Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iazminn Si inca ceva. Voi cum ati aflat ca sunteti insarcinate. V-ati facut BHCG sau numai test de urina?Luni vreau sa merg sa fac si BHCG sa ma asigur ca totul e OK. |
Test de urina. Pozitiv in ziua 24 a ciclului.
Numai bine si bafta luni!

Gruia, farama de steluta
inbox spune:
Eu am facut doar testul de urina in ziua 28!
Mami de
Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika
!!
maya71 spune:
| citat din mesajul lui iuliaip mersi ,Maya... o sa incep de maine dimineata si te tin la curent cu rezultatele... Iulia, mamica de Ionut si 4+ |

maya71 spune:
si eu astept cu nerabdare sa/mi fac testul luna aceasta... aprox. pe 28. tineti/mi pumnii
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui maya71 si eu astept cu nerabdare sa/mi fac testul luna aceasta... aprox. pe 28. tineti/mi pumnii ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Maya !!! 
Gruia, farama de steluta
Anca Micaela spune:
M-am intors de vreo 5 ore dar nu m-am putut aduna sa scriu... Nu e bine. Sarcina e oprita din evolutie de vreo 10 zile. Ecograful e foarte performant, doctorita a zis ca sunt sanse minime sa se insele... Sacul gestational a continuat sa creasca, dar sacul yolk nu s-a "transformat" in embrion... Va trebui chiuretat. O sa vorbesc la tel cu doctorul meu sa vad cand ma programeaza. 

Imi pare foarte rau... Va multumesc mult pentru gandurile bune, pentru sustinere!
Va doresc sarcini usoare, nasteri la fel si sa va bucurati de BBi sanatosi! 
Nu mai pot scrie...
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
zozela spune:
Nerantula,nici eu nu sunt pregatita sa-l intarc.Ieri dimineata,nu a vrut sa suga deloc.Si-a frecat botina de ele,le-a lins
,il bufnea rasul cand ii bagam tzitzi in gurita..N-a vrut defel..La pranz,a supt putin de tot,dupa cum iti povesteam,iar azi,acum,dupa ce v-am scris,i-am oferit iar sanul.A supt,desi si pe mine ma dor ingrozitor sfarcurile,uterul a inceput sa se contracte,ma doare spatele..si acum stau cu nospa la bord,asteptand sa-mi treaca
Poate ar fi mai bine sa ascult dr.mea,dar si pe amicul ginecolog,si sa ne oprim
..
La asta ma gandeam si eu-poate va vrea din nou,cand va veni micutul(si eu am acelasi feeling,ca-i tot baietel in burtica).Nu stiu cum sa facem,mi se rupe sufletul ca nu ma mai vrea
Chiar nu inteleg de ce,ce s-a intamplat de refuza tzitzi iubita?!
Oh,Anca..acum am citit!
Imi pare rau..
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
crina-s spune:
ANCA MICAELA imi pare nespus de rau 

nu exista cuvinte care sa-ti aline durerea pe care o simti acum
stiu prin ce treci (si eu am trecut de 3 ori)
sa-ti dea Dumnezeu putere si multa sanatate sa treci peste suferinta aceasta.

8+
crina 
crina-s spune:
| citat din mesajul lui maya71 si eu astept cu nerabdare sa/mi fac testul luna aceasta... aprox. pe 28. tineti/mi pumnii ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
maya iti tinem pumnii..........

8+
crina
madutza_bra spune:
Off Anca imi pare tare rau
, nici nu stiu ce sa mai zic. Nu imi vine sa cred...
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008