Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Am schimbat si eu semnatura, ca uitasem, suntem in saptamana 35.

Rebiana super vestile! Sa-ti traiasca grasunica! Ma bucur ca rezisti atat de bine. Ti-am mai zis ca stiu si eu persoane care au trecut prin stari de disgravidie tardiva si a fost horror. Nu e cauza alimentara, dar nici nu se cunoaste o cauza clara.

Mihaela34+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinicuta

Rebiana - felicitari pentru vestile bune, cred ca ti-a ridicat moralul....e foarte bine daca rezistati pana la 39 de saptamani...asa da veste sa te intorci de la doctor....
Sa stii ca si pe mine m-a durut ingrozitor controlul...asa se verifica colul daca e scurtat sau deschis sau moala....e f nasol consultul....dar...trece repede...
Iti tin pumnii in continuare!!

35+ Alex Cristian

AMR 24 de zile

Stiu cum se verifica colul ca fac asta la fiecare consult :(( In cazul meu verifica in primul rand sa fie firul de cerclaj la locul lui si apoi lungimea, consistenta colului... dar astazi la recoltare a fost demential... imi venea sa strig mortii (parol a durut ca dupa nastere, la curatare )
Mihaela

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana, eram convinsa ca vei veni numai cu vesti buna. Felicitari pentru grasunica(nu ti-a zis cat are?). Eu ti-am zis ca o sa ajungi la 39 sa te rogi ca mine sa iasa.

Miha offf, imi pare rau pentru contractii. Nu vrei sa facem un pact? Ti le iau eu pe toate si tu doar sa vii la mine la spital sa ne vezi.

Cori felicitari si tie pentru vestile bune de la eco.

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Rebiana, eram convinsa ca vei veni numai cu vesti buna. Felicitari pentru grasunica(nu ti-a zis cat are?). Eu ti-am zis ca o sa ajungi la 39 sa te rogi ca mine sa iasa.

Are peste 2400 g... asa am primit informatia! Las' ca ma rog de dr sa-mi induca nasterea si prind si epidurala (iti dai seama ca optimismul meu da-n paroxism )

Mergi la inceput

Andira dr mea zice ca apuc 39 de saptamani... so, cum ramane cu prajiturelele? Ai mai dus fetele la teatru si astazi?

Mergi la inceput

Rebiana apropo, ma gandeam la tine cand citeam povestea nasterii lui Nikole de la pufuleti. Ce te faci daca ai asa o nastere de rapida?

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Bebe mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Rebiana apropo, ma gandeam la tine cand citeam povestea nasterii lui Nikole de la pufuleti. Ce te faci daca ai asa o nastere de rapida?

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Bebe mic

Intr-un fel mi-am zis ca mi-as dori.. scap repede (si-ar fi posibil ca si prima nastere a fost destul de rapida) daaaaar ratez si Bucurestiul si epidurala (si parca n-as mai vrea! ). Ma bazez pe faptul ca dupa ce scoate dr firul de cerclaj vor fi semne evidente daca sunt de nastere sau nu si ma cheama la maternitate in timp util (vrabia... Mihai Viteazu' )
Am o colega, aflata acum la a treia nastere, si care la a doua a nascut in 20 de minute (de la prima contractie ).

Mergi la inceput

Eu zic ca e o sarcina norocoasa si ai sa poti naste cum iti doresti tu.

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Freedelia mie imi plac variantele cu Claire. Am o intrebare. Uitandu-ma la semnatura ceilalti doi copilasi ii ai trecuti cu numele cu initiala 'J'. Sa inteleg ca numele cu a doua initiala 'C' e doar asa? Ca mie de ex imi place f mult cel pe care l-am propus, dar na poate nu se potriveste..

Corimami felicitari pt control! Si mie mi-a zis sapt trecuta ca tot cam atat ar cantari, dar om vedea noi cand nastem exact cum stam. Acum conteaza ca totul e ok!

Oana nu cred ca stresezi pe cineva pe aici cu nasterea. 'Dar si cand o sa nasc... ' m-am amuzat copios...

Rebiana felicitari si tie pt vestile bune! Nu tb sa iti scoata firul de cerclaj cu ceva timp inainte de nastere? Despre tensiune eu zic ca poate a fost influentata de emotiile intalnirii cu printesa ta. Imi plac doctorii cand folosesc astfel de expresii 'umple burtica' sau 'are falcute' cum mi-a zis si mie sau lui Honey la control!

Mihaela trimitem un sa mai stea Angela in burtica la mami sa mai creasca!

Dayanara te asteptam sa vb...

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor am ajuns in sfarsit acasa! si culmea am recuperat pe fuga tot ce.ati scris, a fost putin de recuperat nefiind eu pe aici sa aberez :))))
toate sunteti cele mai dragi si scumpe si frumoase colege de odisee si binenteles mamici si viitoare mamici
va multumesc mult pt gandurile voastre si mesajele care m.au ajutat mai mult decat credeam

am vazut poze cu sofia cea dulce! seamana cu tine kossir!

gaby ma bucur ca te.ai linistit cu greutatea lui joy! de acum nu exista sa nu creasca in greutate

la multe lunite ianis! ce baiat frumos ai andra :)

tre sa caut pozele brianei, nu le.am gasit, dar mai tarziu cand ma aranjez cu toate le caut

oana normal ca nu m.am abtinut sa vad halatul si sacul, doar sunt chestii de puericultura dupa care ma topesc

rebiana, felicitari pt vestile bune si optimismul si bunatatea ta, care te ajuta sa ajungi oriunde vrei!

vladi ma gandeam la tine si la sot inainte sa citesc si eram sigura ca e totul bine, oricum cum spune freedelia eu cred ca dupa nastere nu va mai fi asa, nu o sa mai fie timp de lucruri marunte :)

denisa mai tarziu cand ai tu timp o sa te rog sa.mi scrii si mie masurile bebelunei, dar oricum cam ca la mine sunt

am sa citesc si sa recuperez un pic si raspund mai tarziu, doar va spun ca am inceput cu contractii foarte putin dureroase , dar regulate la fix 10 minute, m.am dus la spital si la primul control colul era de 1,9 dupa monitorizare si 2 ecografii + control pe masa, am asteptat o ora sa vedem ce se intampla si colul era deja de 1,5
au decis sa ma interneze mi.au pus tratament cu atosiban 48 de ore pt contractii sa aibe timp macar de injectiile pt maturizarea plamanilor , mi le.au facut si pe alea: celestone cate una la 24 de ore, m.au monitorizat si creierii in timpul asta, nu ma puteam misca din pat decat cu telecomanda patului, in rest acolo veneau si.mi puneau ceva sa fac pipi, acolo ma spalau si schimbau patul, in fine
important ca bebelusa e bine, miercuri la ecografie avea 2 kg
oricum daca veneam cu 34 de saptamani nu mai opreau nasterea, acum daca mai sta 2 saptamani e ok, oricum mi.au spus sa ma intorc pt orice problema, pe 24 am alta eco si pe 3 martie alta!

va pup , revin mai incolo

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput