Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

nu-mi suna a mare pericol. Acolo nu exista o camera de garda? Asta ca sa dormi tu linistita. Nu stiu insa daca e ok sa intri tu cu degetul prin col...

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Darene, nu sta. Sfatul meu e sa mergi la medic, chit ca-l iei si pe Khalid cu tine. E posibil sa fie desprinsa putin placenta si pentru asta trebuie multa odihna si medicatie corespunzatoare. Zic si eu, ca sa nu tac...oricum, la 6 saptamani daca e ceva in neregula cu placenta ori daca e vreun hematom, se vede la ecografie. Eu zic sa mergi la spital. Multa sanatate si ai grija de tine, stai cat mai mult in pat.

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna darene,

Te rog, incearca sa te linistesti...suna aiurea, stiu, e tare greu, dar nu face bine. Incearca intr-un fel....am si eu scurgeri maronii de aproape 2 saptamani, nici mie doctorul nu a putut sa-mi faca mai mult decat sa imi dea tratament cu arefam, duphaston, nospa si repaus la pat, cat mai putin efort fizic.
Ai incredere ca va fi totul bine! Stai cu Khalid si incearca sa nu te gandesti momentan, daca nu ai ce sa faci...daca mai continua scurgerile, ar fi bine, totusi, sa te vada un medic, sa-ti recomande si el ceva!
Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Lora, stii ce am facut eu cand am avut probleme cu sinuzita? fac si acum in fiecare dimineata... iei apa cu sare (putina sare sau ser fiziologic)in causul palmei, cu un degetel astupi o nara si pe cealalta tragi usor (ptr inceput) apa din caus(putin si doar pe nara, sa nu se duca mai mult), dupa care suflii acea apa. e o metoda care curata sinusurile...la mine are eficacitate maxima si nu mai am probleme deloc(acum fac cu apa de la robinet) ... sau sa mesteci fagure de miere si incetul cu incetul trage infectia de/acolo (daca tolerezi mierea)

ucenic(aspirant) burtica

Maya, multumesc pentru sfaturi, o sa incerc si asta, dar intai sa cumpar ser fiziologic, ca nu am in casa. Oare gasesc la ora asta (iarna fiind) fagure de miere undeva???

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

As putea sa ma duc la urgenta dar probabil as astepta cateva ore. Cand aveam vreo 8 luni la Khalid si am sangerat am asteptat mai bine de 3 ore pentru ca mi-am schimbat chilotul inainte sa plec si asistenta nu a vazut sange pe chilot, cred ca nici nu m-a crezut. In plus e sarcina mica si nu as fi caz "grav" .Nu cred ca exista no-spa aici, daca ar fi fost alte medicamente de luat - mi-ar fi zis cumnata pentru ca e gine.
Nu stiu, eu cred ca e mai bine sa stau acasa in loc sa fac efortul de a ma duce la spital - trebuie sa astept taxi in picioare, poate sa alerg prin spital dupa Khalid ca nu sta locului prea mult. Daca mi-era sotul acasa era altceva. Pe prietena mea nu vreau s-o chem pentru ca tot pe mine m-ar alerga Khalid prin spital.
Ma bucur ca vorbesc cu voi si ma mai linistesc.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

M-am uitat pe net acum si vad ca Arefam-ul e tot progesteron.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

viss! Abia astept ziua de Vineri,mai ales ca-i si ziua sufletelului-sper sa avem dubla bucurie!

Elena,ia Duphastonul si nu-ti mai face ganduri negre! Sunt sigura ca BB e bine! Si..nu mai umbla pe-acolo.Lasa colul linistit!E normal sa aiba forma asta acum..

Nerantula te-am trecut si in listuta!
Referitor la alaptarea puiului 1-Mihai imi refuza sanul de vreo 3 zile.Ieri am reusit sa-i var tzitzica in gurita,dar n-a supt mai mult de cateva guri,din ambii sani Intr-un fel e bine,pt.ca mi se contracta uterul atunci cand sugea,pe de alta parte..mi se rupe sufletul ca s-a rupt cordonul! In mod normal,pana pe la 6 luni,ai putea alapta(daca nu ai nico problema).Ce varsta are puiul tau?

Lora,incearca la un plafar.

Edit:Da,Arefamul e progesteron..Nu stiu de ce Andreea a primit si Duphaston si Arefam!?!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

buna ziua burticilor. va doresc un weekend placut si fara evenimente neplacute

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare de la iasi!!!

asa e,este o vreme superba afara,ieri am avut 12 grade,copilul meu e in extaz ca stam atat afaran-a mai stat de asta toamna asa mult

vorbiti de gogosi,vedeti ca este aici pe forum o reteta super super de gogosi bestiale chiar asa se cheama sunt f f f bune si se fac repede nu trebuie sa stai sa creasca,cautati reteta la bucatarie

iazmin tin sa-ti spun in mod special sa ai o sarcina usoara si sa dea Dzeu sa ai un bb sanatos! m-a impresionat tot prin cate ati trecut,nu e drept,nicio femeie n-ar trebui sa sufere atata...si te inteleg si cu cele 7 teste de sarcina,normal
incearca sa te menajezi cat poti de mult si mergi la dr cat mai rpd chiar daca nu o sa vezi mare lucru la eco dar poate iti sa tratament cu progesteroon ceva,poate e nevoie!

zozelafelicitari pt saculet!cred ca abia astepti sa vezi brotacul

nerantula iti urez oficial bun venit si sarcina usoara!chiar daca ne-am felicitat si la bobocei

madutza hai ca ieri faceam 13-14 pe aici cand am vazut cu ce vesti ai venit de la eco,iar pe seara cand am citit vestea buna m-am bucurat enorm!!!doamne ajuta sa fie bine!
tu cum te descurci cu cozonacelul tau de 11 kile?ca si david al meu are 12 si ma rupe,oricat as evita sa-l iau in brate tot il iau de 50ori pe zi ca sa nu mai zic ca a descoperit un nou joc "diiii cali cali" adik dii calutz...cine-i calu?pardon iapa ma-sa normal

lora deja s-au pus 3 kile?huh....ce ne asteapta iar!!!eu deocamdata n-am pus dar am abia 8sapt acush si am avut greturi ca altfel te ajungeam....mai vb peste o luna

eu,cum ma stiti,cu greturi dar mult mai moderate si mai nou somnoroasa

side David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Alina_feier...dublu test este o analiza de sange pentru depistarea riscului de sindrom down si edward...dar este nu este un rezultat cert.
testul a costat 350 ron.

11+

Mergi la inceput