Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetelor, acuma sunteti voi mai active pe forum cit va tine vremea in casa! ia sa apara ghioceii si sa infloreasca merii, sa vedeti cum fugiti repejor prin parcuri cu piticii!!! in ROm imi placea f mult in parc, aici nu imi place e asa de pustiu...eu abia gaseam loc pe banca in parcurile din Iasi!

macar sa visam la vacante si sa ne amintim de tinerete! eu cu burta mare in 34 de saptamini si grasana tot mai visez la plimbari romantice desi gifii ca o babuta asmatica!

Ylari: eu am iesit anemica acum la un test si pe lista cu alimente pe primul loc din alimentele pt. anemie era ficatul de vitel! se da la copii, mai ales daca deja a mincat ficat de pui. iese mai tare decit puiul, daca nu va place la gust, merge bine cu porumb dulce care ii mai atenueaza gustul amarui. eu asa dau la copii cel de pui. cred ca nu l-ar accepta fara garnitura ar fi inecacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Elenuca, multumim, si voua sa va fie de bine; noia avem cizmulitze de cauciuc de anul trecut... ii erau maricele, acum cred ca o sa i se potriveasca.

Cenia, si eu iesisem slab la fier, in timpul sarcinii, si ptr. ca nu puteam manca carne (Victoria o papa carnea numai pacalita!) mi-au recomandat ficat de vita; nici atunci nu l-am mancat... am papat in schimb cel de pui.

Ylari, sa ne spui cum a iesit.

Azi Victoria s-a oprit "de vorba" cu o fetita in mall si s-au tooot imbratisat... erau asa de scumpe.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor multumesc ptr raspunsuri!
Elenuca il voi face la cuptor (nu am gratar ) cu legume, Da, Desiree, va spun cum a iesit! Cenia, pai tot ptr fier ma gandeam sa i-l dau, asa, preventiv... Chiar am porumb, dar ala cum, doar il fierb? Am mancat odata calit in unt si cu sare ce bun a fost... Cred ca ai dreptate cu acticitatea pe forum, eu una abia astept ghioceii... desi odata cu ei stiu ca va trebui sa ma intorc si eu la servici
Eu am stat pana la ora asta ca am lucrat la o chestie ptr la servici, ma voi duce luni special ptr asta, aoleu si m-a luat o melancolie (din nou) ma intreb cum au trecut 2 ani, nene? Cum si cand, ca mi-e ciuda ca mor ca trebuie sa ma duc iar la servici... ce bine e acasa cu pitica sa stau si doar sa am grija de ea, sa pape si sa ma joc cu ea... Ma duc sa ma bag in pat langa ea!
Elenuca nu te-am uitat scumpa... Eu zilele trecute ma gandeam la melly Chiar daca nu avem timp sa scriem mereu eu intotdeauna m-am simtit bine venita!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ELENUCA ce frumoasa e Lizuca !!!!!

LUMINEL,nu,nu e Andres asa avansat sa zica el "con cartofis" Sofia e cu amestecul.

YLARI,ce bine zici de inghetata,multam,uitasem ca mi-a luat azi sotul,m-am abtinut sa nu mananc inainte de masa,ca sunt ca aia mici si nu mai mananc mancare,si apoi am uitat ! acum ma duuuuuuuuuuuc direct pe ea !!!

ficatul de vita -eu il fac subtire pe tigaie din aia gratar.si fac separat garnitura de ardei gras cu ceapa calite.daca ii gasesti punctul,sa nu fie facut rau,e f f bun! nici eu nu stiam ce sa fac cu el,pana nu am mancat !mie mi-l face bun sotul.eu nu prea il nimeresc.
fac mai des asa decat de pui.
pana sa stiu ca e bun asa,mancam doar din ala de pui.incercati,daca va pricepeti sa faceti o friptura buna la gratar,va va iesi sigur bun!

sau faceti tochitura moldoveneasca,cu mamaliga,e superrrrrr!
sau cum se numeste aia cu ficat si rinichi si sos de rosii??

la cuptor va iesi cam uscat si inecacios.

deci,altfel citim cu o inghetata-n bot!!

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor multumesc ptr raspunsuri!
Elenuca il voi face la cuptor (nu am gratar ) cu legume, Da, Desiree, va spun cum a iesit! Cenia, pai tot ptr fier ma gandeam sa i-l dau, asa, preventiv... Chiar am porumb, dar ala cum, doar il fierb? Am mancat odata calit in unt si cu sare ce bun a fost...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Daddy il face asa, porumbul, zic :) : Il unge bine-bine cu unt (cu perie de silicon daca ai, unge usor, daca nu- si cu cutitul merge intins), pune un pic de sare, il inveleste in folie de aluminiu si il pune pe gratar. Da, am retinut ca nu ai gratar, dar il poti baga si-n cuptor, tot aia e, ca gratarul nostru e cu butelie, deci acelasi lucru. Iasa delicios!

_

Mergi la inceput

Elenuca scuze! Am uitat sa-ti spun ca am vazut si eu Printesa ta frumoasa foc. O dulcetzica de fetitza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fete vorbareste

Noi suntem matinale, asa ca profit sa urez din zori

Draga Cleo,
LA MULTI ANI cu fericire, sanatate si-mplinire!

Adriana

P.S. vreau tort si daca scrie pe el 23 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata fete vorbareste

Noi suntem matinale, asa ca profit sa urez din zori

Draga Cleo,
LA MULTI ANI cu fericire, sanatate si-nplinire!

Adriana

Multzumim!!! . Ma duc sa decorez tortul. O sa scriu pe el ca implinesc 23 de ani

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Cleo sa fii fericita si sanatoasa!! Sa ai o zi minunata! 23 de ani!! Cum se pronunta asta?
Aelita tu ai aflat ce e bb3?? sau nu vrei sa stii? Se vede burtica?
Lumi Mirci incepuse iar sa planga la pipi asa ca am inceput sa-i dam cu GArasone - solutie oftalmica cu gentamicina. Nu ne-a recomandat-o un urolog, ci colega lui Bogdan care e ORL-ista, dar sper sa mearga. Decat intravenos gentamicina, mai bine local, mai ales ca el nu are in urina nimic, e doar infectie uretrala de fapt. Sa vedem. Voi??Au iesit analizele?
Elenuca foarte frumoasa Lizi, are o gurita senzuala MAre noroc pe MAteias! Da cu tortul ala ce facusi?
Desiree ce simpatica e Victoria cu preferintele ei pentru haine. De mica asa...sa le poarte sanatoasa!
MsBB la ce concediu va ganditi? Mama, ce m-as mai gandi si eu, dar cred ca sunt nebuna!
Ylari o dai pe Eva la gradi sau cum faci?

Mirci e la soacramea, aseara eram ff obositi si i-a fost lene lui Bogdan sa-l mai trambalam si pe el acasa asa ca nu l-am mai luat.
Am umblat ca nebunii ieri, de pe la 2 pana la 9 seara.
Am fost in BAneasca Mall, ca tot trebuia sa duc la serviciu - adica vizavi- instiintarea de gravidutza.Am batut toate magazinele de copii, pana la urma insa Bogdan s-a ales cu o geaca super de la ZARA si niste pantofei de primavara misto.
Apoi am fost tocmai la Grand Arena, in KIABI si am luat hainute la finut ca pe 10 aprilie botezam - asa imi place mie sa fiu nasa in luna a 9-a !!! CA si cu Mirci am nasit, 5 zile inainte de a naste. Am gasit un costumas dragut. Vazusem unul si mai frumos la ZET, dar nu merita diferenta de bani. FInul va avea 3 luni in ziua botezului, asa ca i-am luat pt 3 luni si nu le va mai purta cine stie cat dupa aia. Daca ii luam de 6l dadeau nasol, labartate asa.
Ah, Socrate ultima data cand eram in Grand Arena, te-ai intalnit cu MIrci si Bogdan. Mi-a spus B si am intrebat ce mai faci, daca i-ai spus lui ca pe la noi nu ai mai dat. SPer ca sunteti bine
Ali, Sis

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!!! CLEO SA TRAIASCA, LA MLTI AAAANI!!! Fericire multa prietena scumpa, sa iti dea Dumnezeu sanatate si oameni buni si iubitori in jurul tau! Sa te bucure Maruca, sa iti umple inima de implinire!!!!!

Aelita, Desiree, merci de retete! Aelita, la cuptor am mai facut reteta asta cu ficatzel de pui, si am pus in aceeasi tava legumele cu ulei de masline, sos de rosii si un pic de apa, a iesit un sos delicios, nu au iesit uscaciosi. De aia ziceam sa incerc aceeasi reteta, om vedea...

Laurita pup pe Mircisor, sa dea rezultate tratamentul ocal. Dar de la ce, infectia asta uretreala? Da, o voi da la gradi pe Eva. Of... ce fata mare am!!!

Ieri m-am uitat la cd-ul de la botezul Evei, mai exact de la baitza de a doua zi. Fetelor, a venit la mine in brate si se uita ca hipnotizata, ne arata pe rand, pe mine, pe tati, si cand a ajuns la ea, nu stia cine e! Am murit de ras, i-am explicat ca e Eva bebelus si radea in hohote. Apoi a sunat interfonul in inregistrarea video si ea ma lua de mana sa ma duca la usa Doamne, am confuzat copilul...

Azi plecam la mama. O sa incerc sa mai intru, sa vedem cum merge netul.
Marti ma duc si eu la analize, dar doar imi recolteaza sange.

Pupici multi!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput