Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
Victoria_mami spune:
![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita ELENUCA ce frumoasa e Lizuca !!!!! ![]() LUMINEL,nu,nu e Andres asa avansat sa zica el "con cartofis" 14+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
aha, eu intelesesem ca Andres

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Neata Cleo ![]() ![]() sa fii fericita si sanatoasa!! Sa ai o zi minunata! 23 de ani!! Cum se pronunta asta? Aelita tu ai aflat ce e bb3?? sau nu vrei sa stii? Se vede burtica? Lumi Mirci incepuse iar sa planga la pipi asa ca am inceput sa-i dam cu GArasone - solutie oftalmica cu gentamicina. Nu ne-a recomandat-o un urolog, ci colega lui Bogdan care e ORL-ista, dar sper sa mearga. Decat intravenos gentamicina, mai bine local, mai ales ca el nu are in urina nimic, e doar infectie uretrala de fapt. Sa vedem. Voi??Au iesit analizele? Elenuca foarte frumoasa Lizi, are o gurita senzuala ![]() Desiree ce simpatica e Victoria cu preferintele ei pentru haine. De mica asa...sa le poarte sanatoasa! MsBB la ce concediu va ganditi? Mama, ce m-as mai gandi si eu, dar cred ca sunt nebuna! Ylari o dai pe Eva la gradi sau cum faci? Mirci e la soacramea, aseara eram ff obositi si i-a fost lene lui Bogdan sa-l mai trambalam si pe el acasa asa ca nu l-am mai luat. Am umblat ca nebunii ieri, de pe la 2 pana la 9 seara. Am fost in BAneasca Mall, ca tot trebuia sa duc la serviciu - adica vizavi- instiintarea de gravidutza.Am batut toate magazinele de copii, pana la urma insa Bogdan s-a ales cu o geaca super de la ZARA si niste pantofei de primavara misto. Apoi am fost tocmai la Grand Arena, in KIABI si am luat hainute la finut ca pe 10 aprilie botezam - asa imi place mie sa fiu nasa in luna a 9-a !!! CA si cu Mirci am nasit, 5 zile inainte de a naste. Am gasit un costumas dragut. Vazusem unul si mai frumos la ZET, dar nu merita diferenta de bani. FInul va avea 3 luni in ziua botezului, asa ca i-am luat pt 3 luni si nu le va mai purta cine stie cat dupa aia. Daca ii luam de 6l dadeau nasol, labartate asa.Ah, Socrate ultima data cand eram in Grand Arena, te-ai intalnit cu MIrci si Bogdan. Mi-a spus B si am intrebat ce mai faci, daca i-ai spus lui ca pe la noi nu ai mai dat. SPer ca sunteti bineAli, Sis ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina |
Laura, mai ce mai trage si Mirci cu putzulica lui!!!
bafta se funcitoneze tratamentul asta si sa scapati odata
La noi nu a fost agta analiza vineri...luni luam rezultatul...Doamne ajuta sa nu fie infectie!
Sa va fie de bine shoppingareala! wow, ce bafta ai sa nasesti cu burta la gura de fiecare data! sa-ti traiasca finutzul!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui YLARI Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!!! CLEO SA TRAIASCA, LA MLTI AAAANI!!! Fericire multa prietena scumpa, sa iti dea Dumnezeu sanatate si oameni buni si iubitori in jurul tau! Sa te bucure Maruca, sa iti umple inima de implinire!!!!! Aelita, Desiree, merci de retete! Aelita, la cuptor am mai facut reteta asta cu ficatzel de pui, si am pus in aceeasi tava legumele cu ulei de masline, sos de rosii si un pic de apa, a iesit un sos delicios, nu au iesit uscaciosi. De aia ziceam sa incerc aceeasi reteta, om vedea... Laurita pup pe Mircisor, sa dea rezultate tratamentul ocal. Dar de la ce, infectia asta uretreala? Da, o voi da la gradi pe Eva. Of... ce fata mare am!!! Ieri m-am uitat la cd-ul de la botezul Evei, mai exact de la baitza de a doua zi. Fetelor, a venit la mine in brate si se uita ca hipnotizata, ne arata pe rand, pe mine, pe tati, si cand a ajuns la ea, nu stia cine e! Azi plecam la mama. O sa incerc sa mai intru, sa vedem cum merge netul. Marti ma duc si eu la analize, dar doar imi recolteaza sange. Pupici multi!!! YLARI EVA mea ticker POZE |
si Cristianei ii place sa se uite la pozele si filmultezele cu ea mica...si rade cu gura pana la urechi...de fapt ea rade la orice bebe pe care-l vede...reclamele cu bebelusi sunt preferatele ei...
Luminel spune:
| citat din mesajul lui YLARI Mihaser, bine ai revenit! Nu stim nimic de fetitza mica a lui Alex@Sara... Laurita fac analize asa, pur si simplu... eu in fiecare an mi le fac. De obicei mi le fac in iunie dar acum le fac mai devreme ca v-am zis cateodata am gura amara, imi vine sa vars, chestii de-astea... Si eu sper sa iasa bine. Sanatate multa lui Mirci. Poate dupa ce o scapa de pampers o sa treaca. MsBB ce calatoare esti, deci asa, visezi la Italia si Egipt... Si mie mi-a placut foarte mult concediul pe care l-am facut inainte sa raman gravi, a fost de altfel un tur de forta, Austria-Italia. In Italia am fost la Venezia, Rimini, San Marino Ce frumooos a fost!!! Si ce tineri eram, dar eram muuult mai saraci decat acum, ca nu o aveam pe bebeluna.Luminel ce poeta esti draga mea! Noi suntem la mama deci azi nu bucataresc nimic. E adevarat ca ma relaxeaza. De dimineatza si soacra-mea mi-a zis ca i-am rasfatat ieri. YLARI EVA mea ticker POZE |

bafta cu analizele!~ sa-ti iasa bune...si eu trebuie sa-mi iau sapt viitoare rezultatele...mi-a dat cardiologul sa fac ca sa vada de la ce am boala si de ce avanseaza...mi-e si frica...
elenuca spune:
incep cu sarbatorita zileeeeeeei !
La multi ani Cleo, iti doresc sa reusesesti sa ramai toata viata ca la 23 de ani ! te pupam 

Aelita, multumim de aprecieri
Desiree un
de la Liz
RealLaura, da da un norocos, Mateias, dar nici cu el nu mie rusine, imi vine sa-i papa obrajii si ochisorii aia albastrii. Moor de dragul lui !
Luminel, poetesa nepereche, bravooo frumoasa poezioara !
Mihaser, salutare, ce mai faceti?
MsBB redecoram ce sa facem ca trebuie sa rupem pisica in doua, saracu’ tati nu mai poate in exil, mi-e asa mila de el, Lizuca nu vrea pat de bebe ca cica ea e „maaale” si uite asa vanduram patutul ei de bebe care cica ar fi trebuit sa il foloseasca pana pe la 7-8 ani ca se putea modifica si cautam pat de tineret si mobiliere adecvat. Te pui cu dons’oara? am gasit ceva ieri, trebuie sa dam comanda.Spor la ciorbe, ce gatesti bun?
eu fusei la coafor, oau ce dor mi-era sa am momentul meu de rasfatz, acum ne pregatim pentru o petrecere la niste prieteni, asteptam sa se trezeasca Lizuca sa mergem sa chefuim.
o seara frumoasa tuturor !
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Lilly79 spune:
La multi ani Cleo!!! 

Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti.
23 ani zici?
Tortul arata superb si cred ca a fost si delicios.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
mi_bebelina spune:
La multi ani Cleo, sa fii sanatoasa si fericita si iubita!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
simonacip spune:
Cleo, La MULTI ANI draga noastra...frumoasa virsta, eu as fi jurat ca ai 20 totusi...
De ciuda ca nu maninc tort am bagat niste piine cu miere...Daca ma concentram putin credeam ca e prajitura...![]()
Elenuca, ma bucur mult ca va distrati. Bravo! Banuiesc ca ati fost singuri sau cu Eliza?Miine te sun sa vedem ce facem.Din pacate am ziua sparta in doua din cauza programarii la dr la ora 13.00, dar vedem noi.Imi place cum spune Dragos ca ii cintareste creierul mai mult
. Cred ca si la Matei e acelasi lucru...SI el are chiar 14 kg![]()
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Doloress spune:
La multi ani Cleo!
O viata frumoasa si fericita! Numai ganduri bune pentru o mamica minunata de la care am invatat atatea, ma bucur sa te cunosc, fie chiar si virtual asa!

"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

14+
30+
Ce frumooos a fost!!! Si ce tineri eram, dar eram muuult mai saraci decat acum, ca nu o aveam pe bebeluna.