Pepenasi de iulie - august 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 17
Kimmy spune:
Neatza!
Dia,uneori la fel face si timi,ia jucariile altora...dar in general e prietenoasa.Cred ca depinde de ce stare are ea.Mai mult ii place sa se dea pe hinta si sa se joace singura.
Estrella,multumesc de sfat...Da,asa fac si eu,las de la mine,desi mie tare greu,sunt incapatanata si daca stiu ca am dreptate,mi-o tin pana in panze albe.Socara si-o tine si cand nu are dreptate,si e convinsa ca detine adevarul absolut.In fine,pana la urma nici nu am mai zis ca nu are dreptate,i-am cerut doar sa nu se mai bage in casnicia mea.Ieri iar am sunat-o,desi mi-am promis ca dupa faza trecuta n-o mai fac.Pe undeva ar trebui totusi sa fie o limita,si nu stiu nici eu cum am putut sa ma injosesc in asa hal,dupa ce mi-a spus ca trebuia sa ma dea afara din casa in suturi din prima zi(mentionez asa in diagonala,ca nu am injurat-o,nu am vorbit urat,nu m-am adresat nerespectuos,desi ea asa are impresia,tot ce am facut a fost sa ma apar de vorbele ei mincinoase,poate pe un ton mai ridicat-pentru asta mi-am cerut iertare,ca totusi,era casa ei)...mno,ar fi multe de spus
,si nu am facut-o pentru mine,nu pentru ea,ci pentru sotul meu,care deja era terorizat de plansetele ei,si cum e si foarte ocupat cu serviciul,am zis ca macar eu sa nu-l stresez.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Kimmy spune:
Iar nu mai scrieti dupa mine?![]()
Multa sanatate bolnaviorilor.
Noi am scapat deocamdata nevirusate.
Iritatia de la fundic a trecut cu Sudocrem,iar obrajorii sunt din nou ca de bebe 
Eu m-am ingrasat.Abia incap in pantaloni
.Gata de azi ma bag la dieta
.Misha,imi spui te rog ce regim te-a ajutat sa slabesti asa frumos?![]()
La pastile nu ma mai bag,ca data trecuta am slabit foarte putin de la ele...si acuma am o gramada de probleme de sanatate,nu ma risc.
Gata,iesim la plimbareala!
Va pup!
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Chuny spune:
Kimmy, eu te inteleg cel mai bine pt ca am si eu o soacra plina de venin si care nu are pace nici acum dupa 9 ani de cand sunt cu fiu-su.
Singura chestie buna aici e ca totusi daca ma cert cu ea nu-l implic pe sot si nici ea nu-l implica. E cearta noastra si atat. daca ne impacam bine, daca nu, nu. De exemplu, la masa de familie de Craciun eu nu m-am dus, nu a fost placut pt sot dar eu n-am putut sa trec peste magariile ei si asta e. Poate merg la anul daca se poarta frumos. Ei ii place sa fie scroafa, sa zica magarii si apoi sa ne facem ca totul e ok si sa ramanem cu zambetul pe buze. Ei, eu nu prea pot asta. :-)
Imi inchipui cum il mai santaja pe sotul tau ca sa te determine sa te umilesti. Sunteti obligati sa va vedeti des ? Eu cu ai mei ma vad o data pe saptamana pt ca sunt niste bunici buni, dar cand vin ei eu plec de acasa in oras, apoi la engleza si ma intorc seara cu jumat de ora inainte sa plece. ![]()
Probabil e un munte de energie negativa si va trebui sa gasesti singura o cale care sa o impiedice sa iti faca rau si sa nu va distruga casnicia.
Dia, poate ca ii place ei asa, in universul ei. Am inteles cu jucariile, intr-adevar nu e ok sa ii iei jucaria din mana pt a o da altui copil ... atunci cand e vorba de jucaria EI, desigur. Insa atunci cand e jucaria altui copil e alta poveste
Sa imparta jucariile ei nu trebuie sa o obligi, insa poti deja sa incepi sa o inveti ca si ceilalti copii au jucariile lor si nu le putem pastra cu forta daca sunt ale lor. Ana, cum adica, tu nu vroiai sa dai inapoi jucariile altor copii? Nici daca parintii trebuia sa plece cu copilul acasa? ![]()
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Azi is pe fuga is tare busy sapt asta si rupta de oboseala de la atata nebuneala si alergatura.

Eu marti seara m-am "nenorocit"
, sunt mandra posesoare de sterilet Mirena.
A fost super nu m-a durut deloc cand l-a pus am simtit ca umbla pe acolo dar a fost ok si nu a durat mult. Normal mi-a zis ca prefera sa vin cand am ciclu ca sa fie sigure ca nu sunt gravida, dar i-am zis ca ne-am abtinut de la sex dupa ultimul ciclu, dar m-a pus totusi sa ma usurez in sticla, mi-am adus aminte de sarcina, cand asta era sportul preferat la spital
, na a facut testul negativ asa ca mi-a instalat steriletul. A curs niste sange dar asta nu de la sterilet cum l-a pus ci de la locul unde a avut prinsa o clema de aia chirurgicala pe cervix, s-a oprit pana a doua zi dim, am avut ceva dureri ca la ciclu imediat dupa si au trecut fara sa iau ceva de durere.
Asa ca asta e de acu sa vad cum ma impac cu el de acuma inainte, peste 6 sapt merg la un control si mi-a dat un card sa pun in portofel sa imi aduc aminte cand trebuie scos adik in 2015.
In rest suntem bine sanatoase, am citit din urma asa rapid da na mare lucru nu se lipeste de neuronu meu stresat si batran.
Kimmy imi pare rau de fazele cu soacra
, mai nasol e ca sotul se baga intre.
Si eu ma chinui sa tin dieta poate poate pana la vara arat mai omeneste.
Moni pupic mare si dulce.
Sa nu dispari chiar daca dai tarcoale la butoi, vino si ne zi macar te ma descarci.
Violeta off saracutza, creca te-ai speriat de numa. Speram sa nu fie nimic, numai o sperietura.
Dia ei la varsta asta nu socializeaza, abia de la 3 ani incolo invata sa se joace, cu copii, intra in faza de socializare, asta stiu de la Ari. Pana atunci in genere se joaca pe langa copii, adik na ii vezi unul langa altul si se joaca cu jucariile si etc da nu interactioneaza in adevaratul sens al cuvantului, daca is de aceeai varsta.
La varsta asta toti sunt posesivi, nu au conceptul asta ca e a meu si e tau si etc. rabdare.
Daca ea nu vrea nu o impinge sa socializeze, las-o in ritmul ei este normal la varsta asta.
Cu impartitul si luatul jucariilor mereu vor iesi discutii si mereu jucariile altuia is mai bune.
Asa ca rabdare si tutun.
Bujo, Flo insanatosire grabnica, uff mama lor de raceli i gripe si virusi.
Nati Ari a fost asa cand era mica, acuma mai vine si mai zice sa facem aia sau aia, cand era mica nu frate mai ca se muta in alta camera numa sa nu te bagi in treburile ei. Daca mergeam la ea si ne bagam in seama se enerva si nu se mai juca pleca de acolo.
Mada pupam fetele frumoase si destepte, super citeste printesa.
Prima oara cand avem bani venim un wknd la voi ca deja m-a innebunit Ari cu avionul si mersul in Irlanda.
Ana off, saracutzul cred si eu ca s-a speriat tare, pupam pisoiul mic
, da na nici nu poti sa ii pazesti in fiecare secunda si ale mele de cate ori au cazut si le zic sa fie atente sa nu se mai suie peste tot si etc si tot degeaba.
Ati rezolvat cu mirosul de la motan? Eu de aia prefer pisicile decat motanii macar le sterlizezi dupa o tura si nu mai fac pui, pisica mea era sa moara ultima oara cand a nascut si am zis decat sa moara saracutza mai bine o operam si a trait super bine si ok pana la batraneti.
Is si mai cuminti motanii is mari si frumosi dar si cu fitze cateodata, am avut si din astia o multimea si lenesiii nevoie mare.
Ami exerseaza mersul facem progrese
, repeta singura up, up si se pune pe vine si se ridica si merge pe langa canapele si pe distante f scurte, dar daca te uiti la ea nu mai merge deci ma fac ca nu vad si o las sa exerseze.
Sigur mai trebuia sa zic ceva da atata m-a dus "bateria". SCuze cui nu am raspuns si trebuia, intentia am avut-o
.
Fug la trebi revin cand apuc.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Tecky spune:
mada sa stapanesti sanatoasa steriletul!
kimmy of ce nasol cu soacrele astea,a mea nu stie altceva decat

non-stop.
.Eu nu am tinut un regim anume,dupa ora 18 nu mai mananc nimic si mananc fara prajeli,grasimi,fainoase,dulciuri.Mananc si foarte putin si am 3 mese pe zi.Mai beau cola light ca nu ma pot abtine.![]()
MIKYCRIS spune:
Nati vazut poze cu printul-frumos

Ariadnabr ce bine citeste fata ta!
Ooofff raceala asta nu mai trece?
Madamaxim sa stapanesti sanatoasa bijuteria si sa iti fie de folos!

truli-luli spune:
Buna fetelor!
Moni_or un
si o imbratisare pt tine pt ca imi esti draga intr-un mod asa, mai special.
Irlandezo ce fete grozave ai! Felicitari!
Kimmy jos palaria pt felul cum te straduiesti sa iti asiguri linistea familiei. Eu sunt mai suparacioasa si nu cer scuze decat cand stiu ca am gresit. daca tu ai reusit sa iti calci pe inima pt pacea casei tale esti de admirat. Daca pe langa asta reusesti si sa nu te consumi si sa treci mai departe deja esti supraom din punctul meu de vedere. Eu la capitolul asta mai am mult de lucrat.
Bujo multa sanatate amandurora. E greu tare cand e puiul bolnav, dapai daca nici tu nu esti bine.... Va doresc sa va treaca repede.
Sun spor la prioecte si cere si tu de la iubitul tau alte cadouri, nu raceli![]()
Mada sa stapanesti sanatoasa device-ul si sa il pui des la incercare
Bravo Amirei pt mers. Fata finuta, nu vrea sa arata oricum si oricui. Exerseaza intai sa ii iasa bine
Dia la multi ani sotului tau! La mine schimbatul prefixului a fost mai problematic, adica mi-a picat cam greu
Eu am inceput sa ma simt batrana cand am trecut de la douazecisi... la treizeci. Mi s-a parut tare brusc. Ei acum, ca merg pe 32 deja ma simt mult mai bine, m-am obisnuit cu ideea![]()
Legat de socializare Victoras are momente si momente. Adica nu se duce direct la copii sa se joace cu ei dar ii place compania lor si se joaca in preajma lor. Singura cu care interactioneaza mai mult e Ana. Dar are uneori momente cand nu ii trebuie sa vada picior strain pe langa el, copil sau nu, nu trebe si gata.
Cu V suntem intr-o perioada de reincarcat bateriile de dragaleala si lipiceala. Am fost plecata cu sotul 4 zile la Roma, prima plecare fara copii (uf, greu tare mai ales pt noi
) si de marti, de cand ne-am intors V isi scoate parleala. E tare dragastos si cere multa atentie. Asa ca acum il las sa isi faca plinul si cand se va simti el ok vom reveni la normal.
Cu Ana am niscaiva probleme. Am postat si la Cabinetul psi. Daca aveti timp sa cititi si aveti ceva sfaturi le astept cu interes.
Va pup
poze Ana si Victor
varsta Anei
alexa_teo spune:
Buna ziua.
Desi n-am mai scris de multic am mai tras cate o privire pe aci.
Kimmy sorry pt soacra,pacat de sot...
eu incerc sa-l "educ" pe al meu...greu.
Eu is tare suparata 

Teo a cazut zilele trecute cu fruntea intr-un surub,are ditamai zbenghiu in frunte,sa mor de inima nu alta...acum suntem pe drumul cel bun,sper din suflet sa nu-i ramana semn ca e taman in frunte...
si mai sunt suparata din cauza kg fetelor,ele arata bine,nu-s slabe dar au doar 9500 gr 76 cm Teodora si respectiv 10500 gr Alexandra si 78 cm,toata lumea-mi zice ca-s ok atat timp cat papa bine,sunt ok din toate punctele de vedere,nu stiu zau..asa ce ma consum si ma framant...
fetelor am si eu o maaaaaaaaare rugaminte la voi
daca ma puteti ajuta sa-mi maresc plantatia de cafea
adica sa-mi dati un vot aici : reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-alexateo/ va multumesc din suflet.![]()

katalyna spune:
buna fetele!
mama mia mai am si eu cateva zile si schimb prefixul
ziua mea pica luni si sambata facem o mica petrecere. o prietena ma intreba: dar nu ziceai tu ca iti inchizi telefonul de ziua ta ca esti in depresie? si i-am zis ca sambata inca am 29
si daca tot vine ziua mea sa ma laud cu cadourile anticipate
am fost cu mama in sun plaza (la pomul laudat) si mi-a luat o fustita din jeans si o bluzita si sotul isi prelungeste abon la vodafone si tel-ul pe care il ia de la ei mi-l da mie
(mai avea trai cu nebuna daca nu facea asa?)
multa sanatate puilor bolnaviori si asteptam vesti de la vio
flo si ioana a cazut intr-o zi din pat si cand l-am intrebat pe david cum a cazut mi-a zis ca pe spate, dar eu cand am mers la ea era pe burta, a doua zi a arut si cucuiul in frunte. de obicei nu cade chiar daca sta in picioare pe pat, dar atunci nu stiu ce a vrut sa faca.
nu stiu ce sa ma fac cu david al meu ca nu vrea sa stea la dentist
am fost de 2 ori si ultima data numai cand il vedea pe-ala ca se apropie lesina de plans si facea crize. l-am ridicat de pe scaun sa plecam si dr l-a chemat inapoi pe scaun. s-a intors spasit pe scaun si dr m-a intrebat unde plecam, ce in alta parte ar fi stat?
l-am tinut eu de maini si dr si-a vazut de treaba.
am discutat cu el, dar imi spune ca il doare. i-am zis ca n-are voie cu sinele si 'trenii' pana data viitoare si dupa 2 zile mi-a zis ca nu mai rezista
si ca trebuia sa ii spun dinainte de a merge la dr ca daca nu sta nu i le mai dau
i le-am dat si l-am pus sa-mi promita ca daca data viitoare nu sta cuminte nu i le mai dau 7 zile + difereta de 8 zile
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg