Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Rebiana apropo, ma gandeam la tine cand citeam povestea nasterii lui Nikole de la pufuleti. Ce te faci daca ai asa o nastere de rapida?

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Intr-un fel mi-am zis ca mi-as dori.. scap repede (si-ar fi posibil ca si prima nastere a fost destul de rapida) daaaaar ratez si Bucurestiul si epidurala (si parca n-as mai vrea! ). Ma bazez pe faptul ca dupa ce scoate dr firul de cerclaj vor fi semne evidente daca sunt de nastere sau nu si ma cheama la maternitate in timp util (vrabia... Mihai Viteazu' )
Am o colega, aflata acum la a treia nastere, si care la a doua a nascut in 20 de minute (de la prima contractie ).

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Fetelor ma scuzati ca ma bag.. am citit si eu nasterea Nikolei intr-o zi din intamplare si m-am amuzat f tare de faza 'eu nasc'! Mi-a ramas intiparita in minte.

Rebiana am citit acum si despre cerclaj. Eu zic sa incerci in ultima saptamana sa stai la spital sau la o ruda la cineva prin Buc sa nu ai vreo surpriza. Stiu ca ti-ar fi greu, dar ma gandeam si eu asa..

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ami

Roxana vai ce ma bucur ca esti acasa. De acum cu tine la pat si cu siguranta vei ajunge cat mai aproape de termen.

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Bebe mic

Mergi la inceput

Dayanara gand la gand.. ma bucur f mult ca ati revenit acasa in formula 2 in 1! Sa mai stea Aroa in burtica la mami sa creasca.

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna mamici si gravidute!Cate o pt fiecare.Vroiam sa va intreb: mie Dr a zis k imi provoaca nasterea luni,k deja grasunica mea are 3,5kg si a zis k e in parametrii normali,dar oare nu e ceva grav k vrea sa-mi provoace?ea nu o sa fie din pacate in localitate knd am termenu(adik peste 1 saptamana)...

Doamne ajuta sa trecem cu bine!

38+ Daria Marcela

Mergi la inceput

Fetele care vroiau wrap, o mamica de la scutece face si eu zic ca ieftin. www.wrap.ro/index.html" target="_blank">Aici aveti detalii. Daca vad ca o sa am probleme cu spatele o sa imi iau si eu.

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Roxana bine ai revenit acasa. sa ai grija de tine scumpa noastra ca nu e de gluma. ajungi la termen daca te menajezi

Rebiana pai se putea altfel?? toate am tinut pumnii stransi sa ne aduci vesti bune si ne bucuram alaturi de tine

eu am tras un pui de somn si acum ma gandesc ce as putea manca dulce acum rapid?

Oana 38+ - Maria-Emilia
AMR 10 zile
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Marsy wow, luni o sa iti tii minunea in brate???
Daca dra ti-a sugerat, api ca tre sa ai incredere in ea.
Daca ramane asa, sa ne dai de veste sa punem agitatele la lucru.

Oanka eu am luat niste rahat sa fac o prajitura si m-am bagat in el

Oana 39+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
6 zile pana la termen

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, bine ai venit acasa si multumim lui DD ca a avut grija de tine! Tu care esti cea mai activa aici pe forum, am o rugaminte: daca nu scrii si citesti din pozitie intinsa, adica cu laptop in pat, sa nu te mai prind mai mult de 2 ori pe zi pe aici pe forum, ai inteles??? Mai ales ca mai ai asa de putin. Pupa-l pe Ivan si stai la povesti cu el, acusi nu mai ai vreme, si s-o fi ingrijorat si el saracul de mami a lui care a stat in spital... Mintile acasa, s-a-inteles?? Si sa nu te prind ca nasti pina nu faci 40 de saptamini!!

Oanaiacovita, si tu baga-ti mintile in cap! Stai cuminte pina la 42 saptamini daca asa o vrea bb, ce te-a apucat cu graba asta? Daca ai avut ovulatie tirziu si bb e mai mic cu 1 saptamina decit crezi? daca ficatul lui nu secreta inca ce trebuie si face un icter urit, a? Tu crezi ca gata, la fix 40 saptamini copilul e pregatit sa iasa? Poate ca nu! Si de ce sa risti ma ro, de unde atita graba? Ia sa nu te mai aud!!
Uite, stai matale in pat, dormi pina te umfli de somn ca sa prinzi ceva provizii de odihna (o sa ai mare nevoie de ele, crede-ma), uit-te la filme ca n-o sa mai apuci cel putin vreo luna si maninca tot ce stii ca-ti place dar o sa eviti in timpul alaptatului... In aest fel, vei simti ca ai cistigat ziel pretioase pt tine si nu ca pierzi timpul, cum probabil simti acum... Deci, sa nu te mai aud ca iei sau faci lucruri ca sa nasti mai repede, s-a-inteles???
By the way: care Nikole a nascut? Japoneza / Brazilianca noastra?! Chiar, mai stie careva ceva de ea? Sper ca e bine, ca parea cam fragila si sensibila...

Dianami... as vrea eu sa fii tu bona! Da' de fapt mai bine nu, ca nu vreau sa fie bona mai desteapta ca mine :-))
Multumesc de incurajari... dar nu te cred: faptul ca tu, la al 3-lea copil si care le stii pe toate, ai facut mastita, ma umple de groaza... inseamna ca de fapt nu prea ai ce face cu durerile de sini, daca e sa le ai, le ai si gata! Mor de frica, zau, e singurul lucru care m-a speriat cu adevarat pe mine la primul copil...

Cristinicuta, Erina sigur naste la Euroclinic, eu nu chiar asa de sigur... Merg la 2 doctori in paralel si pot naste cu oricare din ei. Celalalt doctor nu e celebru, e o doamna cu care am nascut si prima data si tine la mine, nu-s o straina pt ea, lus ca la spitalul ala e neonatolog pediatra lui Vladimir, care si ea tine la noi, si ma gindesc ca e f important ca cine iti preia copilul sa fie doctor f bun, ca o taietura de cezariana cred ca poate face la urma urmelor oricine... Ma mai gindesc, sper sa ajung la termen 0 desi Herghelegiu a zis ca m-ar programa in jur de 14 martie, dar mai vedem... Vorbim pe PM daca e sa nastem deodata :)
Partea nostima e ca saptamina viitoare ambii doctori sint in concediu, eu am colul scurt, moale si deja permeabil la exterior... Trebuie sa stau f cuminte asadar saptamina asta...

35+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am fost pe afara sa-l ajut pe sot la instalatia electrica. Definitiveaza ultimele fire , doze etc pt baie si bucatarie.
Am dat o tura prin gradina si am gasit niste floricele roz inflorite sub zapada: Vine primavars.

Roxana- welcome home !!!!!
Ce de eco ai programate . Eu pe urmatoarea o am in jur de 15 martie. bine ca te monitorizeaza.
Scriu un pic mai tarziu masuratorile de la eco.

Rebiana- fericitari pt eco si bebita care umple burtica

Oana - eu am probat wrapul meu si mi se pare tare misto.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Marsy daca dr ti-a spus ca totul e ok, ai incredere. Decat sa nasti fara medicul care ti-a urmarit sarcina, care iti stie istoricul, mai bine asa. Cat despre declansarea nasterii nu stiu ce sa iti spun, dar totul o sa fie ok si ai sa iti tii fetita in brate! Deci pe luni sa scoatem niste majorete ceva?

Vladi tu esti cuminte numai cand sunt doctorii plecati? Ne certi pe noi si tu ce faci? Ai zis ca incepi sa pui in practica si pt tine sfaturile care le dai celorlalti din jur... nu?

37+ Irina

AMR 2

Mergi la inceput