Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Mooooaaaaamaaa, m-a terminat cleo cu tortul ala terorist!!! Si... 23???? Multi inainte draga mea Unde ati fost la joaca? Vreau si eu sa o duc pe Eva dar ala de la Mall Cotroceni mi se pare imens, cred ca daca o bag acolo trebuie sa intru eu dupa ea ca sa plecam.
Aelita ficatul o sa il fac miercuri-joi mai degraba cand o sa ma intorc dincolo in Crangasi.
Desiree dar porumbul pe stiulete crud, sau il fierb inainte si dupaia il dau cu unt si il bag la cuptor? Eu am boabe la punga congelat si ma gandeam sa il fac in tigaie cu unt. Nu va fi la fel de gustos, dar... acolo o garnitura. Reteta de la tine am retinut-o si o voi aplica la vara cu siguranta!!!

Va pup si va iubesc FOARTE TARE pe toate!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Iubita, pe stiulete, crud.

CLEO, LA MULTI ANI FERICITI, DRAGA MEA! SA ITI UMPLE MARA VIATA SI INIMA DE FERICIRE SI DE IMPLINIRE!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, stiti sa-mi recomandati o gradi particulara in zona Pta Romana?
Multumesc frumu.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi ANI!!, Cleo cu ocazia celor 23 de primavari Sa fii fericita si implinita, sa ai numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

Ti-am spus ca sunt moarta dupa fiica-ta?

Am vazut ca v-ati orientat catre alta destiantie in primavara. eu stiam ca biletele catre amsterdam sunt in jur de 160, dar e drept ca nu am verificat pt perioada aceea. oricum, ramane pe alta data.

pupici tuturor fetelor. eu sunt iar in criza de timp la munca, iar de acasa nu prea mai am putere sa intru, ca ma iau maimutzelele mele de proaspata si ma freaca precum ridichea.
odo s-a gandit sa intre la dieta. nu mananca mai nimic. ma mir din ce traieste. astept sa iasa si ultimul canin, sper sa isi revina dupa aceea. alex are bronshita si ia antibiotic. eu behai ca un magar. ete cam asta facem.
sunt in urma cu pozele, va citesc pe apucate, dar am vazut ca au aparut cateva fete. am vazut si discutzia voastra despre copii bi/multi-lingvi. dar nu am putere sa intru si eu in discutie. astept vremuri si vreme mai buna.
va pup pe toate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

La Multi ANI!!, Cleo cu ocazia celor 23 de primavari Sa fii fericita si implinita, sa ai numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

Am vazut ca v-ati orientat catre alta destiantie in primavara. eu stiam ca biletele catre amsterdam sunt in jur de 160, dar e drept ca nu am verificat pt perioada aceea. oricum, ramane pe alta data.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze

inca nu ne-am decis. Cuatm, alegem... eu vreau cat mai eftin, ca e criza si ma simt f. nesigura cu jobul, tati vrea concediu - il cred si eu ca are nevoie...
La ce companie aeriana vazusi tu cu 160 euro bilete? ca e un pret bun!

Multumirile pt urari - mai tarziu. Ma duc ca fiica mea e in priza

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuca
Legat de kg, intradevar Lizuca nu e grasuta dar e inalta, bine legata si extrem de fortoasa, face niste piruete cu calutul si cu Dumbo ( elefantelul cu role) de ma sperii si eu de unde are atata putere. Sau ar mai fi o explicatie cum ii place lui tati sa spuna „ are creierul greu” ...

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

aaa, asa se explica...desteapta

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:

Noi suntem la mama deci azi nu bucataresc nimic. E adevarat ca ma relaxeaza. De dimineatza si soacra-mea mi-a zis ca i-am rasfatat ieri.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ylari, chiar daca nu bucataresti azi, hai sa-ti dau si eu "idei"...am facut ciulama de pui cu ciuperci si gogosi ...te tenteaza?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

MsBb ei, bine ca faceti planuri, sper sa va iasa!
Lumi ms de cafea, tot astept felia de tort de la Cleo ce se intampla???
Mihaser bine ai revenit!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 30+ Ilinca Sabina

acu urc pozele!
http://picasaweb.google.com/csocianu/2010febr21#

deci la tort, am gresit varsta, of, nu stiu sa sctiu.
Dar Mara a cules vishinele toate, dezastrul fiind... doar estetic.

delicios...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:

Noi suntem la mama deci azi nu bucataresc nimic. E adevarat ca ma relaxeaza. De dimineatza si soacra-mea mi-a zis ca i-am rasfatat ieri.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ylari, chiar daca nu bucataresti azi, hai sa-ti dau si eu "idei"...am facut ciulama de pui cu ciuperci si gogosi ...te tenteaza?

Imi dai si mie reteta? Pe mine ma super tenteaza... ciuperci

Laurita, da, Victoria e super fitoasa si pretentioasa, la haine, cizme, trebuie sa o imbrac in ce vrea ea, ca altfel urla sa le pun "Away".

_

Mergi la inceput

Cleo, tu vrei sa ma omori??? Tortul ala... salivez de numa' Si Mara (in poza 20, mai ales) e o delicioasa de fetita.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Poze

inca nu ne-am decis. Cuatm, alegem... eu vreau cat mai eftin, ca e criza si ma simt f. nesigura cu jobul, tati vrea concediu - il cred si eu ca are nevoie...
La ce companie aeriana vazusi tu cu 160 euro bilete? ca e un pret bun!

Multumirile pt urari - mai tarziu. Ma duc ca fiica mea e in priza

cleo, cauta pe site-ul klm.com. chiar acum m-am uitat pt inceput-mijloc aprilie. si daca alegi sa pleci sambata, de ex, si sa te intorci luni (peste o sapt) este 160. vezi ca combinatie va convine voua. merita sa incerci si la tarom, tot cam asa sunt pretzurile (dar nu stiu exact).
pupici

Poze

Mergi la inceput