Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - saptamana viitoare s-ar putea sa fiu cu fetele la Cta, am in plan sa ajungem duminica seara si sa stam toata saptamana, daca nu cumva ma mai trimite dr la vreo radiografie luni.

Cu intalnirea - si pentru noi e ok orice ora, dar la 10 dimineata nu cred ca suntem competenti, ca ne urnim greu. Si Eri doarme cam la 13.30, dar daca ne prinde respectiva ora in parc, e ok, doarme dupa. Deci noi ne putem plia dupa voi, mai ales daca e DUMINICA, 14 martie!
Sambata, pe 13, sunt la alta intalnire de DC

Pe 20 suntem la soacra-mea.
Pe 27 e posibil sa mai avem noi musafiri..
Pe 30 decolam.

Maine semnam contractele finale cu casa, vineri merg la leasing sa perfectam actele, te doare capu

Sunt super ocupata, asa ca vorba altora, scrieti cu litere de-o schiapa, ca momentan citesc in mega-diagonala!

MIKI - cat e de pasionata Didi de chestii electronice? Am un mini disc recorder, Kenwood, cu multe discuri, ele se inregistreaza la nesfarsit, am carte tehnica in engleza, e cu casti dar se poate pune printr-un amplificator. Am si discuri inregistrate si discuri blank, daca vrei, ti-l dau pentru ea. Discurile deja inregistrate si le poate reinregistra cu ce doreste ea. Formatul insa e specific, deci daca prefera mp3, nu stiu daca o sa ii placa asta. Eu nu sunt fan mp3. Functioneaza cu acumulator, baterii, dar am si transformator, il poate tine in priza. Are telecomanda pe fir, si pe aparat are afisaj cu toate controalele, inclusiv nivel de decibeli la inregistrare, plus ca se poate inregistra playlist-ul (cam ca la sms), pentru fiecare disc, nu iti apare trak 1, 2,3... Daca il vrei, let me know.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Eu dupa 5 zile de raguseala cumplita m-am pricopsit cu o raceala zdravana....noroc ca azi am doar 3 zile la scoala ca altfel o luam razna.
MIKYCRIS ai PM.
flo sanatate multa la puiuti!
kimmy tare nasol cand ai discutii cu soacra.Am avut si eu o perioada urata la inceputul casatoriei dar acum s-a mai linistit zic eu.Jucam amandoua teatru cand ne intalnim,zici ca suntem cele mai bune prietene
Ma pregatesc sa plec la scoala,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

PS. Haideti ca azi ne pe romaneste ca sunt Dragobetele
Upsss e post

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ooka
Alex
Ce frumos ca va intalniti din nou, poate reusim si noi sa venim
Vreau sa merg la bunica mea si trecem prin Bucuresti dar nu stiu data exacta
Miruna a cazut ieri si s-a lovit la cap , a plans putin fara sunet dupa care a lesinat la mine in brate, m­-am speriat ingrozitor, am mers cu ea la urgenta, dar pana la spital si-a revenit si era vioaie, si doctorul a spus ca nu crede ca are ceva la cap dar sa facem totusi eeg si radiografie, am incercat sa facem eeg dar nu a stat, maine dimineata suntem programati la radiografie sper sa nu mai planga si sa reusim sa o facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tecky multa sanatate si tie, off circula iar viroze...

David avea ieri puroi la ochi, Alex a tusit toata noaptea, le-am dat prospan azi, se pare ca le merge mai bine ca eurespalul.
Culmea, David tot la 6 s-a trezit

Vio ce sperietura! Pup si sa aveti rezultate bune la investigatii!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna fetelor!!

Si pentru noi este ok pe 14 martie. In privinta orei sunt de acord cu ce a spus Anka.
Viosper ca e bine Miruna.Multa sanatate!

Flo multa sanatate baietilor. La Maya a functionat f bine Stodal.Ai incercat sa le faci aerosoli?

TeckyTecky multa sanatate si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Kimmy desi eu nu am astfel de probleme cu soacra mea, parerea mea este ca, in general, nora, pentru a demonstra soacrei care permenent are dreptate , sa fie cea care da dovada de un pic mai multa intelepciune si sa ii acorde o alta sansa, din miile de sanse pe care unoeri le acordam si unor simpli straini. In felul acesta eu cred ca nora va fi cea care iese in castig la final. Parerea mea!

Sunt cazuri si cazuri!Reguli si exceptii... insa.. eu asa consider ca se da dovada de un pic mai multa intelepciune, chiar daca uneori rabufneala de moment iti ofera satisfactii mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asa citeste Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citeste bine Sonia, dar nici Julia nu se lasa, ii face galerie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ariadna ce scumpe sunt fetele tale cum vorbesc ele.
violeta ce sperietura ati tras.Tin pumnii sa stea cuminte Miruna maine si sa fie totul bine!
Multumesc mult fetelor pt urarile de sanatate!

Mergi la inceput