Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)
Raspunsuri - Pagina 13
zozela spune:
Salutare!
Felicitari celor care si-au vazut samburelul la eco!

Am mai pus si eu 2 fete in listuta,si-am mai umblat nitel la aspect,sper sa va placa
Sa va spun ca am fost la eco?!
E de garda un amic si am fost sa ne jucam nitel cu sonda!
Am vazut un sacut mic si-un corp galben pe ov.stang!
Colul are aproape 4 cm...toate bune! Vineri merg sa vedem si brotacul,ca cica tre sa apara pana atunci![]()

Va
! We frumos!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
viss spune:
ti-am vazut frumusetea blonda cu ochii albastri
mi-a placut si ce-ai scris sub "nickname":"copil,mama, femeie" . superb -zic eu.ma bucur ca ai vazut saculetul, acum urmeaza "interiorul"
darene spune:
Buna fetelor,
Iar am un pic de scurgeri, am vorbit cu cumnata la telefon s-o intreb daca sa ma duc la doctor sau nu. Mi-a zis ca, ce poate sa-mi faca e doar eco si poate nu s-ar vedea decat sacul, ceea ce stiam si eu. In schimb mi-a zis sa ma odihnesc cat pot si sa iau duphaston 10 mg dimineata si 10 mg seara. O sa ma duc la farmacie cand s-o trezi Khalid. Mi-a mai spus ca poate nu e nimic sau poate e iminenta de avort dar altceva in afara de a lua progesteron nu am ce sa fac.
Daca pierd sarcina sotul o sa fie super dezamagit - din septembrie am inceput sa prestam si abia il asteapta pe bebe 2. Si mie imi vine sa plang acum, mai ales ca nu am apreciat asa de mult samburelul asta, of.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Io, io! ![]() Gruia, farama de steluta |
Nerantula
esti pe listuta 
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
iuliaip spune:
fetelor, ce bine de voi ca v-ati vazut buburuzele.... eu sunt in suedia pentru o perioada de 6 luni(sotul meu este delegat de la serviciu), iar aici se pare ca pana la 3 luni nu prea intereseaza pe nimeni de copilas...
abia astept sa vin inapoi in romania...
am vazut ca livy este in islanda. acolo tot asa este sistemul medical? poate vorbim mai mult despre asta...
pupici tuturor noilor venite!
Iulia, mamica de
Ionut si
4+
iuliaip spune:
darene,draga mea... sfatul meu e sa stai linistita, sa iei progesteronul si sa astepti.si eu am avut scureri la a doua sarcina, am urmat tratamentul cu prog. si totul a fost bine. sangerarea s-a oprit dupa o saptamana si bb a fost sanatos...
sanatate multa!
Iulia, mamica de
Ionut si
4+
darene spune:
Nu ma doare burta. Am simtit cum a curs ceva si am verificat cu hartia. Era ca un mucus subtire de culoare galben - maro si un punctisor mic ca un varf de ac, rosu. Mi-am verificat si colul si parca e un pic deschis. (stiu ca nu ar trebui sa umblu pe acolo dar nu pot sa ma abtin). La sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani din cate mi-aduc eu aminte nu am avut dureri o data cu scurgerile. Poate nu-mi aduc eu aminte bine.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
6+
iuliaip spune:
eu zic sa te linistesti, sa-ti "lasi colul in pace" si sa te duci la doctor. cu putin noroc la 6 sapatamani se poate vedea inimioara... nu te mai stresa si gandi la prostii.
Iulia, mamica de
Ionut si
4+