Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va de noapte buna. tre sa vad ce e cu 'virusul' asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Maya,rezolva cu virusul ca trebuie sa fii aici alaturi de noi sa ne sustii si mai ales te asteptam si pe tine in randul burticilor cat mai repede. Noapte buna si tie

Ionela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Acum chiar plec la
Va si va doresc o noapte linistita si somn usor

Ionela 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Maya,rezolva cu virusul ca trebuie sa fii aici alaturi de noi sa ne sustii si mai ales te asteptam si pe tine in randul burticilor cat mai repede. Noapte buna si tie

Ionela 7+

SUNT GATA, l/am dovedit

Mergi la inceput

Noroc cu 'Trojan Remover'.ul.
Aniast, al tau ce are? Poate reusesc sa te ajut...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Ionela 7+

oooo Iony, daca ai stii cat imi doresc sa fiu iar insarcinata... dar nu disper. din contra. calculam acum sa vad dac mai am timp ptr odiseea aceasta siiii, daca DD vrea... o sa fie, daca nu... la urmatoarea. dar oricum sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Sunt ultima asa ca, va de noapte buna, sting lumina, va invelesc... aprind luminita credintei sa va lumineze si sa va pazeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare!

Foarte repede ca is rupta de somn! Am fost la niste prieteni si am uitat de noi la povesti

La eco a fost super !!! Avem un sac embrionar de 20,6 si un embrion de 1,5mm care are activitate cardiaca! URAAA!!! Sarcina e corespunzatoare varstei dupa um adica 6 sapt fix.

MADA MA bycur enorm pt tine! Initial am zis ca intru sa va dau vestea si merg la nani dar cand am citit de tine in celalalt capitol am trecut la treaba si am citit tot sa vad care e situatia! BRAVO! Ma simt asa bine cand vad ca lumea pe aici e bine!
ANCA Te rog mergi si mai consulta un dr! Tin pumnii! DOAMNE AJUTA!!!

DANA BRAVO si tie pt eco de azi

ANIAST Nu imi vine sa cred ca tot nu se potoleste!!!

ARTHURANA Sper sa te simti mai bine cat de repede! Sa te hidratezi tot timpul!

Si eu as putea zice ca ma inscriu in clubul celor norocoase si fara simtome. Cate putin dimineata si ceva arsuri pe gat dar nesemnificative!

Bun venit noilor burtici! Cat ma bucur ca suntem asa mylte!

Merg la nani ca e tarziu rau! Multi pupici!

Edith 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Aniast,

Iar m-ai facut sa rad. Sincer, la cat de rau imi este ar trebui sa-mi cumpar un ochi protector sa-l port cu mine. Stii la ce ma refer? Se gasesc la piata, mai aduceau unii din Grecia sau Turcia.

http://www.evileyestore.com/ItemDetail.php?i=641

Azi am ajuns de urgenta la doctor, m-am deshidratat dupa atata voma, plus ca fierul este mic rau. Mi-a facut si echo sa vada daca bebe nu e afectat. Multumesc lui Dumnezeu e bine. Se pare ca' cu deshidratarea in timpul sarcinii nu e de glumit...
Maica-mea vrea sa-si ia un bilet de avion si sa vina aici. Saraca, am ingrijorat-o, si ar putea sa ma ajute enorm, dar nu are dreptul sa stea la noi decat 6 luni pe an pe viza turistica, si cu siguranta voi avea nevoie dupa ce nasc.
buuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Karin,

Sincer esti norocoasa ca nu ai simptome. Tine-o tot asa.
Ai dreptate, tre sa beau mult.
Apropos de baut, era o tipa gravida langa mine la doctor care o intreba pe asistenta cate pahare de vin poate sa bea pe zi....Asistenta f. calma ii zice, TOTUL IN MODERATIE...
Referitor la mezeluri, si toate mancarurile contraindicate in sarcina, am avut marea surpriza pe un alt site, american cu mamici gravide din satucul meu , sa-mi scrie ca ele mananca absolut orice, fara exceptie...!!!???? Mezeluri, hot dog, branzeturi de toate felurile(dar sunt toate pasteurizate). In schimb le este frica de mercurul din peste...Ha ha ha...Una a scris ca este mai mare sansa statistic sa fie calcata de tren decat sa faca listerioza...Fericiti cei saraci cu duhul..

Mergi la inceput