La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

azi am fost cu eva la cumparaturi, apoi la mall .. in loc sa stau sa aleg ceva ptr ea, mai mult am stat cu ochii in patru sa nu o pierd ..

laurici of, iara ai pierdut un cercel .. imi pare tare rau. pe de alta parte, ma faci sa si rad .. nu stiu ce ai tu cu cerceii astia .. nu trag deloc la tine!

miri hai ca e un inceput, o ora azi, o ora maine si uite asa o sa inceapa sacha sa se trezeasca la ore normale! cat despre sotz .. eu ma bucur ca iese cu eva. sper sa se elibereze si el un pic mai incolo si sa aiba timp mai mult ptr fete .. de mine, nu mai vorbesc ca sunt la coada rau ..

ceska imi pare rau ca iti merg anapoda treburile .. o imbratisare si un pupic de la mine!

roli nu stiu daca putem dormi cu ea dar voi incerca sa ma furisez de langa anna si sa ma duc sa dorm langa eva.

mada vai Doamne ce a patit sofiuca scumpa? pupa elle vanataia, bine ca nu a fost mai rau.

roxanici ce sef handicapat!

nemary cum mai e cu burtica? ce putin mai ai ..

si daca tot v-a placut palaria ... i-am mai luat una annei .. pe roz .. vroiam si ptr eva insa nu au nr asa mare. am mai prins niste reduceri la zara si i-am luat si evei niste bluzite, pantalonasi .. va trebui sa-i iau haine de vara caci e in funducu' gol .. nu are nimic si nici de la cine sa primeasca nu are ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari Ralu, si refacere rapida.

BAZAR - hainute
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Sa o ajutam pe EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Sa-l ajutam pe SORIN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ma tot intreb ce-o mai face danutza noastra de paris si cei trei muschetari ai ei? Darius mai are un pic si face un anisor .. draguta noastra, nu ne mai dai si noua vesti despre voi?

de altfel, am o lista lungaaaa de strigat ..

alinus de plus cum mai e luca? cum merge terapia? ana scumpa ce mai face?

gugu cum e cu doi flacai?

nati cum e piciorusul anei?

micky mamica cum mai merge la job, e ok? cu cine sta lucuta?

micky baby mi-e dor de ochii frumosi ai saarei!

louiza ce mai face cretulina mica?

carmen_e pupam davidelu frumos!

danybv cum e cu auzul? cand vii in bucuresti? te pot ajuta cu ceva? eu stau pe langa spitalul orl ..

alinatudor, ancadiana, mitsu

cretzule tu ce mai zici? eu te citesc pe blog insa nu apuc sa si postez mesaje ..

irinuk ziceai ca mai intri pe la noi ..

ereena ne urmaresti din umbra?

nour ai flacau mare deja si o perluta de gradinita (am vzut pe mess) ..

pup u all!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Felicitari RALU, sa iti traiasca baietelu si sa fie sanatos si tie refacere rapida!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multumim mult de urari si ca v-ati gandit azi la noi

Iti multumim si tie pui mic ca ne-ai ales sa-ti fim parinti, ca ne inveselesti zilele si ca ne arati ce e cu advarat important in viata. Ziua de 19 februarie o sa fie mereu o zi cu totul speciala pentru ca ne umple inimile de caldura si ochii cu lacrimi de fericire. Sa cresti mare iubita noastra, Emma, sa-ti dea Dumenzeu sanatate si numai lucruri bune si drepte in viata. Mami si tati or sa fie mereu alaturi de tine sa te sprijine si sa te ocroteasca.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

in urlete de copii obositi....
obosita si eu la capatul unei zile in care nu am facut nimic din ce mi-am propus in schimb am facut o groaza de alte chestii neprevazute...
cu lady gaga ce urla din televizor si cu ochii carpiti de somn...
am intrat caci mi-am amintit ca dimineata am spus ca revin pentru un mesaj special al sarbatatoritei scumpe de astazi si.,... nu am mai avut timp....
so:
LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE, CU IMPLINIRI MUUULTE, CU PRIETENI ADEVARATI IN JUR, CU BUCURII SI FERICIRE SCUMPA NOASTRA EMMA !!!!
SA-TI FIE VIATA LA FEL DE FRUMOASA PRECUM ESTI SI TU - O PAPUSICA CU CHIP DE INGERAS

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

mai am un strop de "putere":

FELICITARI RALUCAAAAAA !!!!
SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS SI SA-I DEA DOMNUL NORCO IN VIATA!!!
SA VA BUCURE SUFLETELE SI SA VA INSENINEZE ZILELE ASA CUM A FACUT-O SI SURIOARA LUI PANA ACUM !!!!

elle, ma gandesc la tine si la situatia cu evita scumpa si tristuta imi plange sufletul imaginandu-mi fetisoara ei, gandindu-ma la "zbuciumul" sufletesc al tau pe care il cunosc asa de mine de la dimitrakis....

offf...astia se intrec cu gluma...
urla de parca-ar fi pe stadion
ma duc sa-i bag la culcare.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari, Raluca Sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati de amandoi copilasii vostri! Recuperare rapida si asteptam povestea nasterii!

Fetelor multumim ca ati vazut pozicile. Darene Lauriciule Ramo Roxanici Mary Da, tare bine a fost la caldura! Thea face figuri acum cand vreau sa-i dau geaca pe ea doar amenintarea ca o ;las acasa o face sa accepte sa o imbrac. Si asa e suparata ca nu o scot in fiecare zi, iar acolo stateam aproape numai afara!
Madalina ma doare si pe mine cand vad ce are la ochisor micuta! Bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau!
Gratiela, felicitari pentru Ozi
Ramo ce scumpete de copil ai tu acolo! Se vede ca i-a placut cu copiii la gradi, dupa ce tavaleala facea acolo! Iar ora de gimnastica m-a dat pe spate Ce simpatic, cum stia el miscarile si ce viteza avea Ia sa incerc si eu sa fac cu Thea!
Ceska
Roli incet si sigur va veti reveni, nu poate sa fie totul mereu rau!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !

La multi ani Natalia Maria !

Felicitari Raluca ! Sa fie sanatos si fericit iubitul tau mic !
Grati felicitari pentru reusita lui Ozi !
Ramona multumim pentru site !
Madalina bine ca nu a patit Sofia ceva mai rau.
Miri o sa caut si eu cartea sa o citesc. Azi noapte s-a trezit iar maraind si cerand "tapte" - l-am mangaiat putin pe spate fara sa-l iau din patut si a adormit la loc. Imi inchipui ca ce face el e control - nu ca ii e foame.
Ma bucur ca Sacha a mai dormit o ora in plus si ca nu a mai batut in usa.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Wow, ce liniste pe aici !

Miri spune-mi si mie te rog autorul cartii si eventual titlul in engleza.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput