Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 7

Jasmine spune:
o sa incerc si eu sa programez botezul in asa fel incat sa nu fie mai multi copii simultan;e si o chestie de igiena dar mai mult ma intereseaza sa nu fie balamuc si aglomeratie;atunci a fost nebunie mare,va dati seama cata lume se stransese pt cei 4 bebei,plus ca n-a fost nici macar un minut in care sa nu zbiere macar unul dintre ei
bluekidoo - pana la urma daca e mai mititica bebelina asta e,important e sa fie sanatoasa si o sa creasca ea cand scoate nasucul afara;e foarte bine daca nu-ti faci griji si daca simti tu ca totul e OK inseamna ca asa e,clar!
honey - nici eu n-am inteles cum anume a estimat dr tau greutatea,pai ori e asa ori e asa,ca diferenta dintre ele e cam mare
oanka - bei 4L de apa pe zi????cum reusesti????eu ma straduiesc cat pot dar nu trec de 1,5L;oricum simt ca nu-mi intra nimic si stiu ca trebuie sa mananc zilnic si fructe,si lactate,si carne/peste si sa mai beau si un butoi de apa...dar unde sa le bag eu pe toate astea,ca dupa ce mananc un pic ma simt ca un ardei umplut ;si cu cat e stomacul mai plin cu atat mai rau ma chinuie arsurile
33+

babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si a fost dr la noi - cu tot cu cantar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am pus si poze noi, le gasiti in linkul de la semnatura. ![]() POZE Mami de minune mica ![]() Suntem cei mai fericiti parinti din Univers ![]() ![]() ![]() |
la multi ani bebe ianis!!

Dar e o minune de baiat, Andra!Sa va bucurati din plin de el si sa nu rarti nici o clipa de progres a lui..

Anca

AMR 2+ saptamani!!!

si mami de

http://community.webshots.com/user/babyanca

greenfrog spune:
Jasmine incearca sa bei periodic cantitati mai mici de apa, eu am constatat ca ajuta si cu arsurile. fructele le mananc in mese separate, ori inainte de masa de pranz, pe la 11, ori dupa vreo ora si jumatate dupa masa. 39+
Petru Gabriel

castelanaC spune:
Buna dimineata
fetele parca nimic n-a mai mers ca sa pot citi sau sa vb cu voi... nu tu net bun, nu tu forum in care sa pot intra, in pluc si calc meu acum face pe figurantul...
In fine iatama-s ca scris.
Am citit in diagonala mai mult ce faceti, am vazut ca plus minus sunteti bine.
Asteptam azi dayanara in formatie 2 in 1 acasa!
Carmencita Kossir, felicitari, ai o pereche foarte frumoasa!
Vladi ai grija fata draga de tine, am multe de zis, in fine ceva dialog acolo trebuie!
GabiHila, te pup si la mai mare! sa traiti si incet incet sa vezi ce ia fata in greutate cu toare regurgitarile cu tot!
Dianami, esti o mama eroinaaaaaaaaaaaa, nici eu nu stiu cum faci, sa fii sanatate si la mai mare!
Bluekido, stai linistita fata draga, esti asa de firava si micuta, de unde vrei tu sa ai un copil mare?
Ioanact
Ella, he he he bebeGeo e baiat mare! felicitarii!
Miruna, uf am emotii, urmezi!
fetele trimit acum repede, imi este teama ca iar mi se stinge calc ( am de schimbat ventilatorul intern) si acum cu festivitatile astea e cam inchis, pe sapt viitoare voi rezolva.
Eu sunt bine, ma misc greu dar incerc sa fiu mai mobila, alfel intepenesc.
Va pp si sa auzim (citim) de bineee!!!
castelana fericita 33+

freedelia spune:
Complet off-topic, dar poate ma ajuta vreo mamica mai tehnica:
Vrem sa ii luam lui John de ziua lui un joc video de tinut in mana -- cred ca Nintendo. Ei, noi amandoi suntem complet pe dinafara. AM inteles ca exista 2 feluri, unul DSi si unul DS Lite. Stie cineva sa imi zica ce diferete sunt intre ele, care e mai bun, etc?
Mi-a zis cineva ca cela care accepta si jocuri DS si jocuri GBA sunt prea vechi - dar din ce am gasit eu pe net, toate jocurile DS Lite primesc si GBA.
E o brambureala in capul meu ceva de groaza... v-as fi recunoscatoare pt orice sfat...
Va pup! 38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 9 zile maxim!!!
POZE

ami_84 spune:
Bluekidoo am inteles! Pupici si totul sa fie bine.
Nibi_niki in primul rand felicitari! Ma gandesc ca e f posibil ca in cele doua saptamani sa fi recuperat bebele. Ei acum sunt in crestere, in plina dezvoltare si nu cred ca faptul ca ai renuntat la tigari nu a insemnat nimic. Nu cred ca medicul te-a pacalit. Mai ai putin pana la termen, mai rezista un pic de dragul minunii din burtica ta!
Jasmine si eu obisnuiam sa beau mai multa apa, dar acum am observat ca nu mai consum mai mult de 1,5l - max 2l. Dar eu zic ca tb sa mai socotim si ciorba / supa care o mancam, laptele, suc, ceai ce mai bem intr-o zi si ajungem la cei 2l recomandati zilnic.
Oana nu ne dai nicio veste astazi? Sa intelegem ca si-a facut efectul plimbarica si mancarea de la kfc? Nu ne lasa asa. Sa scoatem niste majorete din dulap pt tine si Erik. Ce zici?

AMR 2

babyangel spune:
Oana e superb halatul de baie Si fiind din Auchan, ma gandesc ca a fost si rezonabil la pret..
Cat despre declansarea nasterii, eu nu prea cred in activitatile astea diverse...Ar fi trebuit sa nasc deja , la cat am muncit si am carat saptamana asta....Ca am avut santier in casa(ne-am placat pe hall peretii cu piatra) si am fost singuta acasa cu toate muncile: mancare la oameni, curatenie dupa, copil de trimis la scoala, etc..
Ieri a fost apogeul, ca ne-a lucrat in curte la porti( mi-a ros cainele cablurile electrice) si am fost nevoita sa stau in picioare 5-6 ore legate, timp in care am curatat cu lopata mizeria lasata de topirea zapezii...Sincer seara imi venea sa plang de dureri...ca nici nu stiam ce nu ma doare Pur si simplu nu am putut sa ma maisc sa merg la baie..radeam ca nu ma pot deplasa, dar de fapt imi venea sa plang...
Plus ca am carat 5 galeti cu apa si am spalat cu matura aleea ...Deci ce ar trebui sa mai fac ca sa se declanseze nasterea?? Ca sex am facut, scari am urcat,...acuma de sfarcuri nu am de gand sa ma iau ca ma dor
Concluzia mea ar fi ca bebe vrea sa arate ca macar in acest moment el e sefu si el decide cand vine pe lume...ca dupa aia schimbam rolurile
Anca
cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian

honeybaby spune:
Ami, Jasmine - asa masoara aparatul doctorei mele in fuctie de doua masuratori. De asa nu stiu... Doctora o ia in considerare pe ce cea mare. Eu v-am zis de amandoua ca asa sunt trecute pe foaie desi ea mereu vb de valoarea cea mare.
Eu tot timpul am avut doua valori pe foaia de la eco, doar ca nu am zis nimic.
Blukidoo- poate la voi fetita seamana doar cu tine. Noi suntem amandoi mici : eu 1,60 sotul 1,72 deci choar nu are nu cine sa semene inalta.
Lichidul putin nu e problema dar eu zic ca trebuie monitorizat. Stiu doua cazuri care a trebuit intervenit de urgenta pt ca a scazut de la o sapt la alta prea mult.
Oanka - nici chair asa, eu mai am pana imi tin bebeluna in brate. Ma multumesc s-o tin in marsupiu pana in aprilie
Anca - unde e graba ??? Eu zic ca dupa ce treci de 40 de sapt sa te apuci de sporturi extreme. O sa iasa bebe cand o sa fie pregatit.
Denisa, 33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

babyangel spune:
Vladi, citisem postarea ta "furibunda" la adresa sotului, si te inteleg perfect Si eu am nemultumiri si plangeri la adresa sotului, dar pe alte teme...al meu nu e asa de neindemanatic, insa nu ma ajuta deloc la muncile casei..El vine seara foarte obosit si fara chef de nimika(de munca) Chiar i-am zis ca este un egoist si jumatate ca nu se gandeste deloc la noi 2(eu si Codrin)
Dar stii care este cea mai mare problema? El asa a fost mereu, doar ca atata timp cat am putut sa fac de toate, nu am bagat de seama ce nasol e...Acum cu sarcina, clar ca ma deranjeaza la masxim atitudinea asta delasatoare, si sunt hotarata sa schimb regulile casei, pt ca nu voi mai face fata
Anca
cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian

oanaiacovita spune:
Neata fete dragi!!
M-am asezat si eu la palavrageala.Dupa ce am facut ochi pe la 7, am mai bagat o tura de somnic, apoi am papat, mi-am baut laptele cu cafea cu sotul, am pus la spalat ultimile achizitii.Eheee, suntem harnicuti, desi eu abia ma misc.
Abia astpet ziua de maine se vedem ce iese la monitorizare, sper sa nu ma mai enervez iar.
Briza m-am gandit la tine cand am papat, numai ca eu nu pap aripioare, ci crispy strips.
Silvia dra mea e maine de garda,deci mi-ar placea sa fie maine.
Rebiana felicitari din suflet ca ai ajuns pana aici. Si sunt convinsa ca ai sa te rogi ca mine la 39 de saptamani sa vina Diana. Te asteptam cu vesti bune de la dr.
Diana las uleiul ca ultima varianta, ca mi-e teama de el. Am cumparat ceai de zmeur si incep sa beau.
Nafi felicitari pentru vestile bune de la eco.
Child 8 etaje. Imi aduc aminte de Bucuresti unde de 6 zile pe saptamana nu mergea liftul, si in a7a mergea o ora.
Stateam la 5, cred ca acolo sigur nasteam pana acum.
Denisa felicitari pentru fotomodeala, desi mie nu mi se pare. La la 32 de sapt si 4 zile,Eric avea 1900 de gr si era in grafic, a ta nu o sa aiba 4 kile, dar cred ca va avea peste 3.
Cata ai dreptate, de acum am intrat in Pesti si sper sa ii placa cum imi place mie apa. La mare nu ma scoti din apa si acasa vin alba cum am plecat, ca prefer sa ma balacesc.
Adriana daca da DD sa fiu joi in spital te astept la mine cu drag. Si oricand cat stau, daca pana joi nu nasc.
Bluekidoo eu sunt convinsa ca totul va fi bine, ai sa vezi. Pana la urma avem exemple la noi de bebelusi mici care uite ce bine le e afara.
Andra am citit ca metoda de scos protectiile de silicon sa le lasi doar cat i-e foame tare, la inceput, si apoi in timpul suptului sa incerci sa le scoti. Pana prinde gustul de san. Poate reusesti asa.
Oanka ce vis frumos. Rezist eu pana pe 24, ca e frumoasa data.
Niki acum ecografiile pot da erori pentru ca bebe e mare si e pozibil ca dr-i sa nu poate cuprinde totul la eco si sa masoare gresit. Oricum daca a fost o tactica, ma bucur ca a functionat sa te lasi de fumat.
Ami aici sunt, am lenevit si tot recuperez de vreo ora.
Anca 15 lei a fost halatul. Nici eu nu cred ca ajuta ceva la declansarea nasterii, dar macar ma distrez si eu si trece timpul mai repede.
Oana 39+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
7 zile pana la termen
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!