Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bluekidoo -- imi pare rau pentru vestile nu tocmai grozave. Ma intreb daca exista acest retard care tot creste, nu ar trebui monitorizata sarcina mai des? Macar la o saptamana... Doamne-ajuta!

Andra -- cumpara-ti 2 perechi de aparatori, ca sa nu trbuiasca sa le sterilizezi noaptea. O alta posibilitate, daca nu sunt speciale pt sanul drept/stang, poti folosi cate unul la fiecare alaptat, il muti de la un san la celalalt, asa poti sa nu sterilizezi noaptea (decat daca mananca mai des de o data pe noapte)

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 9 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Delia monitorizarea o facem peste 2 saptamani ca sa ii dam timp sa mai ia un pic in greutate. Intr-o saptamana nu stiu cat ar putea sa ia si s-ar putea sa ne induca mai rau in eroare. Cert este ca peste 2 saptamani stabilim si cand facem cezariana (nu cred ca prea tarziu dupa... eu cred ca pana pe 8 o tinem in brate dar mai vedem).. Eu nu inteleg de ce a scazut lichidul amiotic ca pana acum a fost de fiecare data in limite normale, acum este in cantitate redusa desi am baut foarte multe lichide in ultimele luni, as spune exagerat de multe lichide fata de cum eram eu obisnuita, si nici nu stiu sa fi pierdut lichid. Trece repede si ce-a mai ramas din luna asta si vedem ce aem de facut. Vorba sotului "nu avem de ce ne face griji ca doar e pitica noastra" A si a mai tras el o concluzie.. cica e normal sa fie mica ca doar ne seamana, nu mananca mult, nu doarme, e foarte activa.. cand sa se depuna? E fotomodeala fata

A inca ceva.. nu stiu ce am dar de cateva zile am dor de duca.. nu am stare in casa, plec de nebuna in vizita la nasi, la parinti, la cumparaturi, in parc.. Azi m-am trezit pe la 4 dimineata si de atunci astept sa se faca 10 sa ma duc peste ai mei in vizita iar mai tarziu ma gandesc sa-i fac sotului o surpriza sa ma duc pe la el la munca, ca imi spunea mai devreme ca a uitat sa-si ia o ciocolata calda la el Si cica eu aveam planuri sa ma apuc de curatenie generala pt venirea piticotului (spalat perdele, dat inca o mana de lavabila pe pereti, apalat covelturi, pilota, perne, geamuri, canapea, mutat bicicleta eliptica si calculatorul in sufragerie).. dara sa am un dor de duca, ca nici azi nu cred ca fac nimic.. poate curatenie in acvariu mai pe seara

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 36+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata burtici si mamici!

Rebiana felicitari pt intrarea in s36 si te asteptam cu vesti bune azi de la control!

Andra multe lunite sanatoase si fericite pt Ianis alaturi de mami si tati!

Nafi felicitari pt vestile bune de la eco! Cat despre kg stai linistita ca avem timp sa le dam inapoi jos cand vine bebe.

Child imi pare rau pt evenimentul cu liftul. Sper sa se reolve. Eu zic sa lasam urcatul scarilor pt s39 sa vina bebe o data cu martisorul.

Oana sa le poarte sanatos bebe Erik noile achizitii!

Ioanact multumim pt linkul dat. Pupici si micutei Ioana!

Honey felicitari pt vestile bune de la eco! Am o intrebare. De ce tie ti-a spus doua greutati calculate diferit? De obicei nu exista una standard? Eu stiam ca se calculeaza in functie de BPD, AC si FL, toate trei la un loc... Intreb pt ca e o diferenta intre ele si sunt curioasa pe care o ia in considerare medicul tau.

Bluekidoo imi pare rau pt voi. Dar parerea mea este ca ar fi tb sa va vedeti mai repede sa analizati situatia. Doua saptamani mi se pare mult prea mult. Mai ales ca exista o problema. Eu am fost la control in s 36 si m-a chemat din nou la o saptamana, chiar ea mi-a zis ca de acum tb sa ne vedem mai des, desi multumesc lui Dumnezeu totul e ok pana acum. Incearca sa mai vb cu dr ta poate va vedeti mai repede. Parerea mea...

Babyangel daca imi permiti sa fac o mica gluma... ieri ma gandeam ca treca ai avut un vis ... si nu vrei sa il impartasesti si cu noi celelalte care suntem pe 'banaca de rezerva'.

Gata! Am recuperat din urma si am scris cat o zi lunga de post.. Va pe toate! O zi buna!

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Buna dimineata scumpelor .
oana am visat aseara ca ne trimitea urari de dragobete aici pe forum si ai dpa urari ne-ai dat de veste ca pleci la spital pt nasterea lui Eric...deci sa fie o proorocie mica legat de data de 24??sa mai mergi si azi si maine la mall

Rebiana daca ai sti cat ma bucur vazand optimismul tau..jos palaria in fata ta si iti doresc rabdare si putere sa ajungi pana la 40 saptamani

stefimic asa putin a mai ramas pana la marea intalnire...iimediat scoatem agitatele pt tine

bluekidoo si eu am ceva mai putin lichid amniotic acum, chiar daca beau pana la 4 litri de apa pe zi. dr mea a zis ca in ultima luna lichidul scade si bebe va fi mai putin miscator. totusi mi-a zis sa o sun imediat daca o zi intreaga nu am simtit vreo miscare. sa fii increzatoare si sa mergi mai des la monitorizare

nibi_niki tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la medic

honeybaby felicitari si tie pt vestile bune despre printesa ta. peste scurt timp o vei strange in brate

andra pt bebe Ianis. sa fie sanatos si sa va aduca multa fericire

Oana 38+ - Maria-Emilia
AMR 12 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bluekidoo -- tocmai pentru ca este o problema cred eu ca ar trebui monitorizat mai des. Chiar daca nu creste, sa se vada cantitatea de lichid amniotic (poate il pierzi cumva, daca tot scade si daca ramane prea putin e periculos), sa nu apara distres fetal, etc. Eu stiam ca in ultima luna de sarcina ar trebui controale saptamanale chiar si la sarcinile fara nici o problema. Nu vreau sa te sperii, poate totul e ok si e doar mai micuta fetita, ca si mami a ei, insa eu as insista pentru control saptamanal.

Pupici!

38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 9 zile maxim!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neatza fetelor!

Acum si-a facut cafelutza efectul si mi-am dezlipit ochii. am dormit bine cum de multe nopti nu mai reusisem si bebe a fost si el linistit si nu s-a foit prea mult.

Poate ne-am calmat amandoi dupa ce am vazut la eco' , ca suntem bine si voinici

Bluekidoo imi pare rau ptr retardul de 3 saptamani. dar cred ca daca nu sunt probleme de alta natura detectate la eco' , poate asa e ea mai micutza si delicata. Ambii mei nepoti s-au nascut la termen cu 2.800 kg si asta in ciuda faptului ca fratele meu are 1.92 m iar cumnata 1.70 ! asa ca dimensiunile parintilor nu sunt atat de relevante! Important e sa fie sanatoasa pustoaica ta si va recupera cu siguranta cand va fi in brate la mami!

Rebiana - ai fost o gravidutza jos palaria! bebe va fi un norocos cu o mama puternica si determinata ca tine! mult succes pe ultima suta de metri!

Nibi niki asteptam vesti bune de la controlul de azi!

As scrie mai mult dar ma duc sa-mi ajut sotul sa facem un pic de curatenie caci pe la pranz avem un musafir...Poate fac si o supa de rosii cu galuste

O zi buna fetelor si astept vesti cat mai bune!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Deci (stiu ca bunu simt spune sa nu incepi cu deci, dar nu ma pot abtine ), miercuri pe 17 am fost la eco, luni o sun pe dr de familie sa ma duc la controlul de la ea (tensiune, masuratori) si sa iau trimitere, apoi o sun pe dr ginecolog sa ne programeze la intalnire. poate ma programeaza saptamana asta, nu stiu sigur dar cert este ca cel tarziu pe 3 martie ne vedem. mie ecografiile mi le face ea personal si din cate stiu eu ea face eco miercurea.. Cert este ca a zis ca dupa toate verificarile nu pare a fi nimic in neregula cu pitica.. se hraneste, si totul functioneaza normal dar nu are o explicatie pentru faptul a ia putin in greutate. a spus ca este posibil sa imi semene dar vrea totusi sa vada cum evolueaza in continuare. Despre lichid a spus ca este in cantitate redusa dar nu ingrijorator.
Nu ma intrebati de ce dar eu nu imi fac griji.. nu stiu de ce dar as baga mana in foc ac totul e in regula si ca pur si simplu asa e ea
Oricum va tin la curent imediat ce aflu noutati
Acum fug la mama ca prea e frumos afara, iar mai tarziu poate imi corup sotul sa plece mai devreme de la munca sa ma duca in cismigiu ca doar el spune mereu ca eu sunt cea mai importanta fiinta de pe pamant si nici un job nu este mai presus de mine .. iar al lui sef nu cred ca va comenta daca nevastasa are pofta sa iasa in parc

Mergi la inceput

a nu stiu daca v-am spus: eu m-am nascut la termen si aveam 2400g.. pana la 3 ani am facut o gramada de investigatii pt ca medicii considerau ca nu ma dezvolt suficient pt varsta mea, si mereu se dovedea ca nu e nimic inneregula cu mine.. asa sunt eu.. poate dasta stau asa linistita? Plus ca sora mamei si toate verisoarele mele din partea mamei suntem cam pe acelasi calapod ca inaltime si configuratie fizica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

bluekiddo o sa fie totul bine, ai incredere in instinctele tale! Delia are dreptate,in ultima luna de sarcina majoritatea doctorilor te cheama saptamanal la control chiar daca nu sunt probleme. La noi monitorizeaza lichidul amniotic, placenta, colul si bataile inimii. Dureaza foarte putin dar o face de fiecare data.

In privinta dorului de duca si eu sunt la fel, as pleca sa colind desi nu o fac. afara a fost urat, traficul in bucuresti e enervant si m-am saturat sa circul cu taxiul iar in supermarket/mall nu imi vine sa merg singura.

azi vrem sa mergem in ikea.

39+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Bluekidoo, ma bucur ca te vad optimista..Atata timp cat nu se vede si alceva la eco si doar greutatea e mai mica eu zic ca e ok.
Am sosit si eu de la doctor.totul e ok..lichid suficient,placenta ok..bebe liliac pozitionat numai bine de iesire..Acum stau eu si ma gandesc...ori "mi-a jucat o carte" doctorul acum doua saptamani cand mi-a zis ca bebe e mai mic ori o eco din cele 2 e gresita.Eu nu am putut sa ma las de tigari de cand am aflat ca sunt insarcinata-doar le-am rarit...pana saptamana trecuta cand mi-a zis ca e bebe mic.(Acum nu mai fumez nici macar una la cafea..de fapt nici cafea nu mai beau..) Oare a fost o tactica de-a lui de a ma lasa de fumat?!Pentru ca la toate ecografiile bebele era mai mare ecografic cu cel putin 3-4 zile. Ce scenarii fac ..Oricum azi bebe la eco avea 2.800kg.

36+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput