Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)
Raspunsuri - Pagina 10
maya71 spune:
gata, ma duc iar la smotruit...partea a doua, patinajul cu mopul pe gresie... ce partener am...
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata si week-end placut voua (la noi week-endul tocmai s-a incheiat si azi e prima zi de munca din saptamana)!!! ![]()
Gogosi????
Din pacate eu am luat deja 4 kg
si sotul meu tot cam atatea
, asa ca ne-am propus sa renuntam la dulciuri si sa reducem din cantitati. 
M-am trezit cu fundul in sus azi.. nu stiu de ce... stiti voi? Sper sa-mi treaca cat mai repede ca nu am chef de mine asa!
Anca, multa bafta la echo!!! Te asteptam cu vesti buneeeeeeeee! 
11+
Arianna11 spune:
Fetelor eu am abia 3 sapt,daca ma duc la dr ce o sa vada la eco?...am atatea emotii ca nici nu stiu ce sa fac ,abia astept sa ma intorc in It ca sa-mi zica dr tot ce urmeaza sa fac
viss spune:
dar partenerul de viata unde e ,maya? al meu s-a dus la soacra sa aduca de mancare(nevasta are o stare deosebita si nu poate gati![]()
)si apoi trebuie sa spele rufe, sa ia coada mopului in brate,si sa danseze si el ca tine..cand il vad imi vine sa-l mananc
dar a promis ca dupa ce nasc isi ia revansa.iar eu ii zic ca accept orice- bebicul sa fie bine- sa-l vad in patut, intr-un colt al camerei,si sunt convinsa ca oboseala o sa treaca mai usor![]()
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata si week-end placut voua (la noi week-endul tocmai s-a incheiat si azi e prima zi de munca din saptamana)!!! Gogosi???? Din pacate eu am luat deja 4 kg si sotul meu tot cam atatea ![]() M-am trezit cu fundul in sus azi.. nu stiu de ce... stiti voi? Sper sa-mi treaca cat mai repede ca nu am chef de mine asa! Anca, multa bafta la echo!!! Te asteptam cu vesti buneeeeeeeee! ![]() 11+ |
Sunteti amandoi insarcinati, asta-i bine!
Al meu sot e la dieta, tot zice ca vrea sa slabeasca...i-am zis bine, inteleg, dar tocmai cand ma ingras eu....am luat si eu aproape 3 kg deja. Arianna, nu stiu ce se poate vedea acum. Cred ca analiza sangelui e mai concludenta. Ori poate daca e ecograful super-performant.
Lora, mami de Iustina si
12+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
viss spune:
fetelor- gogosi? mmmm..dar mie cine sa-mi faca? poate vb cu soacra ptr maine..as manca cu gem, cu fineti, cu miere de albine, si simple cu zahar vanilat chiar...
LoraG76 spune:
Daca tot mi-ati facut pofta, ma apuc eu de facut. Deci va invit la mine!
Lora, mami de Iustina si
12+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
| citat din mesajul lui mihutza11 buna burtici! m-am bucurat sa citesc pe aici vestile bune! era si timpul! si sper ca de acum inainte tot asa vesti sa aduceti!Loredana noi am emigrat in USA cand aveam 7 luni.. parca la 29s am zburat, nu mai retin exact.. dar cu 2 zile inainte am mers si cu trenul si cu masina si deja aveam picioarele umflate.. ei bine dupa 20 ore de zbor cu tot cu schimbat avioane, aveam niste butuci de n-am vazut in viata mea, si desi aveam adidasi descheiati ma strangeau de numa.. asta ca sa nu mai spun ca in aeroportul din NY, sotul facea ture la baie sa ude prosopul sa il pun pe picioare.. oricum fiecare companie are regulile ei de zbor.. majoritatea te lasa sa zbori pana la 32s fara alte adeverinte medicale.. daca depasesti 32s iti cer, dar sa nu ai mai mult de 34 parca.. de soare stiam si eu ca nu e bine.. in rest azi sunt mai bine sufleteste vorbind.. si parca o iubesc pe Andra din ce in ce mai mult, desi nu credeam ca e posibil mai mult decat o iubeam deja.. ps. sa nu mai puneti niciun nume acolo la prietene dragi dupa mine, da? sa fiti cuminti si voi si bebicii sa stea acolo frumos la dospit! ![]() Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor |
Mihaela iti admir starea de spirit
se vede ca esti o adevarata luptatoare
sa-ti ea Dumnezeu tot ce-ti doresti tu in viata!

8+
crina
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata burtici Daca aveti chef de un laptic cald, un ceiut sau chiar o cafeluta eu va invit: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa ciuda mi-e ca nu am mai reusit sa intru ieri aici, am avut probleme cu netul si nicicum nu am mai reusit Madutza ma bucur tare mult pentru tine, am citit acum din urma si Doamne ajuta ca e totul bine!!! Ai grija de tine si de bb! AncaMicaela, bafta azi la eco, sa te intorci cu vesti bune! Totul va fi bine, ai sa vezi! Felicitari si celorlalte burtici si bun venit burticilor noi! Si eu am fost ieri la eco si totul este in regula. Am vazut din nou inimioara palpaind ![]() ![]() . Am mai si crescut si dr zice ca e totul in regula. Nu am facut insa nici un fel de masuratori?Acum sunt din nou programata peste 2 saptamani, mi se pare asa de mult pana atunci... Am o pofta de gogosi de cateva zileee...cred ca azi, daca nu imi va fi rau, o sa ma pun sa fac Va pupacesc fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitar pentru ieri

8+
crina
crina-s spune:
| citat din mesajul lui viss dar partenerul de viata unde e ,maya? al meu s-a dus la soacra sa aduca de mancare(nevasta are o stare deosebita si nu poate gati |
barbatu-meu a inceput si el sa faca din treburile casnice de cand eu trebuie sa stau la pat. la inceput i-a fost un pic mai geu ca nu era obisnuit, insa acum , dupa 3 saptamani s-a obisnuit (bine si eu il iau cu frumosul...)Spala vasle, gateste, face cumparaturi, aspirator....
Acum apreciaza cel mai mult ce faceam eu inainte
Norocul meu e si cu soacra-mea care e pensionara si ne mai trimite si ea mancare
Cu gogosile ma omorarati! Acum imi facurati si mie pofta!

8+
crina

Andra - 29 martie 2008