La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 4
ramonab spune:
Tot voiam de multa vreme sa va dau o adresa de site de unde imi fac eu fisele pentru copiii de la gradi.Gasiti aici multe lucrui interesante, activitati, jocuri, fise de colorat pe diferite teme, masti, poezii, cantece etc etc http://www. l u m e a p i ti c i l o r. ro/strada/
nu ma lasa sa-l pun, sper sa se vada acum
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Acum am ajuns la munca - a trebuit sa stau cu Adela (mama s-a dus la Admin Financ)- si am dat nas in nas cu unul din directori cu care m-am si intzepat; n-am mai rezistat si i-am zis 'de bine' (imi zice 'nu-i un motiv sa intarzii, ca nu ai cu cine sa-ti lasi fiica '![]()
).
asa, mai intai:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, EMMA!
SA AI PARTE DOAR DE FERICIRE SI MULT EBUCURII!
Acum, am admirat o 'balacila' dulce - Thea
; cred ca a fost de vis vacanta (eu n-am ajuns in Egipt pe-acum).
Si mami, arati 'brici' - se vad orele de la sala 
Helene, imi venea sa plang cand am citit; off, mititica, cred ca 'capteaza' toate starile sufletesti, din casa.
Si eu il inteleg si pe sotz; pe vremuriule astea de rahat, trebuie sa scarifici ceva si nu cred ca-i este usor, sa sacrifice timpul cu voi; dar altfel, n-o scoatem la lumina ![]()
Anna este delicioasa
; ce falcutze are si ochisori
. Ai doua fete tare frumoase!
Felicitari Grati, pentru 'campioni' - fiecare la nivelul lui ![]()
Roli, ceva vesti, de la interviu? (sau ne-ai zis si eu m-am uitat in spatele calculatorului?!)
Ce mai fac picii?
Ramo m-alatur fetelor: 
pt sfaturi; poti sa ne dai sfaturi d'astea mai des.
Ceska, varsa-ti 'amarul' aici - am vazut trio-ul de carnaval!
Revin!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela imi laud si eu copiii: Ozi s-a calif la olimpiada de mate la faza pe municipiu iar Dudu a inceput sa vorbeasca mai mult (dar tot de neinteles de cele mai multe ori). Are si el 88cm/11kg. O uscatura! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
felicitari Ozanei
in curand o sa-i calce si Dudu pe urme. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
la multi ani, Emma
LauraI, ce frumos e in Egipt, v-a priit vacanta si voua dar mai ales Theei. 
Ramona, mersi de site, foarte educativ 
Miri, cum a fost noaptea lui sasha, a folosit schimbarea locului patutului?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
madalina28 spune:
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!
Luca
Alexia
Sonia
Emma
Alessia
Noi am avut ieri un www.clipecusofia.blogspot.com/" target="_blank">accident casnic,inca sunt sub stare de soc,nu pot decat sa ma bucur si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau de atat!
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea! Luca![]() Alexia![]() Sonia![]() Emma![]() Alessia![]() Noi am avut ieri un www.clipecusofia.blogspot.com/" target="_blank">accident casnic,inca sunt sub stare de soc,nu pot decat sa ma bucur si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau de atat! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Aoleuuu

Acum zic, bine c-a fost doar atata,
Pup ochisorul!
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Fetelor semnati si voi, poate s-o face ceva...fata asta se straduieste...poate poate ne civilizam. Mie mi-a recomandat-o cumnatu-meu )care se zbate si el pe diverse cai in sensul civilizarii romanului), dar am gasit-o si pe DC.
"Semneaza si tu petitia pentru aplicarea Hotararii 243/2005 privind pastrarea curateniei Mun. Bucuresti de catre posesorii de animale de companie:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p51555047.html
(dureaza mai putin decat curatatul unui pantof de rahatel de caine).
Vrei sa afli mai mult despre aceasta campanie, atunci viziteaza:
http://strangdupacatel.wordpress.com/ "
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
miri_mik spune:
aihoooo aihoooo, suntem pitici mistooooo
avem gagici cu fuste mici si cu bikini marooooooooooooooo!
suntem in plina febra "alba-ca-zapada!". la noi ajung emai greu ca suntem baieti si nu ne putem lamuri in ce limba sa ne uitam la tv-ul mut!
fetelor, c ain bancul cu rabinul, am dormit o ora in plus si simt ca e alta viata! chit c ain total n-au fost decat 5. dar nu m-am mai trezit in bonganeli si bubuieli. m-a trezit sacha la 5 cum: mama picu! l-a baut, la 5 jumate am coborat la piticii din oveste si pana la 7 eu am motait pe canapea, els e uita fascinat:) p-orma a coborat si frac'su si tac'su si gata, eream gata de atac! ca e coincidenta sau chiar se linisteste copilu... greud e spus. continuam:)
ramonaB, muuuuah! asta pt sfatul grozav pe car ei l-ai dat lui elle:)
roli, e un pont bun cu ritualul de la somn. bon, la noi nu se aplica, dar de cand e sacha mai mare si eu si mai mare, tati ii culca pe amandoi, in orice caz, sfant ca el il culca pe bruno si-i citeste povestea. restul pot sa le fac eu, dar alea sunt ale lor.
elle, ce palarie haioaaaaaaasaaaaaaaaaaaa! gogoshica frantuzita! ptiu pe ea! asculta-le pe fete! si mai adaug ceva: domnul sot sa ramana in casa sa se joace cu eva, nu mereu in deplasare.
darene, ma documentez. citesc pe sarite dintr-o carte pe car eo apreciez si pe care am pus-o deoparte o vreme (somnul, visul si copilul) unde gasesc multe raspunsuri. unul ar fi ca in nici un caz nus e recomanda vreos chimbare drastica de atitudine in prag de schimbari majore... noi ne pregatim de doua. cel mult sa iau situatia cum este si sa sper ca se va ameliora dupa ce trecem cele doua hopuri. da, ritmul lui e ritmul d eprimavara; ora 5 va deveni ora 6. ca se trezeste devreme dupa 10 ore de somn e una, modul in care o face ma alarmeaza. si ca tot am citit... iti recomand si tie daca ai ocazia sa citesti, sa vezi ce insemana de fapt trezirile nocturne cand cere lapte:) ca tot te pregatesti de al doilea si o sa-ti prinda bine mai incolo:)
lauraD, iar pierzi cerceii? ca in cantecu' ala cu paraschiva! hai ca-s pus ape caterinca. sa vezi ce-o sa-mi tsatsaie curul acushi acushi cu calcatorul in mana:))))
mada, uf, grozava cazatura-lovitura. vetea proasta e ca se va invineti, cea buna e ca pana se marita nu se mai cunoaste:) pupam buba! si ûnem gheatsa:)
ceska, intre a te enerva cu sotul si a te plictisi, mai bine enerveza-te:) asa uiti ca n-ai voce:) hai, ca glumesc. ai grija sa nu ramii de tot fara ea, doamne-fereste!
aceastea fiind spuse, ma retrag in apartamente:)))) sa pun mana pe o haina ceva ca m-am flendurit de dimineata in magazine de jucarii. i-am luat o casuta de activitati lui sacha ca a innebunit-o pe chantal.
siiiiiiiiiiii, ca veni vorba de chantal, nici unul dinc ei trei copiii pe car eii are (baieti) de 2-2,5 ani nu dorm calumea noaptea iar profesoara ei (care da cursuri de puericultura si la 80 de ani, super cool tipa) i-a zis: stii ceva? iarna incepe sa devina pre alunga pt copii! baga-ti primavara in casa! scoate povestile d eprimavara, scoate-i in noroi ca de aia au cizme, lasa-i s amiroasa frunzele care acum cresc!
gata, nu mai zic nik
merg sa calc... matsele pe coada si loamele la dunga:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
A NASCUT RALU!! UN BAIETOI DE 3500G! SUNT BINE AMANDOI!!
SA-TI TRAIASCA FLACAUL, SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA BUCURII!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ginnette spune:
Bravo, Ralu
!
Felicitari si refacere rapida!
Ai o pereche minunata acum.
!
Buburuza de 2 ani
Albume

Madalina & Sofia (01.02.2008)