La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 252
Raspunsuri - Pagina 3
grati.ela spune:

clopoteii care au implinit doi anisori:Iulia, Maia, Radu, Yannis, Isabella, Alexandru, Mihnea, Sara, Luca, Alexia, Robert, Sonia, Alessia si Emma. Sa fiti sanatosi si fericiti!
grati.ela spune:
imi laud si eu copiii: Ozi s-a calif la olimpiada de mate la faza pe municipiu iar Dudu a inceput sa vorbeasca mai mult (dar tot de neinteles de cele mai multe ori). Are si el 88cm/11kg. O uscatura!
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Poze din Egipt Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete La mare - iulie '09 La mare - sept '09 |
Superb a fost in Egipt.Cum a fost sa va lafaiti la soare cand noi inghetam de frig?
Imi place mult bazinul acela si v-ati rasfatat tare bine in el.
Chiar ca e amuzanta Thea cum doarme intre picioarele tale in avion.
ai putea sa imi dai niste detalii despre unde ati fost exact, cazare, pret, etc? aici sau pe PM.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela imi laud si eu copiii: Ozi s-a calif la olimpiada de mate la faza pe municipiu iar Dudu a inceput sa vorbeasca mai mult (dar tot de neinteles de cele mai multe ori). Are si el 88cm/11kg. O uscatura! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Felicitari lui Ozi pt calificare, ai o fata inteligenta.
Cat despre Dudu, nu ne intrece
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
ramonab spune:
La multi ani Emma si Alessia!!!Sa cresteti mari si sanatoase!
pe blog puteti vedea piciu meu la gradi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog
Ellenuta spune:
neata fetele
poftiti la o
!
imi dau seama ca gresesc cand o intreb de ce e suparata, e inca mica, nu poate verbaliza tot ce simte si probabil ca asta o supara tare rau.
darene seara facem baita (cand eu, cand socrela), apoi bea laptele, eu merg la baie s-o spal pe dinti, o duc in pat, o pup, o iubesc si ea ramane s-o adoarma socrela .. asta ptr ca anna nu adoarme inaintea evei .. o sa incerc sa schimb treburile, sa o adorm eu pe eva.
ramonici saru-mana mult. am inteles! sa stii ca eu ies cu eva, o las pe anna cu socrela si iesim la cumparaturi, in mall etc ..
grati felicitari lui ozi! felicitari pentru dudu vorbaretul!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Ellenuta, da, ocupa-te tu de culcatul Evei, pana adoarme. Eu il culcam inainte pe Andrei si apoi il culcam pe Marc. Nu ii e bine cand pleci de langa ea si o lasi pe soacra sa o adoarma.
Si sfatul Ramonei e f bun "Si inca ceva fff important: cand ii spui ca o iubesti, ca ti-e draga, ca e fetita ta iubita si mai stiu eu ce, NU-I POMENI SI DE ANNA.Asta e momentul ei, nu o baga si pe Anna".
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Uite cum faceam. Mama se ocupa de baia lui Marc pana il alaptam si il culcam pe Andrei si apoi il adormeam eu pe Marc.
In perioada aia si sotul meu venea la 10-11 noaptea de la birou. Ma descurcam cu mama.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa!!!
ce zi frumoasa
este vineri, am program mai scurt, se incalzeste afara, barbatu' e de garda in seara asta deci...ii trag o petrecere in pijama cu muzica si dans cu picii mei ![]()
un amanunt nesemnificativ deja... mi-am piedut din nou un cercel din ureche
nu plang dupa el ca era mai vechi, era platit deja
era din argint, era al meu....jelesc inca cercelusul lui eleni ![]()
Of, of of roli capul sus, trebuie sa iasa soarele si la voi!!! sunt convinsa ca asa va fi!!!
felicitari lui marc.
laura pe el de destept!!!
elle, mi-am printat reteta.
cred ca este tare gustoasa. hai, ca am jurat ca numai fac dar ma "bag" din nou la prajitureala astazi ca am si timp sa o fac!! am scos mai multe foi si am impartit si in jur la fetele mele. le-am dat asigurari ca va fi buna caci este reteta de la ellenuta ... nu va cunoasteti dar ele stiu de tine ca le fac capul calendar cu tine si alte fete de pe net ![]()

Doamne cat de scumpa este anna !!! e frumoasa foc, si-mi place mult ca este si zambareata....

vorba fetelor... cred ca toata ziua i-as pupa obrajorii aia frumosi... abia astept sa vina caldura sa ne vedem in parc si sa ma joc si eu cu ea, sa mi-o dai si mie sa o tina in brate, sa o "zmotocesc" putin!!!!!!!
eliza, am ras copios 

cu "masina potei"... scumpa de ea!!!!ce bine ca ai parintii la tine si emma se poate bucura de atentia si dragostea lor !!!
super interesanta ideea lui alinuk de a ajuta copiii ( Dumnezeu sa le dea sanatate!!!! ). chiar trebuia sa cumpar martisoare pentru gasca de iubite a lui fiu-meu
si ma bucur ca astfel pot contribui si eu la ajutorare! plus ca sunt si deosebit de frumoase martisoarele!
Laurici, wow ce fotografii minunate, ce fetita superba, ce mamica fericita !!!! am savurat cu o placere imensa fiecare din cele 81 de fotografii si cred ca daca ne mai puneai 200 le vedeam cu acelasi interes pe toate. ce frumos trebuie sa fi fost.... thea este SUPERBA !!!!
Mirikule, cum a fost noaptea? a dormit flacaul ?
ramona, ce frumos este razvanelul tau 
... si cand il privesc in fotografii nu-mi pot da seama cum are doar 10.500 gr.....
si
imi place mesajul pentru elle.
gratiela, BRAVOOOOO OZI !!!! FELICITARI DUDULE !!!!!
ma intorc cu mesaj special pentru sarbatoriata noastra scumpa de astazi

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ceska777 spune:
Laura_D,
ca ai intrebat de mine.
Sunt at my lowest low ever! Noroc cu gaza. Dl sot ma supara intr-una. E o zi gri afara, gri de tot. As plange non stop. N-am voce deloc.
Pentru toti clopoteii serbati azi si in zilele trecute:
La multi ani!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra