Hai Oana! Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 9

cristinicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Fericitari pt vestile bune de la eco fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() Ce as iesi si eu afara la soare dar ma simt foarte foarte molesita... Mor de ciuda cand fix in weekend ma simt asa... Denisa, ![]() ![]() Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
si eu as iesi la plimbare e asa frumos si chiar as vrea ....dar rezistam eroic in patut cu partea dreapta amortita rau de tot....
mai e putin si o sa iesim si noi in parc la plimbare cu bebe cu tot....acum ca primavara e aproape.....
putintica rabdare

AMR 24 de zile

GabyHila spune:
Yannis boticosule la mai multe luni! sa o bucuri pe mami si sa ne mai scrie asa cu fericire! hai mai pacaleste´-l cumva sa pape direct de la titi!
Kossir eu eram aia curioasa:) merg sa o ajut pe Dianami sa tunda berbecul! dar ii dam drumul dupa aia da?
NOi am amanat iesirea ca ploua-.. fleosk. dar a venit fotograful si ne-a facut poze. cand le am promit sa le pun sa le vedeti.
mai vroiam sa mai scriu ceva si nu mai stiu ce.......

honeybaby spune:
cristinicuta- eu nu am nici o interdictie de la dr, dar dupa ce alerg toata sapt in weekend cand e si sotul acasa in loc sa ne bucuram si sa iesim pe afara eu cad lata.
Chiar ma simt ca atunci cand iti revi din anestezie.
Denisa, 34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

Ramy77 spune:
Buna burticute si mamici,
Ma bucur tare ca Dayanara e ok, o asteptam inapoi in formula 2 in 1.
REBIANA, felicitari, ai zis tu ca ajungi la termen, foarte bine, ma bucur tare pt tine,acum ma gandesc ca poate duceam si eu mai mult daca nu respectam asa strict indicatiile dr-lui...
GABY, si a mea a mai vomitat in cate o zi, dr. a zis ca daca nu se repeta de 3sau mai multe ori intr-o ora, e ok, se mai intampla daca mananca cu pofta sau nu scoate bine aerul...mare pt grasunica Joy, vezi ca creste, so...relax...Am vazut si pozele,intr-un final le-am gasit, superbe! Te
Bebe YANNIS, multe lunite si anisori fericiti!
OANAIACOVITA, linisteste-te, vine bebe cand vrea el si de obicei cand nu te astepti! Atentie la mall!
Aaaa si a reusit si antitalentul sa adauge pozele la semnatura.Sar-mana inca o data
, trebuie sa mai adaug pozici.
Si din capitolulVoi cum pastrati Vigantolul, ca am dat peste fel si fel de variante...si sunt in ceata!
Revin, se miorlaie pisicutza,
Poze Briana.

kitzy spune:
Oana am intrat sa-ti spun c-am visat ca erai in travaliu si bb se pregatea sa vina pe lume Cred ca nu mai ai mult....
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Oana am intrat sa-ti spun c-am visat ca erai in travaliu si bb se pregatea sa vina pe lume ![]() ![]() Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de ![]() |

Dar si cand o sa nasc...

Ramy ma bucur ca ai reusit.

Oana

AMR cat va vrea bebe

6 zile pana la termen
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Jasmine spune:
greenfrog - si eu la fel mananc fructele,ca o masa separata;azi am reusit sa inghit 2 portocale si sunt foarte mandra de mine
freedelia - eu votez pt Jane Carolyn 33+

Rebiana27 spune:
Fete dragi !
De dimi am fost la dr dar nu am revenit doldora de informatii asa cum credeam... insa, am recoltat culturi din col si nu stiu cum Dumnezeu dar m-a durut ingrozitor (!!!!); colul se prezinta binisor (deci mai rezista ); dr e f optimista ca apucam si 39 de saptamani si mi-a inoculat si mie asta; mergem pe epidurala si sper din suflet sa n-o mai ratez; urmatorul control va avea loc peste 2 saptamani si, evident, va avea loc pt ca nu nasc inainte!!; bebelutza e grasunica (dr a avut o exprimare de genul "umple burtica"
), lichid amnitoic arhisuficient, placenta granum II... per ansamblu sunt destule informatii dar cred ca mi-ar fi placut mie sa aflu mai multe despre my princess
Am intrebat despre greturi si starile de voma si n-am primit nicio explicatie plauzibila (a presupus ca ar avea cauze alimentare... wrong! pai la cat si ce mananc eu... ).. iar tensiunea era (stupoare!) 13/10 OH GOD
!!!
Oana trebuie sa se intample ceva cu atatea vise! Bebe Eric trimite solii ca soseste!
Roxi oare n-ai ajuns acasica? Abia astept sa ne scrii aici!
Delia nu stiu nimic despre jocurile video astfel ca n-am niciun sfat! Pentru fetita mi-ar placea Julie Claire (cu atat mai mult cu cat are o buna pronuntie atat in engleza cat si in franceza) dar si Jane Carolyn!
Ramy Vigantolul se pastreaza in cutia lui (ferit de lumina, asadar) si la o temperatura de sub 25 grade. Unii dr recomandata folosirea unui flacon maxim o luna, altii o luna si jumatate dupa care procuri unul nou. Pupici tie si Brianei!
Niki, Corimami felicitari pentru vestile de la eco!
Gaby abia astept pozele cu mandra!
Mami de Luca again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!

cristinicuta spune:
Rebiana - felicitari pentru vestile bune, cred ca ti-a ridicat moralul....e foarte bine daca rezistati pana la 39 de saptamani...asa da veste sa te intorci de la doctor....
Sa stii ca si pe mine m-a durut ingrozitor controlul...asa se verifica colul daca e scurtat sau deschis sau moala....e f nasol consultul....dar...trece repede...
Iti tin pumnii in continuare!! 35+
Alex Cristian
AMR 24 de zile

mihaelagrosan spune:
Buna fetelor!
Din pacate si eu am avut probleme cu contractiile azi si azinoapte, desi n-am muncit nimic ieri. Azi am stat in pat si am luat nospa, ma simt mai bine, au mai cedat, mai am doar contractii nedureroase.
bluekidoo sunt convinsa ca va fii bine . Oricum din cate stiu eu se fac vizite saptamanale in ultima luna, dar la medicul de familie, nu la ginecolog.
Fetelor sa stiti ca eu tot intru sa vad daca nu a nascut careva, pe mine se pare ca m-a prins febra.
Dayanara ai ajuns acasa? Cum esti?
Mihaela33+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)