Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 5

stefimic spune:
LA MULTI ANI! bebe IANIS, sa cresti mare si sanatos si sa le faci parintilor tai numai bucurii.
SENSIBILA felicitari pentru rezultatele bune de la echo.
DENISA felicitari si voi si sa stii ca mie nu mi se pare deloc fotomodel, ai sa vezi tu ce fetita frumusica vei avea.
REBIANA felicitarile mele
pentru incheierea celor 35 de saptamani, sa mai stea bebelina atat cat este nevoie si va fi pregatita sa faca cunostinta cu voi.
VLADI, DELIA si sper sa aveti o perioada mai calma si mai linistita.
OANA hai ca mai facut curioasa sa vedem ce rezultate o sa ai, dragut fac halatelul de baie, ai sa vezi ca o sa-i placa mult sa faca baie ca doar va fi un pestisor.
NAFI felicitari si voua pentru rezultatele de a dr si mie sincer nu mi se pare ca te-ai ingrasat asa cum spune dr.
GABY eu de colici ii mai dadeam BONISAN, la noi nu a mesr SAB SIMPLEXUL, asta este un sirop pe baza de marar, sper sa scapati repede de colici.
CARMEN ce-mi place de tine, inainte de nastere ziceai ca nu mai stii nimic de la MIHAI dar acum ne demonstrezi ca nu ai cum sa uiti si ca ai instinctul de mama faorte bine dezvoltat.
DIANA mamica eroina, chiar mi-as dori sa reusesc sa ma descurc macar cu jumatate din cate faci tu.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+
IOANA
AMR 4 ZILE.

stefimic spune:
ROXANA ma bucur ca sunteti bine, sper ca maine sa veniti acasa si sa ne dai de veste, sanatate multa va doresc la amandoua.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+
IOANA
AMR 4 ZILE.

atb spune:
Wow! Capitolul 100! Inchin o bere pt asta, fara alcool bineinteles!
Am intrat doar sa fac act de prezenta, ca iar am umblat brambura ieri si azi si n-am mai apucat sa scriu, dar de recuperat am avut destul cat sa mi se intareasca burtica de zeci de ori si sa ma ia durerea de coloana pana sa apuc sa scriu si eu ceva.
Ma bucur ca Roxana e bine, sper sa ne scrie de-acasa de maine.
Am vazut si pozicile cu Briana aricelul cel scump si cu Sofia si Mihai, cata gingasie si dragoste din partea lui, asa ceva mai rar vezi.
Astept si pozele lui Joy facute la plimbarica in muzeul satului!
La multe lunite Ianis!!!, sa cresti mare si sa-ti dea DD multa sanatate si fericire in viata!
Rebiana, felicitari pt intrarea in luna a 9-a. Hai ca ce-a fost mai greu a trecut, de-acum esti linistita si pregatita, nu?
Oana, sa iti fie de bine KFC-ul! Si sa foloseasca sanatos Eric halatul de baie si saculetul de dormit! Vad ca nu ne potrivim nicicum la intalneli... azi si noi am fost la shopping dupa-masa, dar in Polus. Lasa ca poate nasti spatmana viitoare, eu joi am programare la monitorizare la clinica, asa ca daca esti pe-acolo cumva, urc si la tine 1 minut sa va vad. E bine asa?
Diana, jos palaria in fata ta! Eu deocamdata sunt doar cu Nicholas si parca nu-mi ajunge nicicum timpul sa mai intru si pe net. Nu stiu cum reusesti cu 3 copii sa faci de mancare si dimineata si seara, eu fac doar o data la 2-3 zile.
Mno va las, ca iar ma doare spatele de numa!
Erina, merci de trimiterile la linkurile cu poze, inca nu am apucat sa le vad pe toate, de-aia nici nu m-am grabit sa-ti raspund, dar dupa ce ma uit la ele iti dau un PM. Pupici!
Adriana 35+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

freedelia spune:
Neatza!!! Ufff, aseara am adormit devreme si apoi m-am trezit pe la miezul noptii si n-am avut ce face, am pus un film, My Sister's Keeper, despre o familie care are o fetita cu leucemie si mai concep un copil in vitro care sa poata fi donator pentru ea -- toata noaptea am visat numai tampenii, ca avem copiii bolnavi, etc.
Kossir -- incearca sa o tii in brate cu suzeta, nu cred ca ii e foame non stop, dar are nevoie sa suga. Succes!
Rebiana -- felicitari, ai intrat in ultima luna, admirabil cata ambitie si dedicare ai avut in sarcina asta...
Vaccinuri -- eu vreau sa le fac mai tarziu, mi se pare mult prea fragil sistemul imunitar al unui copil in prima zi de viata ca sa primeasca atacuri de la vaccinuri. Ma gandeam sa ii fac BCG-ul (care se face in spital) pe la o luna-doua, iar seria de DTP, Polio, etc sa le incep dupa 6 luni. Tre sa discut cu Coleman si sa decidem ce si cum, sa scriem pe hartie totul ca sa fie clar cand merg sa nasc.
Andra -- sa va traiasca puiul mic si scump!!!
Vladi -- eu te sfatuiesc sa incerci cu o singura bona la ambii copii, ca ultimul lucru de care ai nevoie este certuri si invidii intre bone. Am mai intalnit pe aici cazuri cu doua femei si nu a iesit bine niciodata.
Diana -- pentru plimbare iti sugerez carucioarele acelea care au un fel de buzunar la spate (Phil&Ted) in care copilul mare (Andrei) poate sta foarte comod iar cel mic poate sta intins in fatza. Sau sling/wrap pentru bebe, carucior super usor (umbrela) pentru Andrei si fata de mana. La mine o sa fie mai usor ca sunt mai mari copiii, pentru ca eu nu as vrea sa angajez pe altcineva pentru perioada de dimineata. Acum, femeia mea vine de la 7:30 la 9:30 sa ma ajute sa pregatesc copiii de scoala si sa faca ordine dupa seara dinainte, apoi are alt job si vine inapoi de la 3 la 9. Deci intre 9 si 3 o sa fiu singura, la vara, ca acum copiii mari merg la scoala si sunt si ai mei pe aici lunea si martea. Dar am sa ma descurc sigur...
Azi vin ai mei, Coleman a trebuit sa mearga la serviciu, saracul, i-a fost greu sa se trezeasca dupa o saptamana de vacanta... Tre sa ii fac lui tata o lista de cumparaturi si sa il trimit la Metro ca nu mai avem de nici unele. In perioada Anului Nou Chinezesc e o aglomeratie de nedescris la magazine, au tot felul de oferte si rduceri si toata lumea e la cumparaturi, asa ca am stat departe si am ramas cu frigiderul si dulapurile goale...
In rest, nimic nou, astept cu nerabdare sa vina bebe...
Va pup! 38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 9 zile maxim!!!
POZE

bluekidoo spune:
Neata fetele
Am fost si eu la eco miercuri, am intrat la 12 desi eram programata la 9:30 si am aflat urmatoarele: pitica este in pozitie pelviana, lichid amiotic in cantitate redusa, iar retardul de crestere a crescut de la 1 saptamana (pe 30.11), la 3 saptamani acum... Doctora este putin confuza pentru ca m-a tinut o ora sa vada cauza si "nu poate da vina pe nimic", totul pare ok.. Am uitat sa spun, pitica are 2072g la 36 saptamani. Ne vom duce peste 2 saptamani la o noua verificare sa vedem cat ia in greutate si vom studia si toate analizele ce le-am facut de la inceputul sarcinii. Nedumerirea doctorei vine din cauza faptului ca la 14 saptamani, la prima eco, totul era in grafic; pe masura ce sarcina a avansat a crescut si retardul... aproape sigur pe la inceputul lui martie ne vom tine pitica in brate; daca in burta la mami nu vrea sa creasca, poate vrea afara.
Sorin a gasit si o explicatie pt greutatea fetei:daca nu are unde sa se dezvolte cum sa cresca fata? nu ma uit la mine cat sunt? E ca pestii de acvariu: oricat de mare ar fi specia, fiecare exemplar se dezvolta in functie de dimensiunile acvariului Si tot de la el: pana acum cautam haine mici, acum cautam haine si mai mici
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului 36+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica

andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Andra - foarte frumusel botosul mic, seamana cu mamica lui. Am vazut ca a renuntat la protectiile de silicon . Bravo!!! e vede ea, ca eu le vad.. |
da de unde, nu a renuntat

am tot incercat sa ii dau fara mamelonul din silicon, dar nimic, offff, sper sa il invat cat mai repede, ca m streseaza sterilizarea lor dupa fiecare alaptat, mai ales noaptea

POZE
Mami de minune mica

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers

nibi_niki spune:
Neata...Un ceai,un fresh de portocale..doreste careva?
Noi ne pregatim de mers la nenea doctorul sa o vedem pe mandra mea..sper sa mai fi crescut in greutate..
bluekidoo 36+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

honeybaby spune:
Neata !!
Ieri m-a tras curentul si azi ma doare capul.
Bluekidoo - e normal sa faci un copilas micut daca si tu esti mica si nici sotul nu e prea inalt.
Si bebeluna e mica dar dr a zis ca f bine: placeta arata super , desi se hraneste si nu exista urma de suferinta fetala ..aaa....si are falcute
Denisa, 33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

babyangel spune:
Buna dimineata de la mine
Haideti la o felie de chec "nemtesc" cu mere si un expresso cu lapte si scortisoara.
Wow da ce mult ati mai scris ieri
Am recuperat din capitolul 99, dar mai am.
Cristinicutabine ai venit la noi si sa dea DD sa ai o nastere usoara si la termen!
Sensibila Ai vazut ca nu merita sa te stresezi??Chiar ma bucur sa aud ca a recuperat , pt ca nu mai scrisesei de ceva vreme. Oricym , exact cum ai zis, masuratorile sunt un punct de reper dar la varsta asta a sarcinii pot apare abateri de +- 400g. Si sa nu uitam ca nu toti copiii se nasc de 3500-3800 grame. Si cei de 3000 sunt ok. Ba mai mult: uita-te la Bbii Alex, Ianis, Joy, Briana care au fost mititei dar SANATOSI TUN!!
Bravo , Gia!
Ami sa stii ca nu am mai visat barbati...pt ca mi-am luat sotu si l-am pus "la munca" ca nu se mai putea
Dar de visat , tot tampenii am visat , insa nu legate de sarcina si nastere
Anca
cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

bluekidoo spune:
Honey eu sunt mica, am 1.52, dar sotul nu e deloc mic, are 1.82
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului 36+
Tanya Ioana