Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, azi te-am copiat ca mi-ai facut pofta: am facut si eu snitele cu piure la pranz si acum l-am trimis pe tati sa-mi cumpere branza dulce sa fac papanasi...
Mi-am adus aminte, ieri sotul a patit cu nepotu-sau exact ca tine cu Eva cand a lasat socrul usa deschisa: stateam noi toti 4 in camera si la un moment dat eu m-am dus pana la bucatarie si nepotu-meu s-a furisat la maica-sa in alta camera; si barbatu-meu a crezut ca a deschis usa de la intrare si a fugit pe scari cum mai are obiceiul...nu-ti spun ce speriatura a tras, a fugit in ciorapi pe scari sa-l caute si tremura in asa hal ca i-a scapat castronelul fetei cu ciorbita din mana...si mie-mi venea sa mor de ras

Elenuca, de ce crezi ca te-am uitat? eu chiar ti-am facut o strigare in ultimul capitol...sau penultimul, nu mai stiu exact...Lizuca e o dulce...dar nu pare dolofana, cum de are 13 kg

MsBB, ai colorat forumul

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aoleu Lumi, haide mai cum sa razi de bietul om... nu-ti zic ce e in sufletul tau cand iti trece prin cap o astfel de posibilitate... Bine ca a fost alarma falsa!
Sa stii ca am bagat si pizza la cuptor
Eu intelesesem ca Sofia zicea cu cartofis.
Pupici

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Luminel, iti spun eu de ce pare subtirica- e inaltuta bine Eliza...Are si cu cine sa semene, asta e cert.
Elenuca, scumpa, v-am revizionat pozicile. E adorabila cu bentita, cu palarie, cu zimbet, cu somnic. SPer sa apucam sa ne mai vedem pina plecati...SPER
SIs, abia astept sa ne vdm!
Ylari, mai tu renuntasi de tot la regimul acela? Vrei sa ne distrugi si pe noi astealalte?
CLeo, haide nu te ingrijora cu Papanicolaul. Eu cred ca tocmai dc era ceva de sunau sa-ti spuna. Luni am si eu programare , fac si PN, am emotii la fel ca tine.
M-am bucurat si eu de Dani, Piggy si MsBB, un pt voi.
Mi-e dor si de Iulia, Vianne...ce faceti dragele?
Fetelor care vorbiti de vacante, ma terminati...Noi acum cu credite si nebunii, cine stie cind mai mergem? Peste vreo 2 ani asa...hmm, macar sa mai putem scapa la cite un shopping cind si cind...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fiica mea si-a dat drumul la aerosoli si deseneaza cu jetul de aburi in aer - cat mai departe de gura, of course

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am ajuns si noi la cumparaturi azi; i-am cumparat hainute Victoriei, vreo 4 perechi de blugi, 2 lungi, 2 capris, 2 fustite 'Fancy', un sarafan tot de blugi... fiica-mea ma innebuneste cu blugii. O intreb 'ce porti azi?' RAspunsul e "Jeans" si daca vreau sa-i dau altceva, urla "NO! AWAY!" pana le pun inapoi si scot blugii. Azi am gasit o pereche de pantaloni frumosi si mi i-a luat din mana si i-a pus inapoi... (Edit) daddy a zis ca-s eu prostuta si daca mi-au placut trebuia sa-i iau. Dar i-am explicat lui daddy ca Victoria-i poarta si daca nu-i plac, nu ii cumpar. Asa a facut si cu materialul de rochita, i-am aratat materiale pana a zis "Like" si ala l-am cumparat :) Ah, i-am mai cumparat o pereche de pantaloni din aia verde inchis (ala de armata) care se fac si capris, care tare mi-au placut.

Am fost si noi sa cumparam mancare, dragelor, acum 2 zile am comandat mancare seara ca nu am avut nimic sa gatesc, decat steaks ptr. bbq (e lada plina de ele) si pizza. Ieri am avut la cina somon umplut cu spanac, ardei si ceapa, a papat Victoria fff bine, tare multumita am fost.

Ylari, nu stiu nimic de ficat de vita, eu nu fac ca nici noua nu ne place... eu mananc de pui, daddy nici sa nu-l vada.

Cenia pe mine m-ai pierdut de client cand ai mentionat golf... ca daca am veni, daddy ar fi tot la golf si noi singurele prin Phoenix...

MsBB, te-am visat azi-noapte. Erai in vizita la noi, cu Andra... si atat imi amintesc. Imi era dor de tine, ma bucur ca ai mai scris.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Simo, da, am renuntat la regim, da-l in colo ce atata regim... acum sunt in depresie, remember? De cand cu casa, ba se construieste, ba nu se construieste, socrii pe capul meu gramada... trebuie sa ma consolez si eu cumva...
Fetelor asa si noi, cine stie cand vom mai merge in concediu... Dar ptr casutza noastra, sacrific cateva concedii cu draga inima
Cleo,artista Mara ta. Neinteleasa deocamdata, dar pe viitor cine stie ce desene abstracte cu nebulizatorul va semna.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
...
Fetelor asa si noi, cine stie cand vom mai merge in concediu... Dar ptr casutza noastra, sacrific cateva concedii cu draga inima

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Desiree sincer nici eu nu-mi aduc aminte sa fi mancat ficat de vita dar a cumparat Iuby din greseala, eu am scris pe lista ficatzei si el n-a stiut ca vreau de pui Acum trebuie sa fac ceva si cu asta, nu? O sa fac o reteta la cuptor cu legume, cred ca o sa iasa

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, da' te-ai pus pe gatit, nu gluma! bag seama ca te relaxeaza...cu ficatul, da o cautare pe google, gasesti zeci de retete...

Simona, si fii-mea e inalta, dar n-are decat in jur de 11.5 kg...
Succes cu PN!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Luminel, multam de strigare, esti o scumpa, ne-am gandit ca totusi sunt vreo aproape 3 luni de cand n-am mai scris si... „ochii care nu se vad se uita” respectiv cine nu tine ritmul , mai greu sa se mentina „on line”. Legat de kg, intradevar Lizuca nu e grasuta dar e inalta, bine legata si extrem de fortoasa, face niste piruete cu calutul si cu Dumbo ( elefantelul cu role) de ma sperii si eu de unde are atata putere. Sau ar mai fi o explicatie cum ii place lui tati sa spuna „ are creierul greu” ...
MSBB
Simonel te pup scumpa, poate ne vedem chiar luni, ne luati si pe noi la shoppinguiala?
Cleo, mi-o imaginez pe scumpa de Mara cu aerul ei serios facand rotocoale cu aburii, apropos, e un nou concert Tudor Gheorghe, am apucat sa vad fugitiv sa vad un afis prin oras, ce ziceti, va bagati?
Desiree sa fie de bine cumparaturile la printesa, dar stiu ca ati cumparat nu gluma... astazi am iesit si noi sa luam cizme de cauciuc pentru tara ca sigur nu o sa pot tine ritmul cu Lizuca la alergat prin balti si ne-am intors cu o rochita cu floricele dragutza si niste bluzite... n-am rezistat sa nu i le iau...
Am uitat sa-i raspund lui Ylari cu ficatul de vita, din cate stiu eu e ok sa pape dar cu conditia sa fie bine fiert , nu stiu daca e recomandat cel la gratar, e mai sigur sa fie fiert parerea mea.

Gata ne bagam si noi la nani, azi a fost o zi tare plina, am fost in kika sa cautam pat de tineret, vrem sa redecoram camera Lizucai, apoi in vizita la un alt bebe, uf... grea zi.
Noapte bune mamici , bebici si burtici !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput