Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Oauu, azi e ziua lui Alex???LA MULTI ANI frumosule, sa ramai la fel de senin si minunat!!!!!
Mada multumesc frumos pentru site numai ca nu gasesc unul pe aici cred ca nu stiu sa scriu ce caut exact
...despre intalnire ce sa zic, sunt verdeee de invidie

22+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sunt de acord sa ne intalnim pe 14 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Alex
sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
multa sanatate si fericire!
un pupic de la noi!
sper ca ati petrecut cu bine!

eu azi am fost la dentist, am lasat puiul la mama si am ajuns acasa abia pe la 18 ca am mai lenevit pe la ai mei daca tot ne-am dus acolo.

O seara placuta tuturor!

moni_or

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

O seara buna si de la noi

ALEX

Mergi la inceput

TECKY poti sa imi spui pe PM cum e cu chemoterapia,in ce consta cat timp ai facut,etc?

MADAMAXIM multumesc din suflet!

Mergi la inceput

ana_a

Mcoca deci crie asa: stari de anxietate,emotivitate accentuata,tulburari de somn.De aici eu deduc k daca e pt somn automat k te linisteste(pt mine e k un calmant la teorie dar acum sa vedem si la practic-trece ori nu examenul?)
Asta scrie pe cutie k nu am inteles ce scrie pe site-ul ala
dulce-dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
alex sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!

dupa operatia de la ochi, am facut un atac de panica pe strada si am intrat intr-o farmacie, nu ma simteam deloc bine si mi-a dat farmacista sa iau sedatif pc. si eu cred ca e mai mult pentru starile de anxietate si nu pentru dureri de cap.

azi am facut si noi a doua doza de prevenar, ce-a mai plans copilul
dr mi-a zis sa-i dau fier si am intrebat-o de ce sa-i dau fara analize si cica: eteeee ce sa spun!!! cu alte cuvinte ce stii tu? e balana fata mea, il mosteneste pe taica-su si pe ma-sa mare, o sa le dau si lor sa ia niste fier

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!

LA MULTI ANI OOKA, SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIA TA!

LA MULTI ANI ALEX, SA CRESTI MARE SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Multumim de felicitarile pentru pipilicioasa mica, uneori vrea la olita uneori nu,o pun numai daca cere,am zis s-o las incet, in ritmul ei,nu-i nici o graba la urma urmei.
Avem si o veste maaare,peste o saptamana doua domnisorica mea merge la cresa.Eu inca sunt bulversata total nu ma asteptam sa fie asa curand , intentionam pe la inceputul lui mai, dar am fost nevoita sa o dau acum
Sa va povestesc cum a decurs inscrierea?Sa va mai zic ca am fost nevoita sa dau spaga pentru a obtine un loc?
Anul trecut prin noiembrie am fost sa vorbesc cu directoarea intentionand sa o inscriu inca de pe atunci.Mi-a zis ca e prea devreme si inscrierile se fac cu doar 1-2 luni inainte.Acum am sunat si mi s-a zis ca pentru luna mai copiii au fost inscrisi inca din vara lui 2009 si nu mai sunt locuri.Am facut-o pe nesimtita, am insistat sa ma intalnesc cu directoarea, cu greu am obtinut o intrevedere,m-a luat din start cu "nu mai sunt locuri" , am scos si eu o sacosa cu o cafea si o cutie de bomboane pe masa, am pus si un plic cu bani deasupra,s-a luminat toata la fata si imediat mi-a dat lista cu analizele si cu ceea ce trebuie cumparat ptr cresa,a bagat punga dedesupt fara sa zica multumesc macar, dar mi-a inapoiat plicul avand grija sa-mi zica ca ma asteapta cu el cand depun dosarul.
Asadar asta e sistemul la cresele de stat din romania, si din pacate nu putem face nimic pentru a remedia situatia.Daca n-as fi dat n-as fi avut loc.Daca as fi facut scandal n-as fi obtinut iara nimic.Si uite cum vrand nevrand ajungem sa facem parte din sistemul asta corupt.
In fine, nu ma bagati in seama, simteam nevoia sa ma descarc
Mai nasol e ca am obtinut inscrierea cu conditia sa incepem acum,iar eu nu sunt pregatita deloc sufleteste.Si imi tot pun o mie de intrebari.

DANA, felicitari pentru caruciorul roz si pentru eco fara probleme,foarte frumos numele Riana
MIKYCRISS, cum merge cu intarcatul?
IRISS,superbe pozele,sa va fie de bine vacanta!
GINI, insanatosire grabnica micutei

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Violeta_29 ai facut ce era mai bine pt a obtine locul la cresa.

Nu stiu daca vreodata va fi si in romania k in alte tari si anume sa nu dai spaga pt a obtine ceva

Cu intarcatul? pai Dilara mai rau face noaptea stau cu amandoua tzatzile scoase la alaptat k de nu ii ajunge doar sa tina una in gura si cealalta sa scape nemasata

Cand ma hatarasem si eu sa intarc fata medicul de familie spune k sa ii mai dau si sa merg pe tratamentul dat de el pt migrene

Dar cred k am sa mai incerc cu intarcatul k nu se stie...

Tu ai intarcat fata ori ii mai dai si acum?

Mergi la inceput

Fetele multumim din suflet tuturor pt voturile acordate de zi cu zi!

Mergi la inceput