Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nushulica, la cat cred ca o sa iau in greutate, parca preferam ceva greturi... ciudat, nu?! Daca-i atat de buna mancarea asta, ce sa fac???
Off, darene, 3 ore sa te lase sa astepti??? Groaznic. Ia progesteron, sub orice forma (si eu am luat Arefam, pentru ca era putin desprinsa placenta si am avut niste scurgeri maronii, dar acum e totul bine) si incearca sa te relaxezi, sa stai in pat, e f. important.
Zozela, uitasem complet de plafar... Merci!

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

M-a sunat cumnata sa-mi spuna ca e mai bine sa ma duc la spital sa-mi faca eco si daca e totul ok cu bebe e mai bine sa fac injectie. Ea facea 1 la 2 zile cand a avut scurgeri.
Am sunat si doctorita mea lucreaza azi - n-am putut sa vb cu ea pentru ca nu era in cabinet - mi-a spus asistenta sa sun peste cateva minute. O s-o sun ca sa stie ca vin sa ma bage repede si poate reuseste sa ma strecoare la eco pentru ca e mereu plin, trebuie sa-ti faci programare dinainte. Nici nu sunt epilata, sper sa nu trebuiasca endo,trebuie sa beau si multa apa,of. Sper ca, Khalid sa fie cuminte acolo. Inca doarme dar trebuie sa se trezeasca,doarme de aproape 3 ore.
Sunt asa de emotionata.

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

am uitat sa precizez...concluziile de la dublu test sunt foarte bune, adica risc scazut pentru ambele (sindr.down si edward)
abia astept ziua de maine...schimb semnatura

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

M-a sunat cumnata sa-mi spuna ca e mai bine sa ma duc la spital sa-mi faca eco si daca e totul ok cu bebe e mai bine sa fac injectie. Ea facea 1 la 2 zile cand a avut scurgeri.
Am sunat si doctorita mea lucreaza azi - n-am putut sa vb cu ea pentru ca nu era in cabinet - mi-a spus asistenta sa sun peste cateva minute. O s-o sun ca sa stie ca vin sa ma bage repede si poate reuseste sa ma strecoare la eco pentru ca e mereu plin, trebuie sa-ti faci programare dinainte. Nici nu sunt epilata, sper sa nu trebuiasca endo,trebuie sa beau si multa apa,of. Sper ca, Khalid sa fie cuminte acolo. Inca doarme dar trebuie sa se trezeasca,doarme de aproape 3 ore.
Sunt asa de emotionata.

Pupici.

Poze Khalid
6+

Darene, iti tinem pumnii! Sunt sigura ca totul va fi bine! Succes!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Am sunat iar la gine si mi-a zis ca sunt foarte ocupati zilele astea si nu as putea sa fac eco, sa astept pana miercuri. Mi-a zis sa-l trimit pe sot sa-mi prescrie duphaston, i-am spus ca nu e tara si am intrebat-o daca pot sa-l cumpar de la farmacie fara prescriptie. A zis ca da, dar trebuie sa-l platesc - daca am prescriptie e pe asigurare. Parca de bani mi-e mie.

S-a trezit si printul acum si zice pipi.
Pupici.

Poze Khalid
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Lora, stii ce am facut eu cand am avut probleme cu sinuzita? fac si acum in fiecare dimineata... iei apa cu sare (putina sare sau ser fiziologic)in causul palmei, cu un degetel astupi o nara si pe cealalta tragi usor (ptr inceput) apa din caus(putin si doar pe nara, sa nu se duca mai mult), dupa care suflii acea apa. e o metoda care curata sinusurile...la mine are eficacitate maxima si nu mai am probleme deloc(acum fac cu apa de la robinet) ... sau sa mesteci fagure de miere si incetul cu incetul trage infectia de/acolo (daca tolerezi mierea)

Maya, multumesc pentru sfaturi, o sa incerc si asta, dar intai sa cumpar ser fiziologic, ca nu am in casa. Oare gasesc la ora asta (iarna fiind) fagure de miere undeva???

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Gasesti cu siguranta fagure, mierea e un aliment care nu se strica (parca singurul). La noi se gaseste in Piata Centrala de legume si fructe tot timpul anului... sau pe marginea drumului cand iesi din oras. In loc de ser fiziologic faci apa cu sare (o lingurita desare la o ceasca de apa... iei treptat, cu cat e mai sarata cu atat e mai bine- purifica). Sper sa/ti fie de ajutor si sa/ti treaca cat mai repede... e groaznic... din ce mi/aduc aminte (glumesc)... este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Salutare burtici
Karin, felicitari ptr inimioara, sarcina usoara in continuare
Diana bine ai venit in "clubul" celor fara simptome
iazmin,felicitari ptr sarcina sigur e bebe acolo.Stai linistita si asteapta sa treaca timpul sa poti merge la eco.Sarcina usoara si la termen

Ionela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Zozela, vezi ca Nerantula era trecuta deja de mine. Acum este de doua ori.

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Of mai fetelor am reusit si am racit si eu. Ma simt infundata pe nas si ma ustura gatul rau. Ceva sfaturi? Aniast? Arthurana?
Dr mi- a dat voie 3 paracetamoale + strepsis. Eu am tot baut limonada cu miere si lamaie, sper sa nu se agraveze. O sa iau si un oscilo deseara.
O fi soare afara dar cred ca e si ceva in aer, toata lumea- i bolnava.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Darene, e bine sa o suni si pe prietena ta. E mare lucru sa fie cineva cu tine. Daca as putea sa vin eu... mai ales ca cel mai bun prieten al meu este in Emirate... offf, mi/e dor de ei

Mergi la inceput