutul sexului la bebe .

Sunt atat de fericita!!!

Bun venit noilor gravidute!! Nerantula , impreuna si la cozonacei si aici?

Sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup! Ma duc la club sa iau micul dejun (cu aspiratorul, mopul cuplat cu galetusa),sa cant la pian (adica sa spal rufe). Mama ce rasfat pe capul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Va pup! Ma duc la club sa iau micul dejun (cu aspiratorul, mopul cuplat cu galetusa),sa cant la pian (adica sa spal rufe). Mama ce rasfat pe capul meu...

ucenic(aspirant) burtica

maya, pofta buna (sau spor la treaba)..cum vrei tu

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput