Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Neatza!

daca tot mi-am descoperit "talentele" de poetesa, sa-i fac si lui Cleo o urare in versuri:

[yellow]Cine-i mamica frumoasa
De "fifitza potoroasa"?
E Cleo din Dorohoi (sper ca nu gresesc)
Careia ii uram noi,
LA MULTI ANI cu sanatate,
Pace si noroc in toate!
Casa plina de iubire,
Liniste si fericire!
Mara sa te-nveseleasca
Si mereu sa te "ubeasca"!
Si daca tu asa vrei,
Sa ramai la 23...(de ani)

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

remember us?...si noi pe aci...

Cleo...
Laaaaa muuuullltttiii annniiii Cleo!
Sanatate maxima, europeanca mare si sotul cu multi bani!

Fetele mai stiti ceva de surioara cea mica a Sarei Maria de alex@sara? Trebuia sa se opereze pe 16...

Va pupez! Revin cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatzaaaa!

Daca-i rost de chef iata-ma si pe mine - poate capat si eu o feliutza de tort marca Cleo . Sa inceapa petrecerea

LA MULTI ANI CLEO!!!!

Draga mea, iti doresc toata fericirea din lume, sa fii implinita alaturi de familia ta, sa ramai mereu atat de energica si plina de viata, vesela si frumoasa !Sanatate multa si ma bucur ca te cunosc!

De urat as mai ura dar ma tem ca mandra ! Ce poeata is!

Ei, daca tot am primit acordul mandrei sa mai stau nitzel mai zic o vorba - doo!

Sa va fie de bine plimbareala Laura, sa poarte B sanatos toate cele noi si felicitari pt FINUTZ ( vecina ) Vei fi ca si prima data o nashica SUPERBA - te face cea mai frumoasa!
Ei, vrabia malai viseaza si tiganul praznic , am vrea undeva frumos si ieftin . Mie mi-ar place sa mai merg odata in Italia dar si-n Egipt ne gandeam sa mergem prin toamna. Acum nu stiu pana la urma ce vom face

Isteata tare Eva, Ylari!
Asa si Andra , avea dubii cand se vedea mica, nu ne credea ca este tot ea . Acum am inceput sa avem mai multa credibilitate , se vede in poze si zice "ANDAAAAAAAAAA"
Lasa, dupa ce aveti casutza din povesti o sa mergeti pesteeeee tot

Luminel , macar atat sa fac, sa aduc nitzica culoare

ei Desiree, asta iexplica faptul ca ma trezesc io obosita . Pai daca umblu in vizita in Canada . Sper ca am fost macar genul de musafiri pe care i-ati mai dori pe la voi si sper ca n-am venit cu mana goala . Daca mami tot i-a cumparat zestre fetii macar un sa-i aduc Victoriei Sa poarte sanatoasa lucrushoarele! Ce bine ma mai simt cand ii cumpar cate ceva Andrei . Acum mereu , chiar daca-mi zic ca-mi cumpar si mie ceva, inevitabil sfarsesc prin ai cumpara tot Andrei cate ceva

Mai Elenuca, cat de ametita pot fi , mai sa ratez cu Lizuca cea frumoasa . Nu era postul tau cand m-am apucat io sa scriu si eram sa sar peste . Cat de dulce esteeeeee Pare inaltuta bine din poza dar, vb Simonei, are si cu cine semana
Deja va ganditi sa redecorati camera Lizucai ? Spor, sa gasiti ce va doriti! Si eu abiaaaaaaaa astept

Mihaser

Gata, ma retrag in glorie , ma duc sa o pun de o ciorba, asa ca-n zi de sarbatoare

Va , o zi frumoasa fetele!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Si daca tot n-a dat nimeni, desi e tarziu va invit la o

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari si eu ii pun lui Mirci filmuletele cu el mic tocmai ca sa nu fie gelos pe Ilinca, incerc sa-i explic ca asa a fost si el, ca tot asa papa tzitzi, ca nu cumva sa fie gelos. se uita cu interes.
TU de ce iti faci analizele? SUcces, sper sa iasa bine...cu infectia lui Mirci, habar nu avem de unde e, toti ne-au spus ca e contaminare de la fecale, dar pana la urma habar nu am. Barbate-miu se teme sa nu aduca el din spital, dar eu nu spal niciodata hainele lui Mirci cu alea noastre, i-am bagat prosoapele la 90 de grade, nu stim...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MsBb ei, bine ca faceti planuri, sper sa va iasa!
Lumi ms de cafea, tot astept felia de tort de la Cleo ce se intampla???
Mihaser bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mihaser, bine ai revenit! Nu stim nimic de fetitza mica a lui Alex@Sara...
Laurita fac analize asa, pur si simplu... eu in fiecare an mi le fac. De obicei mi le fac in iunie dar acum le fac mai devreme ca v-am zis cateodata am gura amara, imi vine sa vars, chestii de-astea... Si eu sper sa iasa bine. Sanatate multa lui Mirci. Poate dupa ce o scapa de pampers o sa treaca.
MsBB ce calatoare esti, deci asa, visezi la Italia si Egipt... Si mie mi-a placut foarte mult concediul pe care l-am facut inainte sa raman gravi, a fost de altfel un tur de forta, Austria-Italia. In Italia am fost la Venezia, Rimini, San Marino Ce frumooos a fost!!! Si ce tineri eram, dar eram muuult mai saraci decat acum, ca nu o aveam pe bebeluna.
Luminel ce poeta esti draga mea!
Noi suntem la mama deci azi nu bucataresc nimic. E adevarat ca ma relaxeaza. De dimineatza si soacra-mea mi-a zis ca i-am rasfatat ieri.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

MsBb ei, bine ca faceti planuri, sper sa va iasa!
Lumi ms de cafea, tot astept felia de tort de la Cleo ce se intampla???
Mihaser bine ai revenit!

acu urc pozele!
http://picasaweb.google.com/csocianu/2010febr21#

deci la tort, am gresit varsta, of, nu stiu sa sctiu.
Dar Mara a cules vishinele toate, dezastrul fiind... doar estetic.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE nu stiam sa fac asa porumbul,eu faceam doar fiert.mmmm ce pofta.mie imi place ala copt,care se facea in tara,la foc.dar aici de unde foc?
gratar am "plancha"-tigaie din aia de teflon,ondulata.
si mai am unul electric.pe astea se face tot cu polei???

CLEO La multi ani !!!!Sanatate,fericire si impliniri !

LAURA la 13 sapt nu mi-au spus ce e bebe,si mai am ecografie tocmai in mai,la 6 luni...Dar eu am nume de fata

YLARI cum a iesit ficatul?da,ai dreptate,daca il faci cu sos nu iese uscat.

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mooooaaaaamaaa, m-a terminat cleo cu tortul ala terorist!!! Si... 23???? Multi inainte draga mea Unde ati fost la joaca? Vreau si eu sa o duc pe Eva dar ala de la Mall Cotroceni mi se pare imens, cred ca daca o bag acolo trebuie sa intru eu dupa ea ca sa plecam.
Aelita ficatul o sa il fac miercuri-joi mai degraba cand o sa ma intorc dincolo in Crangasi.
Desiree dar porumbul pe stiulete crud, sau il fierb inainte si dupaia il dau cu unt si il bag la cuptor? Eu am boabe la punga congelat si ma gandeam sa il fac in tigaie cu unt. Nu va fi la fel de gustos, dar... acolo o garnitura. Reteta de la tine am retinut-o si o voi aplica la vara cu siguranta!!!

Va pup si va iubesc FOARTE TARE pe toate!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput