Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata,

Cu scuzele de rigoare vreau sa spun si eu un calduros "La multi ani!" pt un copilas dulce dulce.Alex sa-ti dea Dumnezeu sanatate si o viata plina de bucurii si impliniri.Flo sa va traiasca sarbatoritul!

Dana,foarte frumos numele ales.Sa ai in continuare o sarcina usoara si fara probleme.

Vio,felicitari pt reusita cu gradi.Asta e sistemul la noi si musai sa ne adaptam,altfel te calca toti in picioare.

Nu stiu ce-ar mai fi de spus,merg sa-mi termin cafeaua pana nu se trezeste atomica.

O zi senina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!

miky, si ati castigat castile sau nu?
Succes cu intarcatul!

violeta, nasol ce spui tu acolo! Ma mir ca nu ia fost frica sa faci vreo reclamatie...eu una as fi in stare

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mda, foarte trist cu spagile... eu una nu sunt in stare de asa ceva, mai degraba fac reclamatie. In orice caz, ceva tot trebuie sa facem ca sa nu fim calcati in picioare.

Se vorbea la un moment dat de halena. Si Aidei ii miroase uneori gura acru, dar doar uneori. Uf, azi s-a trezit cu un miros de ziceai ca e otet frate . O sa vb cu pediatrul despre asta sa vedem ce ne zice.

Ce imi place ca de cateva zile cand vrea ceva il cere zicand "mie" si se bate cu palma in piept . Si de multe ori foloseste corect "mie" si "tie".

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
Multumesc de urari fetelor
Ce e cu lenevia asta pe forum?Nu aveam un target de atins?Ntz,ntz pai acum cand vine primavara
Eu ca intotdeauna cu intrebarile dupa mine: aveti cumva desenele "winnie the pooh" astea noi care sunt pe la TV? Clara plange de fiecare data cand se termina.
Vio uff cu sistemul asta mi se face asa sila, dar ce nu facem noi pentru copil.Uite Cristi al meu a scos pentru prima data in viatza lui bani din buzunar la un doctor drept "spaga" pentru Clara, din pacate.Spune ca pentru copil si-a incalcat "principiile".Oricum va doresc acomodare placuta amandurora.Sa ne povestesti

22+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!
la toata lumea!

Eu am avut o noapte scurta, am dormit doar 3 ore. pe rand se trezeau cu tuse, i-am aspirat, i-am "siropat" si David la 6 era in picioare

L-am sarbatorit pe Alex in familie, subtirel cu o fripturica si tort.
A primit multe jucarii, de construit multe, am ce aduna
O sa pun pozici mai tarzior...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Va dorim sa fiti si voi sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Ooka!

La multi ani, Alex!

Sanatate, bucurii si tot ce va doriti voi!

Sper ca ati petrecut frumos si ati primit multe cadouri.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Noi suntem la puseu , mananca bebe din ora in ora. Iulia e la gradi, tati cu treburi, iar Andrei face un puzzle din 14 piese .
Eu imi mai fac o cafea ca trebuie sa ma tin fresh azi.

Boti, n-am gasit chilotei mici de fetita, decat cu imprimeuri din astea moderne (Hannah Montana, Lazy Town, bla-bla). Daca gasesc unii frumosi, sa fie si accesibili ca pret, ii iau si Gargaritei tale. Te anunt.
Nu stiu de ce se gasesc asa greu chilotii mici. Eu o sa incerc sa incep operatiunea olita prin mai, sa fie mai cald afara. Asa ca mi-am facut stoc de chilotei de acum.

Dana, felicitari pt. bebelina! Frumos nume!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Alex, sa ai o viata minunata!

Venim si noi la intalnire daca vom fi in Bucuresti.

Multumim de urarile de sanatate. Irina e aproape bine acum, un pic slabita, dar se reface.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Az dau si eu o ...daca mai e cineva la ora asta la cafea
Noi am dormit tare tare rau...Timi s-a trezit des,se smiorcaia,se tot ridica in picioare.S-a obisnuit sa-mi ceara sa o tin de mana pana adoarme la loc.Scoate manutele printre gratii si se mataieste pana o prind.Nu-mi lasa mana pana nu adoarme adanc.Uneori ma intepenesc acolo...
Si inca doarme.E in patul mare.Cred ca ar cam fi cazul s-o trezesc.La 12 avem intalnire afara cu prietenii
Vai...azi trebuie s-o sun pe soacra-mea,sa-i cer iertare......de doua saptamani il suna pe sotul aproape zilnic si plange.I-a zis ca m-am casatorit cu el ca sa profit!!!Si acuma sa-i cer iertare...ca ne-am certat ultima data cand ne-am vazut,si am ridicat vocea la ea in casa...,scuzati aberatiile
S-a trezit

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput