Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mada felicitari pentru mergareatza asa facea si ioana, luni de zile ne-a amagit cu mersul. cum ma uitam la ea, cum se aseza pe vine. ii aratam cele mai interesante jucarii si o chemam la mine si se aseza pe vine si scotea un sunet ca si cum 'nu vin, nu vreau!' si venea de-a busilea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dana tu cautai o husa pentru scaunul de masina, nu? Ia uite, www.okazii.ro/catalog/37869845/Buzunar-Pentru-Organizare.html" target="_blank">aici Asa ceva vroiai sau ti-ar fi placut mai colorata/de copii?

Revin, cautam ceva pe okazii si am dat de asta si am zis sa nu uit sa-i zic Danutei.

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola fete, intru sa va salut si sa zic si eu La Multi Ani! sarbatoritilor, m-am gindit la voi dar nu am timp sa nominalizez!

eu pe ultima suta cu impachetat, in 2 zile mutarea, imi fierb creierii deja...
am probleme cu Anna care e f afectata, plinge ca ea nu vrea sa plece din casa ei nu credeam ca o sa inteleaga atit de bine si o sa sufere. macar Tony n-are nici o treaba, se baga in cite o cutie si vrea sa-l inchidem acolo... ar fi e solutie

va pup si vorbim saptamina aviatoare, tineti-mi pumnii please.

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

MA scuzati ca apar ca magarul in ceata dupa atat timp...
Nu am citit nimic...scriu doar sa spun ca am fost la medic si am facut endoscopia...Am aflat ca am helicobacter pilori...bine stiam ca ceva este pentru ca am facut un ulcer destul de sever acum 12-13 ani.Acum ma doare undeva in partea stanga,dar se pare ca nu e stomacul..nu am nici o rana. SI am o tulburare a intestinului subtire pe sistem nervos...MA tratez si va trece..cu capul e mai greu...

Am si eu o problema...
IRINA este PREA CUMINTE....sau cel putin asa mi se pare mie...nu se joaca cu jucariile cum se joaca toti copiii,vrea doar sa citim si cand se plictiseste vrea sa stea in pat sa se odihneasca. O las in pat si ma duc la bucatarie sa mai fac cate ceva si ii spun ca daca vrea ceva sa ma strige....si ma striga,sa ii dau apa sau altceva...Voi ce credeti??? sa o duc la medic???
In rest ..mananca foarte bine,nu are temperatura...se si joaca in sensul ca alearga prin casa...dar ma nelinisteste starea asta de stat in pat...poate e normal si sunt eu mama paranoica...
Am tot fost in vizite la copii si am observat ca ea nu prea interactioneaza cu copiii....se joaca dar in treaba ei...ii plac mai mult adultii si copiii mai mari. Cei de varsta ei n-o intereseaza. De fiecare data si-a cam luat-o ca sa zic asa...toti cei la care am fost au agresat-o intr-un fel sau altul. Ea e cuminte,nu se repede la copii..nici macar din prietenie...
Cam asta este...poate imi spuneti si voi parerile voastre...

Ajutor pentru o mama nebuna...am tot felul de ganduri...dar autista nu e sigur..pentru ca vorbeste...Doamne ce mai vorbeste...
DAr pana la urma cred ca seamana cu mine...si eu sunt cam la fel...ma retrag cand nu mai am chef...de ceva sau de cineva...
Multumesc mult...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare, suntem un pic mai bine, Filip chiar si-a revenit bine. N-a mai facut febra de aseara, mai tuseste, dar deja expectoreaza. Eu nu m-am simtit asa bine, am facut si-o criza biliara si de stomac de la antibiotice. Azi am fost leguma, am zacut toata ziua ca nu puteam sta in picioare. La un mom dat ma dureau si rinichii si mi-am dat seama ca mi-a venit stopu. Toate gramada, acum incep sa-mi revin park.

Bobita normal ca te stresezi ca mama, dar daca iti faci fel de fel de ganduri du-o la o evaluare ceva. Eu nu cred ca are ceva. Al meu e la polul opus. Nu ar sta frate in pat nici mort. Nici macar zilele astea cand a bolit. Daca il vad ca se mai aseaza pe canapea sa vada vreo reclama il scuip sa nu-l deochi.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bobitamica, eu cred ca iti faci griji degeaba, fiecare copil e diferit. Dar ca sa fii linistita mai bine mergi cu ea la un neurolog si gata; doar ca sa te linistesti pt ca sunt convinsa ca e ok .
Si pe noi ne-a trimis pediatrul la neurolog la 8 luni pt ca era vinetie la spate deasupra funduletului, si cum e de-abia pe la 7 luni jumatate a stat in fund singura, pediatrul a zis ca sa nu fie vre-o forma de spina bifida . Oricum, nici vorba de asa ceva, neurologul ne-a linistit; si oricum la 11 luni a inceput sa mearga singura in picioare, desii pana la 8 luni fusese mai lenesa, asa...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna

Acum am un pic de timp si incerc sa scriu cate ceva cat ma va lasa deni ca sta calare pe mine daca ma vede la tastatura.
MADA MAX felicitari pt mirena , bine ca nu te-a durut, sa ne spui cum te simti si cum e la controlul de 6 sapt.
MADA IRL ce fete minunate ai sa iti traiasca o mie de ani sanatoase si voi pe langa ele.
BIRIBU spor la impachetat
BOBITAMICA sunt diferiti unii copii de altii, asa ca eu cred ca asa e ea.Din ce o stiu eu pe Irina este un copil normal cu obiceiurile ei.Sa stii ca nici deni nu se duce la copii de varsta ei ea vrea la cei mai mari sau se simte cel mai bine cu adulti.Ne-am intalnit zilele astea pe strada cu o fetita din parc cam de aceeasi vastra cu ale noastre si deni ma lua de mana sa plecam sa nu mai stau de vorba cu mama ei ca venise fetita respectiva la ea si nu ii placea, chiar se maraia.Au si ele preferintele lor. Denisa pe strada ma ia de mana si nu vrea sa plece fara mine decat daca o intereseaza ceva in mod special si uita sa ma traga si pe mine si fuge singura la lucrul respectiv.In schimb denisa nu ar sta frate in pat nicicum, ea este mereu in miscare si face cate ceva la carti le studiaza, apoi ia cosurile cu jucarii le scoate pe toate si le intinde peste tot , dar nu se joaca cu ele sau scoate l
formele din borcan , umbla la bucatarie la seratere ......Poate ne mai vedem si noi cand se face frumos sa le invatam sa se joace una cu alta, poate vom reusi.
BOTICELINA e o frumoasa GARGA am vazut pozele.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu asa ca ma retrag.
Pupici tuturor

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut

mi sa busit calculatorul...asa ca acu is pe laptopul sotului...cat nu este el pe aici

Sib...aaa pai nu asa....adica cand oamenii plecau acasa normal ca si Stefan dadea jucaria Eu nu-i luam jucaria din mana anume sa o dau proprietarului ....adica il lasam sa se descurce singur, uneori ii smulgeau jucaria, alteori il lasau in pace, depindea de copilas, nu interveneam decat sa-i spun la Stefan ca are si el jucarie de dat la schimb. De multe ori proprietarul renunta la jucarie mai usor decat parintii lui la asta m-am referit.Eu aveam doar grija ca nu cumva sa fie lovit brutal de vreun copilas agresiv, dar lasandu-l pe el sa hotarasca daca da jucaria inapoi sau ofera jucaria lui sau renunta la amandoua...sau etc...in functie de copilul cu care avea conflict. Si asta nu inseamna ca o luam acasa ofcourse, doar atat cat stateam in parc. In fine...o sa revin eu cu detalii....acu nu pot ca ma enerveaza tastatura de laptop.... si copii ma solicita.

bobitamica, eu ce sa zic? cam asa era Stefan cand era mic, asa e si acuma...eu zic ca Stefan e ok, asa este el...genul care a stat tot timpul in fund si sa jucat, genul ala rar intalnit de copil ffff cuminte.

no gata ca m-au navalit.....
e seara placuta

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

si ioana este la fel de 'sociabila'. cand vede copii de varsta ei parca vede mumii, cum apar prietenii lui david de 5 si 10 ani cum ii revine graiul.

cand e in preajma bebeilor vine langa mine sau isi baga barba in piept si se uita pe sub sprancene la ei s nu cumva sa o manance

sunt convinsa ca daca nu era david care sa o bage in seama era si ea la fel de retrasa, asa insa se indeamna cu el la prostioare si n sta un pic locului.

am primit cadou un curs de gimnastica acvatica de la moderatorii unui site de copii unde mai intram noi e cam departe locatia, dar si pe jos si tot merg cu ea. poate nu o sa mai fie asa de fricoasa, de-asta vreau sa merg mai mult.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

MUltumesc mult pentru urarile de ziua sotului!

Multumesc si de raspunsurile la intrebarea mea. Hmmm, azi iar a fost drama in parc, nu vrea deloc sa-si dea jucariile, e drept ca nu mai insist pe asta, ce ma deranjeaza e ca nu stiu cum s-o fac sa inteleaga ca ale celorlalti TREBUIE sa le dea inapoi. Se lasa cu urlete, plans pana se ineaca, tavalit pe jos, lovit pe mine....Mai lucram cu calm si cu explicatii, poate poate se prind de ea si intelege. Azi a fost o faza tare comica. Fiindca nu vroia sa puna mana copiii pe jucariile ei, dar ea vroia sa se dea pe hinta a ales sa se dea cu toate jucariile in brate. Si le-a luat cum a putut si le-a tinut pe toate in brate pana s-a dat pe hinta. Pe mine m-a bufnit rasul de cum s-a gandit sa rezolve situatia...

In rest e o scumpa, e cuminte, ascultatoare, daca-i zic "te rog frumos" face tot ce-i zic, dimineata cand ii zic "hai sa facem papa la Miruna" se duce direct la dulapul cu farfurii si-mi da o farfurie, pt. ca a invatat ca de acolo le iau eu sa-i pun "soldateii". Cand ii zic hai la baita, isi ia hainele pregatite de mine in avans si se posteaza la usa de la baie si bate cu spor pana i se deschide.
Aaa, si in fiecare zi iese pe usa cu cate ceva in mana. Nu jucarii, Doamne fereste, ci articole de imbracaminte. Azi a iesit cu 2 caciuli in mana si una in cap...abia am reusit s-o conving sa ma lase sa le pun in ghiozdan (dupa ce le-a fluturat in tot parcul . Ieri era sa iasa cu un maiou de-al tatalui meu...no, peste asta n-am putut trece, si am pacalit-o sa-l lase acasa...a iesit in schimb cu un fular...

Noi maiine plecam la Cluj pana duminica, la o mica destrabalare cu prietenii din faculta ramasi acolo, asa ca va doresc in avans un weekend placut!
O noapte buna va doresc!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput