Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)
Raspunsuri - Pagina 16
iuliaip spune:
mai ,fetelor, de vreo 5 zile am gatul uscat,limba incarcata si senzatia ca am cev in gat. am tot facut gargara cu bicarbonat, dar parca nu se simte nici o ameliorare.
am fost si la astia la doctor , s-au uitat in gatul meu si au zis ca nu e nimic
aveti un sfat pentru mine?
Iulia, mamica de
Ionut si
4+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliaip mai ,fetelor, de vreo 5 zile am gatul uscat,limba incarcata si senzatia ca am cev in gat. am tot facut gargara cu bicarbonat, dar parca nu se simte nici o ameliorare. am fost si la astia la doctor , s-au uitat in gatul meu si au zis ca nu e nimic aveti un sfat pentru mine? Iulia, mamica de Ionut si 4+ |
iulia, doar ptr limba inarcata... de obicei se face diminata. Iei o lingurita si iti cureti limba (nu zambiiiii) cum sa zic... de/alungul limbii din interior spre exterior. Toxinele, in timpul noptii se depun pe limba si e bine sa le eliminam (de aceea ne trezim dimineata cu un gust mai ciudat si limba e incarcata)) E si un experiment, cu um pui de gaina... care i s/a dat sa ciugule siiii... sau, stii ca se mai face 'gargara' cu ulei de masline... tot din aceasta cauza... sa curete cavitate bucala de toxine dar la burticutze e mai greu cu mirosurile...
iuliaip spune:
he he!!! o sa incerc cu lingurita sa vedem daca merge. Dar pentru senzatia asta de ceva in gat ce sa mai fac? poate o analiza mai amanuntita? Doamne ce rau ca nu sunt acasa... daca doctorul aici mi=a zis ca nu am nimic in gat eu ce sa fac? sa ma duc si sa=i zic ca vreau sa ma caut mai bine?
Iulia, mamica de
Ionut si
4+
maya71 spune:
chestia cu lingurita functioneaza si e bine sa o faci in fiecare dimineata, dar sa nu te astepti sa fie repede Ok... asta in decurs de 3-4 zile... dar sa continui si dupa ce ti/a trecut
hmm, pentru gat...putina limonada facuta cu lamaie si miere (mierea calmeaza iritatiile). daca nu ai miere, incerca cu zahar brun macar cu toate ca nu este bun ...dar e mai bun decat cel alb
iuliaip spune:
mersi ,Maya...
o sa incep de maine dimineata si te tin la curent cu rezultatele...
Iulia, mamica de
Ionut si
4+
zozela spune:
Da,Maduta,ai dreptate,am modificat!
Era trecuta dupa andr33aaa,de-aia n-am vazut-o
Elena
-osafiebine!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Nerantula spune:
Madutza, Zozela
pentru listuta!
Nusha
ce bine sa fim impreuna si aici!
Zozela, Gruia are 1 an si 5 luni si, in ce ne priveste, initiativa intarcatului ii apartine in totalitate, cand va fi, deci ma astept (si chiar imi doresc
) si la un tandem ulterior cu fratiorul (am un feeling ca tot baietel va fi). Deocamdata nu da nici un semn ca ar renunta, se agata de tricourile mele de cate ori are ocazia, acum chiar si mai des decat inainte, pentru ca, din cauza starii mele de oboseala/discofort digestiv, nu mai sunt asa disponibila sa ma joc cu el, sa il iau in brate, sa facem chestii impreuna si are nevoie de confirmari si le obtine cel mai usor mufandu-se la tzitzi
Asta nu ii pot refuza, chiar daca simt ca mi se desprind sfarcurile de durere.
Eu zic ca poate fi si doar o faza cu baietelul tau care refuza sanul, poate il deranjeaza acum ceva, nu stiu .. Daca vreti sa continuati, arata-i ca esti inca disponibila pentru el (si) din punctul acesta de vedere, poate reveni la san ...
Gruia, farama de steluta
Nerantula spune:
Fetelor, nu vreti sa ne schimbam si noi titulatura, de exemplu sa fim 'Burtici/gravidute/mamici cu strugurasi de sept-oct 2010' ... sau altceva, sugestiv perioadei in care vom aduce pe lume minunatiile din burtici?
Gruia, farama de steluta
iazminn spune:
Si inca ceva. Voi cum ati aflat ca sunteti insarcinate. V-ati facut BHCG sau numai test de urina?Luni vreau sa merg sa fac si BHCG sa ma asigur ca totul e OK.