Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Alex

Sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!!

Intalneala si eu sunt de acor cu weekendul 20-21 martie, mai precis 20 martie ca pe 21 nu putem. Intervalul orar e ok. Suntem pro.

Revenim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi nu o sa fim, cel mai probabil, in Bucuresti, in weekendul ala. Probabil ca singurul weekend in care vom mai fi in Bucuresti, o sa fie 13/14 martie. Ca si ora, desi pe la 1 jumate - 2 Erika doarme, la cum e vremea, prefer intervalul 12-16. Dupa ora 16 se raceste.
Sambata pe 13 martie am eu programat ceva, dar pe 14 martie suntem liberi.
Daca ramane 20/21, noi sigur nu suntem. Mai suntem pe 27 sau cat e, weekendul urmator, dar pentru ca va fi foarte aproape de plecare, si cine stie cum vom sta cu bagajele...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Pentru noi e ok si 14 martie. Aida doarme de regula intre 13.30 - 15, cam asa, deci nu prea vad cum am putea venii atunci; de regula pe afara iesim dimineata si seara.
Deci intalnirea noua ne-ar convenii pe la un 10 asa... sau seara dupa 16, dar cum ziceti si voi. Cred ca e mai insorit dimineata .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Alex!!!

Sunt de acord cu intalnirea, as prefera sambata pe la 11:00, dupa amiaza e frigut.

Noi suntem bine, sanatosi, a plecat soacra, e bine fara ea, dar si rau in acelasi timp, mereu suntem pe fuga si toate sunt numai pe capul nostru.

Mergi la inceput

Ia uitati ce am comandat si mi-a venit azi www.handsoneducation.ro/index.php?produs_id=2361&cod=HOE05317&pagina=catalog" target="_blank"> pian de jucarie. Aida e f incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Si pentru noi e ok in weekendul 13-14 martie. Cat priveste ora... astept sa vad ce zic si restul fetelor. Maya doarme in general de pe la ora 13-14 pana pe la 16-17. Dar vedem cum facem. Nu e batuta in cuie. Maya se adapteaza rapid la orice program schimbat.

Trebuie neaparat sa o vedem pe Anka si pe fetite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

La Multi Ani! Alex , sa cresti mare, frumos si fericit! Flo sa-ti traiasca feciorul cel minunat si rizacios

Eu sunt happy, am reusit de-am mai gasit bilete pt duminica la teatrul de papusi, vom vedea "Capra cu trei iezi", am mai incercat acum 2 saptamani dar am avut surpriza sa constatam ca daca nu iei bilete cu cel putin 10 zile inainte n-ai nicio sansa sa apuci vreun loc. Am mai fost de Craciun la Sindbad Marinarul si au fost in extaz cupiii (Nacy si Vlad, finutul meu)

Anka vrroiam sa-ti multumesc pentru sfatul cu gheara diavolului, mi-am pus parintii pe picioare . Misto e ca nici nu miroase naspa ca Ben Gay-ul sau alte asemenea...

Ca de obicei, pot doar sa-mi rog unghiile ca noi nu suntem in Buc., mor cand vad ce intalniri misto ies. Daca nu era asa nasol afara saptamana trecuta imi venea sa ma duc la Tulcea s-o intalnesc pe Sun, asa am un chef sa mai vad mamici si pepenoi... Abia astept sa vina vara, sa incepeti sa veniti la mare

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, toti avem butoiul nostru, si ne e mai greu sau mai usor sa iesim din el. Nu e deloc usor sa stai acasa cu copilu, plus bb mic in burti, asta e clar. Cel mai greu e cand cei din jur cred ca e pepsi sa faci o casa sa ruleze (in special sotzul, ca ceilaltzi conteaza prea putzin). Si eu am avut perioade de butoi, mai ales pentru ca atunci cand am stat cu Maya mi-am cautat si de lucru (imi doream ceva cu adevarat aproape de casa), si toate una peste alta ma mai aruncau in butoi. Ce faceam : o seara pe saptamana plecam fara Maya la prietena mea cea mai buna ; incercam sa vad cat mai multa lume : ieseam la pranz, dupa amiaza (toate astea cu Maya cu tot). La tine e rau ca esti oarecum izolata, dar macar sambata ia masina si iesi singura in oras sa respiri un pic, asta face bine la moral.
Cand tati a stat cu Maya 2 zile dupa ce am inceput lucrul, mi-a zis ca el nu ar fi putut face tot ce am facut eu acasa : bebe, casa, cautat de lucru, interviuri, cazat copilul undeva pentru mers la interviuri. Deci, tatzii trebuie lasati acasa singuri, macar o zi #61514;, ca sa aprecieze.
Timpul trece si nu se mai intoarce. Fiecare secunda risipita in butoi, e pierduta. Mai bine sa facem ceva cu ea. Sa incercam sa profitam din plin de ea.

Iti recomand episodul 10, sezonul 5 din Medium.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ALEX

La multi ani, sa ai o viatza lina si fericita

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Boti, daaaa, la vara neaparat trebuie sa ne vedem

Mergi la inceput