Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)
Raspunsuri - Pagina 5
IONY_82 spune:
Buburuza eu am inteles ca daca ecograful este performant se poate afla incepand cu 12s.Am auzit fete care au sous ca ele au aflat chiar si la 12s.Acum cine stie.Cu siguranta se vede dupa 16s
Va 
si va urez noapte buna tuturor burticilor
Am asteptat fetele cu vesti de la eco dar nimic asa ca plec la
Ionela
7+
IONY_82 spune:
aaaaaaaaaaaaaa,uite o veste buna in sfarsit.ddanagh, felicitari 
ma bucur ca totul e bine
somn usor
Ionela
7+
Buburuza_10 spune:
Ddanagh, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!
Ma bucur ca ti-ai vazut puiutul si ca e bine! Sa dea Dumnezeu sa fie bine toti bebeii!!!
Iony, nu mai am rabdare! Am aproape 12 sapt, dar ecograful nu pare a fi prea performant, iar eu am uter retrovers si cica se vede bebe mai greu... asteptam 
11+
ama76 spune:
multumesc,iony ![]()
sarcina pare usoara pana acum.....bine, greturi dimineata, oboseala,schimbari bruste de dispozitie![]()
culmea ca desi si la prima sarcina aveam aceeasi problema (amenoree) m-am gandit mai repede ca sunt 
de data asta mi-am facut testul intr-o doara acum 3 sapt si confirmarea la ecograf acum 2 sapt (ma gadeam ca au revenit hormonii care lipseau de atatia ani nicidecum ca sunt
pt ca
imi spusese ca nicio sansa pe cale naturala)
ama mama
ana 09.10.2006 si
10
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Multumesc frumos! ![]() Eu ma inscriu in randurile celor cu simptome, nu le-as zice tocmai greturi, insa nu-mi vine sa mananc nimic, iar dupa ce mananc, parca am un bolovan in stomac Gruia, farama de steluta |
Suflet, uite ce am gasit... e foarte interesant daca ai timp sa/l citesti pe tot. Eu am copiat o particica...
Remedii naturiste (extras de pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii
Exista produse pe baza de plante care pot fi eficiente?
Vitamina B6 si ghimbirul sunt doua produse naturale care au fost studiate pentru greata si varsaturile din sarcina. Un studiu a arata ca femeile care au luat multivitamine ce contineau si vitamina B6 inainte de sarcina au avut un risc mai mic de a avea greturi si varsaturi in timpul sarcinii si o incidenta mai mica a acestor simptome in timpul sarcinii.
Doua studii controlate care au evaluat eficacitatea pudrei din radacina de ghimbir au gasit o reducere semnificativa a greturilor si varsaturilor la femeile care au fost tratate cu ghimbir. Alt studiu in care s-au folosit diferite forme de ghimbir la 178 de femei insarcinate in primul trimestru a aratat ca nu exista o crestere a malformatiilor fatului si a fost eficient pentru tratarea simptomelor. Este important ca femeia sa consulte medical inainte de a folosi aceste produse deoarece pot interfera cu alte medicamente sau pot contine si alte plante, nerecomandate in sarcina.
aniast72 spune:
Dragele mele, îmi pare tare rau ca nu pot intra sa scriu mai mult dar am un virus nenorocit in laptop care imi instaleaza fel de fel de chestii. Va citesc si va scriu de pe telefon, a fost o zi plina de emotii dar totul e bine cand se termina cu bine. Am fost tare fericita pentru vestile bune si cu sufletul la gura pentru rezultatele care urmeaza sa vina.
Gravidutelor nou venite le urez sarcini usoare si nasteri la termen!
Saru'mana mult inlocuitoarei mele la listuta si capitole, sper sa rezolv repede cu laptopul sa fiu mai mult in mijlocul vostru. 
Nu ma pot abtine, Arthurana, e la "locul noilor venite" o gravidutza care are o viroza cu complicatii. Ai vreo recomandare/contraindicatie pentru ea? ![]()
Andreea,
in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
IONY_82 spune:
Buburuza te cred ca nu mai ai rabdare.Important e ca noi si minunile noastre din burtici sa fim bine.Si eu am uter retrovers si stiu ca se va vedea mai tarziu ce e(adica pe la 16s).Rabdare rabdare

Ionela
7+
crina-s spune:
buna dragutelor
pana la urma ziua s-a terminat cu vesti minunate.
felicitari NERANTULA, DDANAGH pentru bebeii vazuti la eco!
AMA bine ai venit in minunata noastra odisee

noapte frumoasa!
8+
crina 
maya71 spune:
Nerantula, eu in timpul sarcinii am luat Emetin ( e un produs naturist pe baza de ghimbir si roinita) Eficacitate maxima...
Emetin
Compozitie: Zingiberis rhizoma 0, 050g, Melissae folium 0, 020g.
Actiune farmacologica: Antiemetic, antirtiginos, coleretic si colecistokinetic.
Zingiberis rhizoma contine ulei volatil (cu compozitie predominanta in zingiberol), compusi fenolici (gingeroli). Are efecte antiemetic si antivertiginos datorita actiunii la nil SNC: inhiba zona chemoreceptoare declansatoare a vomei si centrul vomei. Amelioreaza digestia prin actiunea coleretica, colecistokinetica. Melissae folium are ca component principal uleiul volatil. Datorita actiunii carminati, cat si celei sedativ centrala, pot fi folosite ca antiemetice, in cazurile usoare.
Indicatii: Prevenirea raului de miscare (de altitudine, mare, masina), greata, varsaturi, digestie dificila
Contraindicatii : nu are
Mod de prezentare: flacon cu 25 capsule gelatinoase.
Mod de administrare: 1 cps x 3/zi, pana la disparitia simptomelor.
Reactii adrse: nu are
Comentarii suplimentare : nu
Firma producatoare : Laboratoarele Medica
maya71 spune:
Aniast, se pare ca si eu am luat un 'virus', acum cateva secunde m/a avertizat antivirusul