Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Vladi sunt total de acord cu tine, eu am folosit-o cu succes si la Mihai si nu o s-o ocolesc nici acum. O am, i-am dat-o intr-o zi, doar de proba, oricum o s-o schimb pentru ca in urma sfatului tau am luat-o din cauciuc turnata intr-una, dar cred ca pentru mai tarziu nu mai merge. Cred ca nu am explicat cum trebuie, ca de obicei eu sunt incoerenta. Ea adoarme la san, apoi gata. daca se trezeste cand o pun sa scoata aerul, apoai trebuie pusa iar la san putin sa adorama. Altfel, nu doarme cu sanul in gura.
Suzeta as vrea sa i-o dau dupa vreo 10 zile, doua saptamani, sa-i fie ei clar ce e sanul, sa nu riscam ceva.
si spor la toate.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multe lunitze si anisori Ianis!

Diana am incercat cu Metoclopramid in primul trimestru.. fara rezultate notabile; acum daca iau vreo pastila dau direct in voma (abia ma tin de tratamentul medicamentos pt rezistentele pe arterele uterine). pt toate sfaturile tale!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Rebiana am ras cu mare pofta citind articolul!Nafi sa citesti neaparat articolul ca zice acolo si de mancarea mexicana.. se pare ca bebe nu se poate alege doar cu un sombrero.

37+ Irina

AMR 2

foarte bun articolul! amuzant dar in acelasi timp perfect logic tot ceea ce e scris acolo!

Se pare ca mancarea comandata de mine la restaurantul mexican nu era din categoria 3 chili ci mult mai putin ptr ca doar ce l-am vazut pe bebe la ecogarfia de trimestrul III si nu avea sombrero dar avea un "pistol" de calibru considerabil si buzat nevoie mare (probabil de la condimentele din mancarea mexicana)

Acum ca sa trec la rezultatele ecografiei si controlului de azi:
- colul inchis
- placenta ok
- bebe in pozitie de start , deci cu capul in jos
- ca masuratori e mai mare cu o saptamana, lung de 43 cm si 2.200 kg
- analizele au fost f bune deci nu mi-a prescris vitamine sau alte suplimente
- singura chestie ptr care ginecologul m-a tras un pic de urechi afost greutatea. mi-a zis ca am cu 2 kg mai mult decat ar fi trebuit (adica am + 12 si trebuia maxim + 10) si mi-a recomandat sa renunt la dulciuri.

Cam acesta ar fi rezumatul. acum ma relaxez un pic si citesc ultimele postari pe care n-am reusit sa le parcurg.

Multi pupici si o seara placuta!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

KOSSIR am vizionat pozele, ai niste copii superbi si parca amandoi seamana cu tine. Frizura lui Mihai m-a dat gata, deabia astept sa-mi cresca si mie baiatul sa-i las parul lung.

Ha, ha, ha, inca nici nu l-am nascut si deja i-am hotarat frizura

Aaaa si LA MULTI ANI pentru printesa ta, la multe saptamani si luni si ani cu sanatate

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Vorbeati de inducerea nasterii prin urcatul scarilor?

Pai eu tocmai am urcat 8 etaje, ca s-a stricat liftul, cu mine in el , cand coboram sa merg la niste cumparaturi. Noroc ca mai eram cu o fata in lift si am reusit sa iesim.

Bine-nteles cand m-am intors liftul nu era reparat

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

La multe lunite bebe Ianis!!!
Andra sa iti traiasca, sa creasca mare si sa aiba numai noroc in viata!!!
Tare frumusel este, am vazut pozele.

Am ajuns si eu acasa. Pfiuuuu...am avut niste contractii de toata frumusetea. Acum s-au oprit, cred ca ma mut in mall.

Am urcat scarile, am papat picant, acum asteptam rezultatele.

I-am luat lui bebe un halat de baie din Auchan si am primit de la o prietena un saculet de dormit, ca de mult nu am mai luat nimic.

Ma bag in pat ca is cam terminata.

Pupici!!!

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
7 zile pana la termen

Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Azi nu am apucat sa citesc, la pranz am dormit, iar dupa amiaza am fost afara cu Ioana, am facut un pic de miscare, plimbandu-ne.

Am gasit un site care, cred ca este folositor, pt unele nelamuriri care le avem, este www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm" target="_blank">aici.
Printre altele gasiti si daca femeia tb sa iasa sau nu din casa..
Numai ca eu m-am dus cu gandul la faptul ca Maica Domnului nu a iesit afara, iar a 40 a zi pruncul a fost inchinat la Templu (atunci praznuim Intampinarea Domnului).

Oana wwooww..zilele sunt numarate. Sper sa vina bebe Eric in aceste zile . Cate zile ti-ai lasat dupa DPN?
Eu, am spus ce ii tb sotului cand savarseste un botez..bineinteles ca difera de la biserica la biserica, de la preot la preot. Deci, cel mai bine vorbiti cu preotul de la biserica unde vreti sa botezati si v-a va da mai multe detalii in leg cu ce va tb la botez.
GabyHila vb cu preotul. Eu nu am auzit ..dar de ce vrei sa stea acea icoana in altar in ziua botezului? Icoana e oricum sfintita, mai ales ca e luata de la Manastire..
ellanik da! Preotul vine la 8 zile, acasa sa va citeasca (atat tie cat si copilului), tot atunci se alege numele.
Poti face sfestanie, daca vrei..cel m bine vb si cu preotul
jeni_h, greenfrog si voi mai aveti putin..nastere usoara!
Jasmine daca botezul e facut la o "dist", de cateva ore, va deranjeaza? Veti fi doar voi (parintii, nasii, prietenii..etc si preotul/preotii)..daca vreti puteti cere sa se schimbe apa.
cristinicuta bine ai venit!
Nastere la termen iti doresc!
sensibila felicitari pt vestile bune!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multe lunite si anisori, Ianis!
andra_s sa iti traiasca baiatul , sa fie sanastos, mancacios si cuminte! Am vazut pozele.. ce frumos sta cand il alaptezi.
Rebiana incet incet te apropii de termen., asa cum ti-ai propus. Felicitari!

Am 2 zile de cand i-au Fe si ma simt bine, nu am nici un fel de greata, in schimb am dureri 'intre picioare' (de azi). Am mai avut astfel de dureri (sarcina asta) dar au trecut.. in schimb la sarcina cu Ioana nu am avut.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am venit de la eco . Totul ok, bebeluna tot fotomodela, are dupa AC/BPD - 2046g si dupa AC/FL - 1634 g

Andra - foarte frumusel botosul mic, seamana cu mamica lui. Am vazut ca a renuntat la protectiile de silicon . Bravo!!!

Rebiana - ce imi place cum gandesti tu pozitv

Oana sa poarte Eric halatul sanatos.

Nafi - fericitari pt eco.... Pe tine te cearta ca ai pus 12 kg?? Mie imi spune ca nu se vad . Nu le vede ea, ca eu le vad..

Am vb cu Roxana - i-au oprit perfuziile si daca pana maine nu mai are contractii pleaca acasa. Asteapta cu nerabdare sa ajunga la Ivan si sa ne citeasca pe forum

Vroiam sa mai zic si sa intreb ceva dar o las pe maine pt ca ma simt obosita rau

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Rebiana - un mare bravo pt cele 35 sapt!!

Treci si de saptamana 36 si-ti trimit prajituri prin posta, sa stii!
Dupa ce nasti o sa-ti povestesc o faza cu o mamica de la noi de la prichindei, care a nascut prima data tot la 36 sapt, ca si tine pe Luca (la noi era la a doua nastere).

Eu am cam facut efort ieri si azi, si inca n-am terminat, mai am de facut putina ordine pe aici, tati s-a dus acum sa aduca pisicile, si eu deja tropai pe la usa.

Sper sa nu nasc, dar daca se intampla, macar le las mancare si curatenie facuta.

32+

Doamne ajuta-ne pe toate sa ducem sarcinile in luna a noua!
Stii ca si eu zic la fel uneori? Cand bucataresc si ma uita Dumnezeu in picioare, in bucatarie, si apoi simt contractii care ma pun jos.. "macar las baietilor mancare"
Ai grija de tine si menajeaza-te!
Denisa optimismul m-a ajutat enorm in sarcina asta, am traversat momentele neplacute sau grele fixandu-mi target-uri si avand credinta ca voi ajunge la final cu bine!
Bebeluna ta dulce are greutate buna si va mai lua cu siguranta pana la nastere!
Oana sa-ti fie de bine papica picanta! Asteptam rezultate!
Nafi felicitari pentru rezultatele de la eco!
Maine de dimi merg si eu la eco si control si sper sa primesc vesti bune!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput