Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Daca tot mi-ati facut pofta, ma apuc eu de facut. Deci va invit la mine!

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

a expirat 'cartele de teleportare'. eu as fi fost prima sa te ajut, la facu dar si la mancat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Inbox, esti pe listuta sa-mi spuni UM ca sa completez si data nasterii daca vrei.

Iazminn, am folosit calculatorul de pe Dc ca sa-ti calculez DPN . la fel cu data nasterii ..daca vrei

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Da Yoni am facut o echo la 5 sapt si 2 zile unde se vedea doar sacul si inca o echo la 7 sapt si 2 zile unde se vedea embrionl (avea 9mm ) si i-am vazut si inimioara
Ce este mai nasol pt mine e ca m-a chemat la echo abia in 24 martie cand o sa am 12 saptamani

Alina 7+

Mergi la inceput

Buburuzelor, scoateti burticile afara, e o splendoare. Acusica am venit de/acolo si mi/am umplut sufletul cu miros de primavara. Hai, una cate una si sa ne vedem... ce minunatie ar fiiiii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

dar partenerul de viata unde e ,maya? al meu s-a dus la soacra sa aduca de mancare(nevasta are o stare deosebita si nu poate gati)si apoi trebuie sa spele rufe, sa ia coada mopului in brate,si sa danseze si el ca tine..cand il vad imi vine sa-l mananc dar a promis ca dupa ce nasc isi ia revansa.iar eu ii zic ca accept orice- bebicul sa fie bine- sa-l vad in patut, intr-un colt al camerei,si sunt convinsa ca oboseala o sa treaca mai usor

e plecat de joi si vine marti asa ca... trebuie sa profit? glumesc
viss, te/ai trezit cu popoul in sus? deci stai in cap si... o sa/ti vina mintea la cap . la mine nicio sansa, e plecata cu sorcova demult si i/am pierdut urma (iar glumesc?)?... nu sunt sigura, e de la vremea de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Buburuzelor, scoateti burticile afara, e o splendoare. Acusica am venit de/acolo si mi/am umplut sufletul cu miros de primavara. Hai, una cate una si sa ne vedem... ce minunatie ar fiiiii...

ucenic(aspirant) burtica

Acum ma teleportez eu la tine, ca la noi e ceata si cu sinuzita mea n-am curaj sa scot nasul din casa.
Am reusit si eu sa aspir, sa spal prin baie, sa dau cu mopul...acum fug la bucatarie.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

P.S.: eu n-am sot acasa, ca altfel ii reveneau lui sarcinile gospodaresti - lucreaza pana diseara la 8.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
Te trec imediat pe listuta. Parca mai era cineva de trecut dar am omis, caut in urma

Io, io!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

madutza- tare rau imi pare ca nu are cine sa te ajute.dc nu-l aveai pe Cristi poate iti permiteai sa lasi casa vraiste-cum fac eu, pana venea sotul de la servici,si te ajuta el.poate ca ar trebui sa o chemi pur si simplu pe soacra, sau sa-l pui pe sot s-o cheme el(explicandu-i in prealabil situatia si riscurile, ca hematomul e in crestere).eu nu am apelat niciodata la ea, pana acum(nici ea nu s-a oferit),dar acum am rugat-o cu un glas putin autoritarva rog sa veniti pentru ca trebuie neaparat .ce-i drept pana acum cand a avut nevoie de mai multi bani, nu prea i-am dat cat ar fi vrut ea- ptr ca aveam inseminarile pe cap,si trat. hormonale care costau 10 mil./luna,si acum cred ca e si ea vesela ca terminam cu acest capitol..nu- ti pot da sfaturi, doar cu parerea - e si ea bunica, si mama si soacra.fie ca vrea, fie ca nu vrea. asa ca, dc tot nu prea ai apelat la ea pana acum, macar 2 saptamani sa faca mai mult..

Mergi la inceput

Lora, stii ce am facut eu cand am avut probleme cu sinuzita? fac si acum in fiecare dimineata... iei apa cu sare (putina sare sau ser fiziologic)in causul palmei, cu un degetel astupi o nara si pe cealalta tragi usor (ptr inceput) apa din caus(putin si doar pe nara, sa nu se duca mai mult), dupa care suflii acea apa. e o metoda care curata sinusurile...la mine are eficacitate maxima si nu mai am probleme deloc(acum fac cu apa de la robinet) ... sau sa mesteci fagure de miere si incetul cu incetul trage infectia de/acolo (daca tolerezi mierea)

Mergi la inceput