Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !

Ma simt mai linistita azi, ieri am mai eliminat un pic de mucus galbui (scuze de descrierie), dar nu am avut dureri. Sper sa fie bine bebe in burtica.Multumesc Klarisse, LoredanaB pentru incurajare .
Mihutza nu trebuie sa te invinovatesti daca tu stii ca nu ai facut nimic care sa provoace pierderea. Poate nu era un embrion "bun" , de aceea nu s-a mai dezvoltat. Se poate intampla oricui si nu inseamna ca la urmatorul bebe nu o sa fie bine. Iti doresc sa treci usor si repede peste asta si urmatoarea sarcina sa fie la termen !
Madutza felicitari, bine ai facut ca ai fost la al doilea eco pana la urma !
Felicitari Alina pentru gemeni ! Ai facut inseminare sau ?
Pity27 nu fii supi, e cam devreme sa ai o confirmare sigura asupra sexului. Poate e totusi Anastasi in burtica si daca nu, sanatos sa fie. Eu am un baietel si acum tot baietel sper sa fie.
Buburuza_10 pana la urma am stat acasa. Nici nu m-am gandit sa o chem pe prietena mea - are si ea un baietel mic dar impreuna cu sotul ei s-ar fi putut descurca cu 2. Cu o asistenta nu as putea sa-l las pentru ca ar urla de mi l-ar aduce intr-o secunda inapoi. Eu oricum fac injectii cu progesteron, la eco poate nu s-ar vedea cine stie ce acum - poate mai tare m-ar ingrijora, de aceea am decis sa stau acasa.
Aici se fac intreruperi de sarcina pe motive medicale. Dar e adevarat ce zici tu - cred ca se feresc de asemenea cazuri. Eu am facut eco pentru pliul nuchal la cererea mea. Dar cumnatei mele (care e si ea gine) i s-a recomandat sa faca dublu test pentru ca are deja 35 de ani si in caz de ceva sa avorteze daca vrea. Pana la urma a refuzat.
Anca Micaela sper sa fie bine, mai ales daca asa a fost si la fetitza.
Inbox, Nerantula, ama76 bine ati venit ! Sacini usoare si la termen !
Arthurana ce nasol ca ai ajuns la spital. La mine mergeau super bine apa minerala si guma de mestecat (cu zahar - indulcitorii sunt interzisi in sarcina). De mercur mi-e si mie teama - poate dauna sistemului nervos, nu se recomanda consumul de peste mare nici in timpul alaptarii.

Flicitari tuturor care si-au vazut sambureii la eco si de acum sa venim toate numai cu vesti bune !

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Madutza, felicitari! Ma bucur pentru vestile bune!
Anca Micaela, sper sa fie totul bine si sa vii si tu cu astfel de vesti!
Numai bine!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria.diana spune:

Buna dimineata burtici!!!!!!!!!

Eu nu prea am timp sa scriu, vin tarziu de la servici si atunci " ma bat" cu sotul si cu Dari pe calculator.
Sper sa se rezolve problema peste 2 saptamani cand cred ca o sa -mi cumpar laptopul meu. De abia astept!

Nici eu nu am greturi, nici simtome dar nu ma ingrijorez ca nici la Daria nu am avut.

De cand va citesc pe voi sunt pe ganduri ca faceti atatea ecografii. POATE AR TREBUI SA MA DUC SI EU SA FAC? NU STIU Eu pana acum nu am facut nici un eco, orcum la noi in oras nu sunt decat eco abdominale, dar nici la Daria nu am facut decat dupa 3 luni.

Acum o sa ma duc la Resita dupa 3 luni sa fac un eco 3D.
Bun venit noilor burtici sa aveti sarcina usoara si la termen!!!!!!!

Diana in 9+ si fericita mamica de Daria 25.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.eu azi ma simt de milioane.si ieri am fost asa:secretii maronii putine (oare ce-o face hematomul meu?) sanii nici nu-i simt, fara greata,nu mai gafai,as zburda..binenteles ca lipsa asta de simptome ma face sa ma intreb dc e totul ok acolo, dar sper sa fie noroc ca nu mai e mult pana marti = eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumesc frumos, dragelor!
Ma chinui de aproape o ora sa gasesc o clinica unde sa ma pot duce in regim de urgenta fara succes! Incerc la astea cunoscute, ca macar sa stiu ca ar avea aparate performante...

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Offf, Anca, insista! Trebuie sa gasesti! Din punctul asta de vedere, in Piatra Neamt sunt avantajata, eu imi fac programare de pe o zi pe alta si daca-i urgent pot merge in aceeasi zi fara probleme.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Arianna, vad ca esti din Piatra Neamt. Chiar ma gandeam ca sunt singura din Piatra prin zona! O sarcina usoara iti doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata! Ha, azinoapte am 'stins' lumina la burticute dar am continuat si in somn... v/am spus povesti, pe bune, povestea a doua bobite de piper si ienupar...o sa v/o spun cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Anca Micaela, suna la Euroclinic. Chiar daca sunt putin mai scumpi, au aparatura performanta, nu stai la coada, rezolvi problema si te linistesti.

Buna dimineata tuturor. N-am rezolvat cu virusul, mi-a afectat antivirusul, mi-a instalat fel de fel de prostii... o sa-l dau cuiva astazi sa-l rezolve.

Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

azi noapte...graba. Ce frumos este afara

Mergi la inceput